Şimdi Ara

Hotspot Shield i nasıl kaldırabilirim? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
24.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hotspot Shield ’i nasıl kaldırabilirim? kendiliğinden yüklendi nasıl kaldırabilirim arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
    Denetim masasında da bulamadım yardımcı olun...

• your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde...

Ustam gorunmuyor anlaamdım silemedimde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastet

quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

your uninstaller programını deneyebilirsiniz. ancak denetim masasında program ekle kaldırda görünüyor normalde...

Ustam gorunmuyor anlaamdım silemedimde :(

hocam üstüne tekrar kur. daha sonra kaldırmayı dene

olay birkaç günlük ise sistemi geri yüklemeyi de deneyebilirsin
  • Program Files'in icinde Hotspot Shield diye klasor var mi?
  • revo uninstaller isini gorecektir...
  • bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için

Başka bir çözüm yok diyorsun yani:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastet

quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

bu hot spot shield'den bende çok çektim bi ara sistem geri yüklemede çözmemişti anca yeniden windows kurmuştum internetteki stabiliteyi yeniden sağlayabilmek için

Başka bir çözüm yok diyorsun yani:(

valla çok gıcık bişey bende bilmiyodum kurdum baktım hiç bi yararı yok kaldırayım dedim ne kaldırılıyo nede kapatılabiliyo
  • Bende bugün sabah kurdum o programı ama hiçbir problem çıkartmadı. Sitelere girebiliyorum yani ?
  • Usta Anladımda Sildim Onu Geri Dönüşüm Kutusundada Yok.. Ama Aşağıda Onun Resmi Var Bide İnterneti Açınca Yukarda Çıkıyor... Usta Yoksa Bir Virüst mü Bu ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akif Kaya

Usta Anladımda Sildim Onu Geri Dönüşüm Kutusundada Yok.. Ama Aşağıda Onun Resmi Var Bide İnterneti Açınca Yukarda Çıkıyor... Usta Yoksa Bir Virüst mü Bu ?!

unlocker indir birde öle dene büyük olasılıklada sileceksin yalnız unlockerle işlem yaptıktan sonra pc aç kapa yapman gerekebilir.
    Nasıl sileceğin hususunda bilgi almak istersen mesaj atarsan müsait olduğumda dönüş yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.