Bildirim
Hotspot Shield i nasıl kaldırabilirim? Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde... -
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde...
Ustam gorunmuyor anlaamdım silemedimde :( -
quote:
Orijinalden alıntı: fastet
quote:
Orijinalden alıntı: golkipir
your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde...
Ustam gorunmuyor anlaamdım silemedimde :(
hocam üstüne tekrar kur. daha sonra kaldırmayı dene
olay birkaç günlük ise sistemi geri yüklemeyi de deneyebilirsin -
Program Files'in icinde Hotspot Shield diye klasor var mi? -
revo uninstaller isini gorecektir... -
bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için -
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için
Başka bir çözüm yok diyorsun yani:( -
quote:
Orijinalden alıntı: fastet
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı
bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için
Başka bir çözüm yok diyorsun yani:(
valla çok gıcık bişey bende bilmiyodum kurdum baktım hiç bi yararı yok kaldırayım dedim ne kaldırılıyo nede kapatılabiliyo -
Bende bugün sabah kurdum o programı ama hiçbir problem çıkartmadı. Sitelere girebiliyorum yani ? -
Usta Anladımda Sildim Onu Geri Dönüşüm Kutusundada Yok.. Ama Aşağıda Onun Resmi Var Bide İnterneti Açınca Yukarda Çıkıyor... Usta Yoksa Bir Virüst mü Bu ?! -
quote:
Orijinalden alıntı: Akif Kaya
Usta Anladımda Sildim Onu Geri Dönüşüm Kutusundada Yok.. Ama Aşağıda Onun Resmi Var Bide İnterneti Açınca Yukarda Çıkıyor... Usta Yoksa Bir Virüst mü Bu ?!
unlocker indir birde öle dene büyük olasılıklada sileceksin yalnız unlockerle işlem yaptıktan sonra pc aç kapa yapman gerekebilir.
Nasıl sileceğin hususunda bilgi almak istersen mesaj atarsan müsait olduğumda dönüş yaparım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X