< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
House of the Dragon (2022 - ) | HBO (73. sayfa)
-
-
Esneye esneye izliyorum yirmi dakika mi ne var daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daemon'un bulunduğu yerdeki kadın aynen ramsay bolton'a benzemiyor mu?ikizinin female versiyonu gibi
-
Bu arada Daemon'un uyandırdığı ejderhaya ne oldu?
-
Daemondan çocuğu olsa aynı ramsay bokton olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım iki sezon içinde izlediğimiz en kötü bölümdü açık ara
-
Bir şey olmadı hocam, hatta bu bölüm ismi bile geçti: Vermithor. Önümüzdeki bölümlerde kendisini göreceğiz muhtemelen.
-
Bari sonlarında bir aksiyon filan verseydiniz. 1 saat bir şey olsun diye bekledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu haftanın bütçesini geçen haftaki savaşta harcamışlar resmen filler bir bölümdü.
-
ne kötü bölümdü ya
-
Dizi sürekli bir şeyler vaat ediyor ama sonunda hiç bir şey ortaya çıkmıyor. Hep bir acaba olacak mı modu ile izliyoruz ve bölüm sonlanıyor. Yani kitaplarda kısa bir bölümde geçen olayları 3 sezonluk dizi yapmaya çalışırsan böyle sorunlar çıkıyor ortaya işte.
-
Yeni taktik böyle mi olacak? 4 bölüm sıkıcı, 1 bölüm ejderha şov.
Dizinin ismine baksınlar bi yapımcılar.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Daemonun annesiyle olan sahne iğrençti. Olm ne kafayla çektiniz o sahneyi? Abv.. -
ilk sezonun yanından geçmez bu sezon
-
-
Ben bölümü o kadar kötü bulmadım. Ama yazar ekibinin hikayeyi bu sezon izleyiciye iyi anlatamadığını düşünüyorum. Bazı sahneler bu tarz bir diziye hiç yakışmıyor.
-
Rolünü ne kadar iyi yaptığının göstergesi bence bu.
-
Criston'u oynayan oyuncu bayagi iyi. Got karakteri gibi hissettiriyor. Bir de Harrenhall lordunun oyunculugunu cok begeniyorum.
Samwell Tarly'yi anımsatıyor. Onun daha yaşlı hali gibi. Ama evet, gerçekten iyi oynuyor.
Edit: Karışıklık olmuş, siz ayak fetişi olan topalı diyorsunuz, ben şu adamı kast ettiniz sanmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 17 Temmuz 2024; 10:47:25 > -
Yok bunu kastediyorum dogru anlamissiniz. Sahi Samwell Tarly'yi andiriyor siz deyince neden sempati besledigimi hatirladim.
Topal fazla karikaturize. Tipki diger karakterler gibi.
Bu çocuk fazla oynuyor. The last kingdomda oynuyordu tabi rolü sıradandı ama doğal oynayabiliyordu. Hotdda çok sırıtıyor bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X