Şimdi Ara

Hovarda bi hayatım olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında insan da metin2, knight oyun karakteri gibi. Hayat hep kendini geliştirmeye itiyor insanı.

Çogu zaman kendimi bu oyunlardaki gibi hissediyorum. Emek verir, sabredersem bi de şansim yaver giderse iyi bi seviyeye gelir iyi bi hayatım olur belki mutlu bile olurum.

Ama oyundaki her kurala uymak istemiyorum. Misal okul-iş- askerlik- evlilik- çocuk sırsını dayatıyo hayat bize.

24 yasindayim hiç sevgilim olmadı çünkü hayat denen oyunda levelim çok düşüktü.

Artık sadece kendimi düşünmeye karar verdim sadece kendimi geliştirmek için çabalayacagim levelimi yükseltip ( daha iyi okul bölüm, yüksek maaş, büyük şehirde yaşam ) hayatımın daha iyi olmasini istiyorum. Kaliteli yaşarsam mutsuzluğum azalır belki.

Evlenmek de istemiyorum kimseye güvenmiyorum aşka da inanmıyorum. Hoşlandığım kızları eve atıp pompaladıktan sonra gün doğunca bi daha aynı kızı görmek istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 24 yaşına kadar sevgilin olmadı bundan sonra da hoşlandığın kızları eve atarsın kesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

24 yaşına kadar sevgilin olmadı bundan sonra da hoşlandığın kızları eve atarsın kesin :D

3. Leveldeysen atamazsin tabi ama 80. Lvlde istedigini atarsin eve. Onu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 22 Ekim 2017; 22:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymakus

quote:

24 yaşına kadar sevgilin olmadı bundan sonra da hoşlandığın kızları eve atarsın kesin :D

hacım 24 yaşına kadar olmadıysa tipsizsin demek ki. 24'den sonra tipin düzelmeyecek ya. sen iyi iş sahibi olunca kızların gözünde hiç sevgilisi olmamış efendi evlenecek adama dönüşeceksin. kızların eğlenmelik yatmalık erkekler de iyi iş sahibi olmasını arayacağını sanmıyorum onlar evlilik için eğlenmelik için tip tip tip.
  • quote:

quote:

quote:

hacım 24 yaşına kadar olmadıysa tipsizsin demek ki. 24'den sonra tipin düzelmeyecek ya. sen iyi iş sahibi olunca kızların gözünde hiç sevgilisi olmamış efendi evlenecek adama dönüşeceksin. kızların eğlenmelik yatmalık erkekler de iyi iş sahibi olmasını arayacağını sanmıyorum onlar evlilik için eğlenmelik için tip tip tip.

Tipim normal tipsiz degilim. 3. Lvl de oldugum için ortamim musait degil. Kiz var etrafimda ama cogu cirkin hocam uzun hikaye.

Evlenme vaadiyle kandırırım hocam o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tipim normal tipsiz degilim. 3. Lvl de oldugum için ortamim musait degil. Kiz var etrafimda ama cogu cirkin hocam uzun hikaye.

Evlenme vaadiyle kandırırım hocam o zaman

evlenmelik arayanlar bakire olduklarını kanıtlamak için yüz vermezler sen eğlenmeliklere takıl yine ama yaş geçiyor yani çirkin mirkin deme ayarla bir tane

• Forumdonanımhaberden bir Elliot Rodger çıkıyor yavaş yavaş , bu adamın son 1 yılda açtığı konuları bilen bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Forumdonanımhaberden bir Elliot Rodger çıkıyor yavaş yavaş , bu adamın son 1 yılda açtığı konuları bilen bilir

Boş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 22 Ekim 2017; 23:13:42 >
  • Ben 32 lvl im
  • Mini boss kes hocam item düşürürsün , jungda takıl bu lvllerde xp kas hadi kolay gele.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.