Şimdi Ara

House of the Dragon (2022 - ) | HBO (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.687
Cevap
35
Favori
60.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk sezonu ne kadar beğendiysem, bu sezondan da bi o kadar midem bulanıyor. Otto Hightower harici iyi diyaloğu olan 1 tane karakter yok dizide. Koca sezon bitti hala Daemon'dan icraat bekliyoruz ama icraat beklediğimiz karakteri Allahın unuttuğu bi kalede delirtmekle meşguller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esneye esneye izliyorum yirmi dakika mi ne var daha.

• Daemon'un bulunduğu yerdeki kadın aynen ramsay bolton'a benzemiyor mu?ikizinin female versiyonu gibi

• Bu arada Daemon'un uyandırdığı ejderhaya ne oldu?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Daemondan çocuğu olsa aynı ramsay bokton olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım iki sezon içinde izlediğimiz en kötü bölümdü açık ara 

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bir şey olmadı hocam, hatta bu bölüm ismi bile geçti: Vermithor. Önümüzdeki bölümlerde kendisini göreceğiz muhtemelen.

• Bari sonlarında bir aksiyon filan verseydiniz. 1 saat bir şey olsun diye bekledim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu haftanın bütçesini geçen haftaki savaşta harcamışlar resmen filler bir bölümdü.

• ne kötü bölümdü ya

• Dizi sürekli bir şeyler vaat ediyor ama sonunda hiç bir şey ortaya çıkmıyor. Hep bir acaba olacak mı modu ile izliyoruz ve bölüm sonlanıyor. Yani kitaplarda kısa bir bölümde geçen olayları 3 sezonluk dizi yapmaya çalışırsan böyle sorunlar çıkıyor ortaya işte.

• Yeni taktik böyle mi olacak? 4 bölüm sıkıcı, 1 bölüm ejderha şov.

Dizinin ismine baksınlar bi yapımcılar.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Daemonun annesiyle olan sahne iğrençti. Olm ne kafayla çektiniz o sahneyi? Abv..
  • ilk sezonun yanından geçmez bu sezon

• Ewan Mitchell (Aemond Targaryen) baya alakasız tip ve karakterdeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Temmuz 2024; 22:44:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bölümü o kadar kötü bulmadım. Ama yazar ekibinin hikayeyi bu sezon izleyiciye iyi anlatamadığını düşünüyorum. Bazı sahneler bu tarz bir diziye hiç yakışmıyor.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Rolünü ne kadar iyi yaptığının göstergesi bence bu.

• Criston'u oynayan oyuncu bayagi iyi. Got karakteri gibi hissettiriyor. Bir de Harrenhall lordunun oyunculugunu cok begeniyorum.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Samwell Tarly'yi anımsatıyor. Onun daha yaşlı hali gibi. Ama evet, gerçekten iyi oynuyor.  

Edit: Karışıklık olmuş, siz ayak fetişi olan topalı diyorsunuz, ben şu adamı kast ettiniz sanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 17 Temmuz 2024; 10:47:25 >
  • Heyea kullanıcısına yanıt

Yok bunu kastediyorum dogru anlamissiniz. Sahi Samwell Tarly'yi andiriyor siz deyince neden sempati besledigimi hatirladim.  

Topal fazla karikaturize. Tipki diger karakterler gibi.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Bu çocuk fazla oynuyor. The last kingdomda oynuyordu tabi rolü sıradandı ama doğal oynayabiliyordu. Hotdda çok sırıtıyor bence.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.