Şimdi Ara

How I Met Your Mother (2005-2014) DİZİ BİTTİ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.968
Cevap
55
Favori
362.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben demiştim aradan sonra fena bir bölümle geri gelecek HIMYM diye.
    Şu son sahneyi defalarca izledim ya.
    Marshall ve Robinin atışmaları komik oluyor

• Robine bu gidişle bi ben kayamıyacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Robine bu gidişle bi ben kayamıyacam

Umudunu yitirme.

Gün gelir devran döner Robin domalır smd gömer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 12 Aralık 2008; 14:17:54 >

• Birde en sondaki diyalogda Lily'nin ses tonuna dikkat.

- Honey, Please be careful.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Robine bu gidişle bi ben kayamıyacam

Umudunu yitirme.

Gün gelir devran döner Robin domalır smd gömer...

Sıpoyrıl içi sıpoyrıl aman yöneticiler görmesin 2.yi

• Süperdi ya HIMYM geri dönmüş.

Robin hasta ya.

Barney aynı barney.
  • Naked Men...
    Anne ile tanıştık mı acaba diyordum ki ? Hevesim suya düştü..Keçi 'yi de tekrar gösterdiler ama halen açıklamadılar...Niye uzattılar ,keçi olayında arayı açtılar anlamıyorum yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Naked Men...
    Anne ile tanıştık mı acaba diyordum ki ? Hevesim suya düştü..Keçi 'yi de tekrar gösterdiler ama halen açıklamadılar...Niye uzattılar ,keçi olayında arayı açtılar anlamıyorum yani.

Anneyi felan geçtim, keçiyi merak ediyorum.
  • Ben birde ananası merak ediyorum.Hatırlar mısınız bilmem.Ted çok içipte eve kız atmıştı.Ananasın sırrı çözülememişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

Ben birde ananası merak ediyorum.Hatırlar mısınız bilmem.Ted çok içipte eve kız atmıştı.Ananasın sırrı çözülememişti...

O geçti artık, açıklamazlar.

Sır olarak kalır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Naked Men...

Anneyi felan geçtim, keçiyi merak ediyorum.

cidden ya her bölüm görüyoruz ama hala dinleyemedik olayı

• Son 2 bölüm çok güzeldi (9-10) Beğendim
  • 10.bölüm müthiş eğlenceliydi..Kavga olaylar falan..Müthişti..Robin'in o bakışları sonrası Barney..
    Bu arada ilginçtir ki ; 9.bölümde keçi 'nin gösterildiği aynı sahne bu bölümde de vardı ? Demek sezon bitmeden artık açıklayacaklar.
  • Diziyi izlemedim birinci sezonu indiriyorum şu an. Merak ettim bakalım bu kadar güzel mi?

Dizide bir adam çocuklarına annelerini mi anlatıyor. Dizi normalde kaç yılında geçiyor? Veya şöyle sorayım çocuklarına anlattığı seneleri gösteriyorlar mı o senelerden sahneler var mı çok?

Birde şu var tv de denk geldim birkaç bölümüne ve bi evde yaşayan 4 eleman vardı 2 kız 2 erkek baba bunlardan biri mi?

Ve anneyi hiç göstermiyorlar sanırım e nasıl anlatılıyor o zaman. Veya gösterecekler mi bundan sonra herhangi bir bilgi varmı?
  • quote:

Dizide bir adam çocuklarına annelerini mi anlatıyor. Dizi normalde kaç yılında geçiyor? Veya şöyle sorayım çocuklarına anlattığı seneleri gösteriyorlar mı o senelerden sahneler var mı çok?

Anneleri ile nasıl tanıştığını anlatıyor. Zaten dizinin ismi 'Annenizle nasıl tanıştım?' (How I Met Your Mother). Dizi günümüzde geçiyor. Çocukları ile sadece hikayeyi anlatırken dizinin en başında çıkıyorlar ve bu gelecek oluyor. Yani evlendikten sonra. O senelerden hiç sahne yok sanırsam (kaçırdığım bi yer olabilir)

quote:

Ve anneyi hiç göstermiyorlar sanırım e nasıl anlatılıyor o zaman. Veya gösterecekler mi bundan sonra herhangi bir bilgi varmı?

Bizde anneyi görmek için izliyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: MinikYas

Diziyi izlemedim birinci sezonu indiriyorum şu an. Merak ettim bakalım bu kadar güzel mi?

Birde şu var tv de denk geldim birkaç bölümüne ve bi evde yaşayan 4 eleman vardı 2 kız 2 erkek baba bunlardan biri mi?

Evet, güzel.

Bir kızı bir oğlu var onlara anlatıyor.Dizi başlarken 2030 yılında başladı anlatmaya.

Hikaye dizinin ilk sezonunun yayınlandığı 2005 yılından başladı, halada devam ediyor.

2030'dan görüntü yok.

Evet, baba onlardan biri.

Ted.

Anneyi daha göstermediler, göstericekler elbette.

• 2.sezon 6.bölüme geldim süper dizi arsivde bos bos duruyormus barney ile lily ev bölümü süperdi barneyin evide süpermiş keske surda tv olsaydı sonra barney tv acıyor 300 inc demezmi koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

2.sezon 6.bölüme geldim süper dizi arsivde bos bos duruyormus barney ile lily ev bölümü süperdi barneyin evide süpermiş keske surda tv olsaydı sonra barney tv acıyor 300 inc demezmi koptum

Her bekar evi öle olsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 13 Aralık 2008; 17:49:57 >

• Baba Ted onu biliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Baba Ted onu biliyoruz.

Benim teorime göre baba değil, bana cani dediğin teori
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.