Şimdi Ara

how I met your mother ı bitirdim Üzgünüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir daha bu kadar güzel bir dizi bulamayacağım , bu dizinin yerine geçecek bir dizi yok benim görüşümde ama yinede yeni dizi önerisi istiyorum sonuçta ömür sonuna kadar tekrar tekrar himym izleyemeyiz , eğer halimden anlayan arkadaşlar varsa özellikle onlarlardan öneri ,yorum bekliyorum .

1)Dizinin adı dışında spoiler vermeden şöyle ufak bir tanım yapsanız güzel olur.

2) Hangi yıl başlayıp hangi yıl bittiğini yazarsanız güzel olur. Sezon sayısını , sezondaki bölüm sayısını yazmazsanız güzel olur bölüm sayısını hesaplayıp bitmesine çetele tutmak istemem

3) sitcom tarzı seviyorum anlayacağınız gibi. sitcom önerirseniz dizide hoşunuza giden bir kaç ufak durumdan örnek verirseniz güzel olur

4) Himym bence çok güzel beğenmeyen arkadaşlara saygı duyarım, ben en iyi dedim diye herkese en iyi olacak değil tabi ki

5) Tadının anlatın , yani kaçıncı bölümden sonra tam olarak evet bu dizi muhteşem , izlerken keyif alıyorum dediğiniz an tadı dır bence , o anı anlatın örneğin ; x dizisi ilk 5 bölüm pek güzel gelmiyor ama izlemeye devam ettikçe bla bla güzelleşiyor gibi .Çoğu dizi ilk bölümlerde sarmaz malum

6) süresi pek gerekli değil ama yazabilirsiniz

7) maddeledim diye yanlış algılamayın hepsi bir ricadır , net(web) yazımda duygular tam aktarılmadığı için yanlış anlaşılıp sevimsiz karşılanmak istemem şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ederim :)

friends i 1 2 bölüm izledim açıkçası pek ilgimi çekmedi ama ilerde izleyeceğimi düşünüyorum

the big bang theory izledim az önce 1 bölüm karakterler çok ezik tipler ve espiriler çok bayat gibi geldi. Buna rağmen çoğu kişi tekrar tekrar izliyormuş , sizce izlemeye devam etmeli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuana kadar baştan sona izlediğim tek sitcom-komedi dizisi The IT Crowd'du.

Karakterlere hemen alışıyorsun, tam nerd tipler zaten. IT departmanında çalışan 2 adamın başına bayan bir müdür geliyor ve orada yaşanan komik olayları, diyalogları ele alıyor dizi. Konu olarak çok kilişe ama espriler, diyaloglar çok iyi.

Toplam 4 sezon, her sezon 6 bölüm. Birde final yaptığı özel bir bölüm var "Internet is Coming" diye.

Bir bakmanı tavsiye ederim. Profilinden gördüğüm kadarıyla bilişim dünyasına da az çok hakimsin, hoşuna gidecektir.
  • Friends 4-5 bölümden sonra açılıyor ve HIMYM, TBBT'ye nazaran kendini hiç bozmuyor. Her sezon çok iyi. Bana göre izlediğim en iyi dizidir.
    TBBT son 2 sezon dışında çok iyi.
    Parks and Recreation: Mockumentary tarzı. Bana göre izlediğim en iyi 3. dizi. Ama çok kişi bilmez veya çok beğenmemiştir. Ama ilerledikçe güzelleşen dizilerden. Nickim de oradan gelir.
    Modern Family: Bu da Parks and Rec. gibi mockumentary tarzı, baya iyidir.
    Silicon Valley: 2 günde bitirirsin.
    Blue Mountain State: Gençlik dizisi, çok iyidir.
    Misfits: ilk 2 sezon çok iyi sonradan oyuncular falan değişiyor ama 4e kadar iyidir. Bu da gençlik dizisi.
    Californication ve Shameless: Dram-Komedi tarzı. Çoğu genç severek izler.

Daha var da benim favoriler bunlar. Bunları izle yine yardımcı oluruz.
  • shameless, misfits, chuck, community hepsini bitirdim hepsini tavsiye ederim size
  • TBBT ye kesinlikle devam et. 4-5 bölüm daha izleyip karar ver.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam :)

• Bu arada izlediğim dizileri hatırladığım kadarıyla yazayım ;

hannibal 1. ve 2. sezon . 3 için laptobu mu bekliyorum

himym 2 kere hepsi. supernatural bi kısmı onuda tv den. Workaholics nette buldugum kadarıyla 5 sezon ama bir şekilde bitiricem. Fotc 2 kere tamamını. Bir kaç base kore dizisi . the last man on eart hala devam ediyor izliyorum. Avatar ang le korra yı izledim. Flash gameofthrones falan izlemedim. Sherlock u doctor who yu breaking bad i reign i merlin i simpson u family Guy ı ilerde izlerim belki :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Friends'e biraz zaman verirseniz çok çok iyi bir dizi olduğunu kabul edersiniz diye düşünüyorum. İlk sezonu 1994' yılında geçtiği için kıyafet, ortam vb. şeylere alışmak için biraz izlemeniz yeterli :) Özellikle HIMYM ile ilgili bir konu açtığınız için Friends'i kesinlikle tavsiye ediyorum.
    Bu gidişle bölümde yakında banlayacaklar beni Friends çığırtkanlığı yapmaktan
  • Aynen hocam ya çok boşlukta kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himym ve friends çok benzer ve çok kaliteli diziler diyorlar ben de himym bitince direk friends e koştum ama 1994 durumunu görünce pek bağlanamadım , bundan da önemlisi karakterlerle bir bağ kuramadım. Himym da tüm karakterler , ortam , hikaye her şey tam istediğim gibiydi. Ted in mimarlık hakkında zırvaladığını söyledikleri yerler bile benim çok hoşuma gidiyordu çünkü mimari bir ilgin var ve onun gibi binalara hastayım :) Kankalık yani bro olaylarına saygı duyanlar için kanka kanunlarıyla ilgili olan kitap bile bambaşkaydı. Playbook tan bahsetmiyorum bile :)

• Benim komedide favorim Modern Family oldu her zaman, her bölümde aile sıcaklığı verir ve bunu yaparken de bol bol güldürür. Oldukça samimi bir dizidir, izlemeni öneririm.
  • Friends izle bide

• Friends'i izlemeden önce himym favori komedi dizimdi.Friends'i izledikten sonra himym'e ayırdığım vakte üzüldüm.Bazı konular,espriler bile friends den çalıntı olduğunu gördüm.Kesinlikle friends'e başla hocam.
  • the office
  • HIMYM izleyip beğenen birini Friends nasıl sarmaz anlamadım,ilham kaynağı olan dizi bu sonuçta
  • how i met your mother 10 üzerindenden 5 se friends 10 üzerinden 10 dur friends ile kıyaslanamaz how i met your mother
  • Kime göre ? bence falan deseydin iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Kime göre ? bence falan deseydin iyiydi

İki diziyi bitiren cogu kisinin yorumu zaten benim fikrim olucak kimin olucak baska

• Benim düşüncemde kesinlikle friends e basla . Friends bittikden sonra bende dizi arayısı içine gectim himym 2 bölüm izleyip kapattım friends den sonra cok yapmacık gelmişti bana. Himym dan sonra friends cok rahat gider şans ver derim .
  • A secret A kullanıcısına yanıt
    o öyle olmuyor hocam. Sen nasıl friends ten sonra himym ı kötü gördüysen himym izledikten sonra da friends kötü geliyor. Bu karakterlerle ve alışmakla onlarla bütün olmakla alakalı. Himym ın ilk bölümleri ile ilerki bölümleri arasında bir çok fark var. Ben ilk bölümleri daha çok seviyorum açıkçası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.