Şimdi Ara

Hots Başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan dota 2 oynuyorum. hots a geçmeye değer mi ? , hots nasıl bir oyun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 8 Mart 2016; 21:34:39 >



  • Güzel oyun, başlamayın değmez.
  • Heroes of the storm, blizzardin ayni heartstone kart oyununa benzemekte. Gunde 1 yada 2 defa oynancak citlembik bir oyun.
    Oyle ahim sahim derin bir oyun beklemeyin, yuzeysel olsa bile blizzard hakkindan gelemedegi tablet oyunu giibi birsey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayansame

    Heroes of the storm, blizzardin ayni heartstone kart oyununa benzemekte. Gunde 1 yada 2 defa oynancak citlembik bir oyun.
    Oyle ahim sahim derin bir oyun beklemeyin, yuzeysel olsa bile blizzard hakkindan gelemedegi tablet oyunu giibi birsey.

    bu konuda size katılmıyorum neden katılmadığımı anlatayım. oyun ne lol'e benziyor nede dota'ya oyunun kendi şahsına munhasır bir yapısı harita düzeni var zaten envaye çeşit birbirinden eğlenceli harita ve harita içi hikayeleri var oyunda 50 - 70 dk'lık dota 2 ve lol ouyunlarında alacağınız eğlenceyi 20 dk'da alıyorsunuz dahada bilgi isterseniz oyunun kendi iç dinamiği karakterlerin birbirleri ile etkileşimi dota 2 gibi ek olarak blizzard oyunlarından aşina olduğumuz karakterlerin olması ve skill ağaçlarının oyunun içindeki o anlık karkterlere göre dizile bilmesi küfürbaz ergenlerden eser olmaması. ve oyun başında karakteri seçip eşleştirme algoritmasının %95 derecede düzgün eşleştirmesi üstünlük düzeylerinin az olması çok iyi... kaç yıllık oyuncusun diye dem vurmasın kimse o konuda da ezerim :)




  • lupin_ kullanıcısına yanıt
    Ergen ya da değil, her oyunda küfürbaz bulabilirsiniz. Türkçe küfür edilmemesi demek, oyunda küfürbaz yok demek değil. Kötü de oynasa, takımı zarara da soksa HotS bir takım oyunu ve kötü oynayan kişiyi idare etmeye, yanımıza çekmeye ihtiyacımız var. Duruma sinirlensek de bunu yansıtmayız. HotS'da küfretmek yerine, yapıcı davranıyor daha çok insanlar. Kimse anasının karnından pro HotS oyuncusu olarak doğmadı, hepimiz oyunda öğrendik. Tabi yaş ortalamasının da getirdiği olumlu bir pay var bunda. Ama her halükarda küfürbazla ya da feederlarla karşılaşabiliyoruz. Kötü oynamak ban sebebi değil ama feeder olmak ban sebebi. Takımca report ediyoruz, sorun ortadan kalkıyor. Ayrıca report edilen kişi blocklandığı için bir daha senin takımına denk gelme olasılığı kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 13 Mart 2016; 14:23:06 >
  • ne demek istediğini anlamadım bana atar mı yaptın yoksa yorumumu olumlu bir şekilde düzelttin mi ?
  • lupin_ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle o konuda sizinle hem fikiriz, oyun dota ve lol turevlerinden cok farkli (hatta bence daha da guzel)
    Hos harita cesitliligi ve farkli dinamikleriyle onlardan fazlasiyla ayrisiyor (farkli tur bile denebilir)
    ama bu oyunlarla zaten mukayese etmiyorum ben heroes of the storm'u.

    Zaten oyunu oynaten bir kac etkenlerden biride, Blizzard markasi ve 3 ana oyunun populeritesini sonuna kadar kullanmaya calismasi.

    Yoksa Bu basitt skill dinamikleriyle, anlamsiz hic bir ise yaramiyormus hissini yasadigimiz, haritanin bir ucundan bir ucuna sacma salak atlara binip gittigimiz, haritanin kurgusuyla...
    baska firma olsa cok cok daha az bir kitle oynuyor olurdu. (ki umarim bu oyunun sonuda kurakliga dogru yol alir)

    Blizzard silkelenmeli artik, oyunu biraz daha basit yapsalarmis metroda tabletle giderken bile oynayabileceklermis.

    Zaten oyun kasim kasiliyor haalaaa. Resmi cikisini yapali 1sene olacak neredeyse lag ve fps alpha da olacak bir oyun performansi veriyor.
    yeni gelecek fps bakisli oyunuyla tam gaz devam diyor
    (ben artik bebe oyunu yapacagim demeye)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kuruyup gideceğini sanmıyorum. Adamlar turnuva düzenliyor ve kaç bin dolar ödül veriyor. Oyun hem free hem de çok yeni.
    Tabletle falan oynanmaz bence abartmayın, ayrıca oyun zaten genç kesime hitap eden bir şeydir. Yaşınız çok ilerlemişse bence oyun oynamayı bırakma vaktiniz gelmiştir. Ben şahsen oyundaki salak saçma insanları gördükten sonra ne işim var benim burda dediğim oluyor.
    Bence şuan tek kötü yanı oyunda bir kez düştünüz mü çıkması çok zor, report edildiğinde adam engellenmiyor. Spam derseniz engelleniyor sadece. Bilerek ölüyor dediğim adam bir sonraki maça benle girdi tekrardan şaka gibi. Bazen de aynı takımda oynayıp kazandığımız maçtan adamı karşı takıma veriyor. Rank atlamışsın bir şey değiştirmiyor adam arkadaşını alıp girebiliyor oyuna.
    Mmr dediği şeye göre maç belirlemesi de çok saçma, adam yeni girmiş tabiki kazandığı kaybettiği maç sayısı eşit olcak hemen hemen. Hepsini kaybetcek hali yok. 100 oyun atmış 60 ini kazandıysa rank 20 lerde bu adamla oynama olasılığınız yüksek. Ne kadar bilebilir heroları haritayı şimdi bu adam. Yeni başlayanları ayrı bir sıralamaya göre vermeli. Ruslarla oynamak istemiyorum mesela ben ama inadına yapar gibi her maçımda 2 rus var. Sırf bu şeyler yüzünden rank kilitlendi kaldı, amerika serverında yeniden başlamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moba oyunlarında tipik bir heronun kasıp tüm oyunu baskılamasından, son vuruş muhabbetinden, karşı takımda ve kendi takımında küfür eden ergenlerden bıktıysan,tamamen görev odaklı güzel bir MOBA istiyorsan HOTS başla dostum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tablet oyunu olamaz çünkü ben çok uzun zamandır blizzard ooyunları oynarım adamların ölü yatırım yaptığını görmedim zaten oyunun dinamiklerinden de piyasanın iyi etüt edilip oyunun yapıldığını görebilirsiniz. :)
  • Bence başla hocam. Diğer mobalardan çok daha farklı çok daha eğlenceli ve takım oyununu sonuna kadar hissettiren bir oyun. Daha seviyeli bir ortam olduğunu da anlamışsındır zaten herkes söylüyor. Oyunun basitliği item olmaması ve tek atma gibi olayların daha nadir olmasından dolayı heroları daha kolay oynayabilmenden geliyor. Ama iyi bir takım oyunu oynayan rakiple karşılaşırsan en az diğer mobalar kadar zorlaşıyor. En küçük hatan takımının kaybetmesine sebebiyet verebiliyor. Bedava zaten dene kendin gör bence kaybedeceğin bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.