Şimdi Ara

Hotpoint Ariston WMD 823 8 Kg Çamaşır Makinası incelemesi :) Video eklenmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
8.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet saygı değer forumdaşlarım uzun bir badire atlattıktan sonra babamın ariston vakasıyla karşı karşıyayız

Öncelikle şunu bilinki ürün ile yazacağım bilgiler kesinlikle karalama değildir ve kimse okumadan infaz etmemesini diler ve konumuza dönelim

Makina öncelikle 8 kg olarak geçmekte kazan titanyum alaşımlı değil bildiğiniz teneke incecik sactan yapılmış ağır yüklerde ama patlarmı der gibi kalitede ve maalesef ariston severlere bu kötü haber

Aynı şekilde kazandaki ezilmeler ve buyrun

Tabi kötü yanları bunlarla bitmemekte allahtan arçelikte olduğu gibi dengeleme hatası yapıp makina uçmuyor galiba süspansiyon mesafesi kısa arada bir değişik sesler çıkarmakta

Makinada 8 program bulunuyor sıkma boşaltma programını saymıyorum bu programların içinden pamuklu ön yıkama normal pamuklular ve renkliler olarak sınıflandırılmakta sentetiklerde ise dayanıklı ve hassas olarak sınıflandırılmakta ısı seceçekleri ve sıkma hızı manuel ayarlanabiliyor yıkama seçenekleri ve durulama sayısı arttırılabiliyor ilave 3 durulama daha yapılabiliyor ben süper yıkama modunu beğendim yıkama performansı güzel en azından arçeliğe göre yani bu makinanın iyi yönlerinden biri

Makina 1200 devir ve süper silent diye bir ibare koymuşlar ve tamamen yalan fırçalı motorlara eş değer bir sese sahip burdan sessiz diyenlere duyurulur şöyle izah edeyim makina banyoda benim oda tam altında ve aşağıdan sesi çok net bir şekilde duyuluyor maalesef isterdimki sessiz olsun ama daha 5 seneleri daha var bldc motoru bulmalarına ama yıkamada pek sesi yok onu söyleyeyim üst üste yıkamalarda motor sesi artmakta

Kaporta kalitesi vasat ekran komuta paneliyle sac arasında bir renk farkı var ve incecik arçelik bile daha sağlam hissi veriyordu tıklamanızda içinin boş olduğu hissi geliyor sanki belkide yalıtımı yoktur bilemem açıpta bakmaya tenezzül etmedim

Aklıma başka birşey gelmiyor standart bir makina tambur hacmi yeterli yorganlar yıkanıyor Lg ile anlaşmazlığımızın bozulması kötü oldu eminimki o daha kaliteli idi ama neredeyse bedavaya gelen bu makina ve buzdolabına acımıyorum gittiği yere kadar...

Yıkaması arçelikten iyi olan fakat kaporta ,kazan ve motor sesi yüzünden muadillerinin gerisinde makinada sensör var deniliyor ben farketmedim

Buda bonus

----------------------------------------------------------
    Videomuz eklenmiştir !

Sadece yıkamayı ekledim sıkmadaki haşin performansını akşam ekleyeceğim

------- bu yeni videomuz bunada bir kusur bulunur artık :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OD- -- 13 Kasım 2013; 18:52:29 >

• Dostum hayırlı olsun alttan ustten keceyle yalıtımyaparsanız absorbe edebılırsın sesı bır nebze. kazana ek kaynak yapılmıs bu serıde onden gercekten çirkin duruyor.bu arada arcelık ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 8 Ekim 2013; 20:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Dostum hayırlı olsun alttan ustten keceyle yalıtımyaparsanız absorbe edebılırsın sesı bır nebze. kazana ek kaynak yapılmıs bu serıde onden gercekten çirkin duruyor.bu arada arcelık ne oldu?

Yalıtımla uğraşıcak vaktim yok böyle kalsın herkes yorum yapıyordu ürünü kullanmadan yorum yapıyor diye ve çevremde yaptığım gözlemlerime kimse inanmıyordu hadi bunada yalan desinler yakın zamanda videoda ekliyeceğim ve arçelikler bursada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güle güle kullan Ariston'unu. Biliyorsun 9kg çamaşır makinelerinde pazar lideri, dünyanın en kaliteli çamaşır makinesi. Zaten nerde üstün kaliteli marka var, onlar Titanyum lafını kullanıyorlar. Nedense en çok da titanyum kazanlı DemirDöküm termosifonlar deliniyor, Hotpoint makinelerin tambur dokusu pert oluyor Titanyum firmaların raconunda teneke demek galiba. Benim de bir önceki titanium glissee tabalı Siemens ütünün taban kayganlığından pek memnun kalmamıştı annem.

Şaka bir yana bu makinenin tipi çıktı çıkalı çok çirkin bulduğum Aqualtis'ten daha iyi bence. Bir de tambur hacmine şükretmek lazım, Hotpoint'in yeni 8kg makinelerde 58lt tambur kullanılıyor artık. Bunda 62lt. Eski Arçelik makinenden 2lt daha küçük, ama zaten Arçelik kapak camından dolayı tamburu küçültüyordu.

Bir de 78dB ses seviyesi ile Super Silent iddiası olduğunu unutmayalım

• Saf candogan atlamıs konuya hemen bilginize model zaten titanyum kazanlı bir model degil nedense baya canını sıkmıs olacak baya ustune durmusta
  • Senin çok canın sıkılmış galiba. Yine eleştirinin geldiği yere atlamışsın hemen. Sanki titanyum tamburlularda durum çok farklı. Hata malzemeden değil, tasarımdan. Sen ıslak çamaşırın oturduğu alana delikle veya kıvrımla mukavamet kazandırmazsan böyle eğilip darbe alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Güle güle kullan Ariston'unu. Biliyorsun 9kg çamaşır makinelerinde pazar lideri, dünyanın en kaliteli çamaşır makinesi. Zaten nerde üstün kaliteli marka var, onlar Titanyum lafını kullanıyorlar. Nedense en çok da titanyum kazanlı DemirDöküm termosifonlar deliniyor, Hotpoint makinelerin tambur dokusu pert oluyor Titanyum firmaların raconunda teneke demek galiba. Benim de bir önceki titanium glissee tabalı Siemens ütünün taban kayganlığından pek memnun kalmamıştı annem.

Şaka bir yana bu makinenin tipi çıktı çıkalı çok çirkin bulduğum Aqualtis'ten daha iyi bence. Bir de tambur hacmine şükretmek lazım, Hotpoint'in yeni 8kg makinelerde 58lt tambur kullanılıyor artık. Bunda 62lt. Eski Arçelik makinenden 2lt daha küçük, ama zaten Arçelik kapak camından dolayı tamburu küçültüyordu.

Bir de 78dB ses seviyesi ile Super Silent iddiası olduğunu unutmayalım

Saol bayadır yoktum buralarda özlemişim

Ben şunu belirtmek istiyorum öncelikle kazan gerçekten çok ince arka duvara tıklamanız da ince bir ses geliyor konserve bile daha kalın durur yanında

Titanyum alaşımlı olan modeller azda olsa daha kalın ama yinede sınıfta kalır arçelik bile daha kaliteli ve aqualtise göre evet daha şık ama yinede arçelik kadar değil inceleme zaten daha yarım video ekleyeyim de yıkılsın bura sesten

Bu markanın savunalıcak bir yanı yok buzdolabı neredeyse 50 db inşallah komik arızalar çıkarmaz uğraşamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Senin çok canın sıkılmış galiba. Yine eleştirinin geldiği yere atlamışsın hemen. Sanki titanyum tamburlularda durum çok farklı. Hata malzemeden değil, tasarımdan. Sen ıslak çamaşırın oturduğu alana delikle veya kıvrımla mukavamet kazandırmazsan böyle eğilip darbe alır.

ne canım sıkılacak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmusun onu düzelttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Saf candogan atlamıs konuya hemen bilginize model zaten titanyum kazanlı bir model degil nedense baya canını sıkmıs olacak baya ustune durmusta

ne oldu satıcı - atıcı - tutucu seni.

aynalara bakarak yazmaya sendemi eklendin

yaranmı azdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orphanage -- 13 Ekim 2013; 12:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

quote:

Saf candogan atlamıs konuya hemen bilginize model zaten titanyum kazanlı bir model degil nedense baya canını sıkmıs olacak baya ustune durmusta

yaranmı azdı.

yazık uğraşmayın satıcılarla sattıkları malı kimse kötülemezler zaten konu titanyum teneke kazandan konuşuluyor o başka sazdan çalışıyor

• Bu makineyi alıpta çamaşır makinesi diye kullanmam ben inanın arçeliğin makineleri daha sağlamdır bu makineden bu ne ya tamburu büyütmek için yeni tambur üreteceklerine gidip kaynak yapmışlar tip desen oda yok ayrıca süper silent olayına gerçekten bayıldım 78dB ile süper silent Günümüzde çelik kazan yerine plastik yada termoplastik kazanlar kullanılıyor artık tamburlarda kalitesizleşti eskiden tamburlarda çelikti şimdi onlarda tenekeye dönmeye başladı 5-6 sene sonra tamburlarıda plastik yaparlarsa hiç şaşırmam.
  • quote:

quote:

yaranmı azdı.

50 yasındaki izmirli bunak senmisin :D tamam dalgana bak

• yapılan incelemeye bir yorum yapmadım ürün şöyle yada böyle demedim sadece candogan yine kendi çalıp kendi oynamaya baslamıs onu düzeltmek maksatlı yanlış bilgisini duzellim ama sizin şirketin canını sıktım sanırım afedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 14 Ekim 2013; 10:19:17 >
  • Kendisi dalgalarla geziyor ama karşılıkk verince kuduruyor.
    Eee dinci olmak zor zenaat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agressor hocam HP ariston da makine malzeme incelerken sol üstte düşme var 1 cm yanında rulo var döndürmelik.DÜğmeye basıyorum rulo da ona bağlı arkaya doğru bi kasılıyor çok garibime gitti nasıl bir malzemedir.İlk kez bir beyaz eşyada gördüm böyle birşey..Toshiba tüplü televizyonum hariç..Onda ses açma tuşuna basarken diğer 4 tuşda esniyor geri doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökoş

Bu makineyi alıpta çamaşır makinesi diye kullanmam ben inanın arçeliğin makineleri daha sağlamdır bu makineden bu ne ya tamburu büyütmek için yeni tambur üreteceklerine gidip kaynak yapmışlar tip desen oda yok ayrıca süper silent olayına gerçekten bayıldım 78dB ile süper silent Günümüzde çelik kazan yerine plastik yada termoplastik kazanlar kullanılıyor artık tamburlarda kalitesizleşti eskiden tamburlarda çelikti şimdi onlarda tenekeye dönmeye başladı 5-6 sene sonra tamburlarıda plastik yaparlarsa hiç şaşırmam.

Aynen o tambur beni bitiriyor zaten resmen toplama gibi zaten incecik teneke baskı yapsam yamulcak zaten arka duvar ipince ben kalitesizim diyor ben aslında konusunu bile acmayacaktım ama forumda aristonu öven insanlara yönelik inceleme yaptım internet bağlantısı yok binada yapılsın hemen video ekleyeceğim

Ve haklısın arçelik bile daha kalitelidir

• quote:

Mübarek bayramda (anlamazsınız ya dinciler anlamaz)
    iftira atmak dinsizliktir.

Ben hiçbir şirketde çalışmıyorum emeklinin biriyim

satıcı, atıcı, tutucu, dandik malcı.

Yahu be adam nersen buluyorsun bu kelimeleri pes yani nasılsın görüşmeyeli

• quote:

Mübarek bayramda (anlamazsınız ya dinciler anlamaz)
    iftira atmak dinsizliktir.

Ben hiçbir şirketde çalışmıyorum emeklinin biriyim

satıcı, atıcı, tutucu, dandik malcı.

Dandik malcı

• En dandik arçelik en kaliteli hotpointden iyidir.
    Guatemala Atasözü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

En dandik arçelik en kaliteli hotpointden iyidir.
    Guatemala Atasözü.

Hocam sizde olmasanız beyaz eşya bölümünde gülecek bir şey yok sağolun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.