Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.968
Cevap
53
Favori
364.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I Like Myself

quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Boş vaktim vardı gece 2 bölüm izledim ne yani çok mu zor ? Şimdi Arrow a bakıyorum ama arrow uda beğenmedım oysaki breaking bad ne güzel diziydi :s:s:S:S

Tamam süper zeka, odana çekilebilirsin.

Zaten odamda izliyorum dizileri kamki 40"ledtv felan 1080p anlarsınya ? ;)

1080p helal kardesim ne diyelim

Siz dalga geçin benimle askerden gelince size inat annenle nasıl tanıştım dizisinin özetini çıkarıp üzerine tez yazıcam kardişm

ondan sonra aha böyle olacaksınız;

/>

Bir sey demedik kanka iyi seyirler sana bizde 35 inc lcd ile takiliyoruz

• Valla beğendim veya beğenmedim diyemiyorum sindirmem lazım sanırım. Ama Barney için hazırlanan son bence olmamış abi, Barney'e ayıp etmişler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Ben çok ama çok beğendim finali.
    Masal gibi değil gerçekçi bitti bence. PHI'nın da dediği gibi en baştan beri Robin vardı, Ted asla unutamadı. Gerçekçi bir final yapıldı bana kalırsa.

Nesini beğendin Allasen. Friends izle de final gör.

Friends ilk 13 bölüm daha geçen sene seyrettim ve beğenmedim diyebilirim. Bunda dizinin çok eski olmasının da etkisi var ama bence How I Met Your Mother çok daha komik ve keyifli. Çok yerde duygulanmışlığım ve gözlerimin dolmuşluğu da vardır.

Hacı iki diziyi de izleyen birine "How I Met Your Mother çok daha komik ve keyifli" dersen adamı döverler bak sana diyim ortamlarda falan söyleme bunu.

• quote:

quote:

quote:

Ben çok ama çok beğendim finali.
    Masal gibi değil gerçekçi bitti bence. PHI'nın da dediği gibi en baştan beri Robin vardı, Ted asla unutamadı. Gerçekçi bir final yapıldı bana kalırsa.

Nesini beğendin Allasen. Friends izle de final gör.

Friends ilk 13 bölüm daha geçen sene seyrettim ve beğenmedim diyebilirim. Bunda dizinin çok eski olmasının da etkisi var ama bence How I Met Your Mother çok daha komik ve keyifli. Çok yerde duygulanmışlığım ve gözlerimin dolmuşluğu da vardır.

Benim de bu konuda geçmiş tarihlerde Friends'i yerip Himym'ı öven yazılarım vardı ama daha sonra diziye bir şans verip yeniden başladım ve diyebilirim ki geçmişte Friends'e haksızlık etmişim.Bence biraz daha izle seversin diye düşünüyorum ben 10 sezonu ne ara bitirdim bilmiyorum.Dizi sonradan açılıyor.

• Final müthişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

quote:

Öyle ya da böyle dizi bitti.
    Böyle uzun soluklu dizilerde finali izledikten sonra ilk sezon ilk bölümü açar izlerim. O günden bugünün sinyalini vermişler aslında.
    Bu dizinin anneyle değil robin'le nasıl tanışıldığının hikayesi olduğu taaa o bölümden anlatılmış. Anne sadece bir figür.

Bu arada şu da güzel bir detay olmuş. İlk ve son bölümden SS'ler.

Aynen hocam benim aklıma hemen ilk bölümler geldi.Lokantadan kaçış filanBirde şu resim var

Gayet hos bende bunu dusundum hocam

• ne iyi bitti nede kötü
  • Finale kötü demem bile iltifat olur, o kadar berbattı
  • 1.bölümden beri Ted-Robin birlikteliğini istedim, bekledim durdum. Ancak annenin 1 bölümde bu kadar kolay harcanması beni rahatszız etti. En azından son sezonu tamamıyla anneye ayırsalardı dedim içimden. Anne hakkında bilmek istediğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum ki buna hakkımız var büyük beklenti oluştu hepimizde. Annenin ölümüne üzülmedim bile çünkü anneyi diğer karakterler gibi içimize işlemeden öldürdüler. Sıradan bir karaktermiş gibi...
    Sonunu az çok tahmin ediyordum ya da beklentim böyleydi. Ancak o son sahnede çocukların konuşmamasını tercih ederdim. Çok yapmacık ve saçma geldi o sahne bana. Çocukların az da olsa tepki vermesi ve Ted'in onların gönlünü alarak izin istemesi daha hoş olurdu.
    Kısacası herşeyi son 10 dakikaya sığdırmanın dezavantajları bunlar. İstediğim gibi bitti(Ted-Robin) ama keşke anneye birazcık da olsa üzülebilseydim...
    Herşeye rağmen ilk göz ağrım olan bu dizi benim için hep ayrı bir yerde olacak.

• DVD'de alternatif olarak
    mutlu
    bir son gelecekmiş. O yüzden şu ana kadar 9. sezon finalini izlememiş olanlar varsa, sakın izlemesinler ve DVD'yle çıkacak olan sonu beklesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 5 Nisan 2014; 10:20:03 >
  • Anneyi kolay harcadılar olay bu son bölümü uzatıp ted ve robin arasında geçenleri daha iyi yansıtmaları lazımdı anne öldükten sonra neler oldu diğerlerine neler oldu bir anda çocukların gazıyla ted ve robin oldu... silinen sahneler varmış belki silmemeleri lazımdı..

Son bölümü beğenmeyen bir çok insan var beğenenler şekil olma peşinde.
  • http://www.imdb.com/title/tt0606107/

ya şu bölümü izledim de dizi ne kadar samimiymiş. televizyoncuysan vaktinde bitireceksin abi işlerini, mahvettiler güzelim diziyi. elbette senenin de etkisi var, 2006 daha dünyada tüketim çılgınlığının coşmadığı bir dönemdi.
  • Bir şekilde bitti dizi.Bencede o kadar iyi bir son olmadı ancak Ted'in başından beri robine aşık olduğunu hepimiz biliyorduk o açıdan fazla şaşırtıcı bir son olmadı ve Barney 31 numaradan çocuğu olmasıda mantıksız bir olaydı bence.Çok daha farklı bir sonda olabilirdi ancak böyle oldu.
  • Bitmesini istemedigim tek diziydii ama bittti :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki yeni bir şey söylemeyeceğim fakat, çok kötü bitti. Öte yandan dizi sadece dizi olmaktan çıkmıştı uzun süredir, yıllar içinde değişen arkadaşlıklar, güzel ve kötü olayları ifade eder olmuştu hımym. Bu nedenle çok kötü bitti ama, herhangi bir finalin de tatmin edebileceğini düşünmüyorum.
  • özledik knk

• En ama en berbat finali yaptılar hala ted & robin ilişkisini devam ettiler ısrarca cidden hayal kırıklığına uğradım öldüm en iyi dediğim dizi benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu ne yazık ki

saat:05:07 olmus hala kendime yediremiyorum böyle berbat bir final olamaz barney cocuğu olması ne alaka 31'inci ile ne biçim bir şey bu ?

Annenin tek bir seferde ölmesi ve çocukların hiç bir tepki vermeden alaycı bir şekilde yaklaşmaları ve 1.sezondan beri anneyi merak ettiğimiz halde hala nasıl Robin olabiliyor?

Ted hayatının kadınını arıyordu.Bu Robin değildi.

Hala ama hala muhteşem dediğim bir dizinin böyle bir final yapması aldıramıyorum.

OF OF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 6 Nisan 2014; 5:23:31 >

• Ben başladım dizi bitti læ. Şansa bak. Her neyse önümde koca bir sezon var.
  • quote:

Hacı iki diziyi de izleyen birine "How I Met Your Mother çok daha komik ve keyifli" dersen adamı döverler bak sana diyim ortamlarda falan söyleme bunu.

Kim kimi dövüyo arkadaşım?
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.