yaklaşık 1 sene önce Saturn 'den Hotpoint-Ariston E2BYH 19283 P F (TK) buzdolabını aldım.Buzdolabının üst kısmında tavanda bir aparatın takılması gereken izler var,vida yerleri felan var.Benim aklıma takıldı ve o zaman servisi aradığımda ''sizin buzdolabınızda o özellik yok'' dendi.Olayın üzerine gitmedim ve öylece bıraktım.
şimdi tekrardan kafaya taktım ve aristonun kendi resmi web sitesinde inceledim buzdolabımı.Özellikler bölümünde Aktif Oksijen Sisteminden bahsediyor,tekrar aradım yetkili servisi.Web sitesinden baktım o özellik varmış buzdolabımda dedim yine '' hayır sizin buzdolabınızın modelinde o özellik yok dendi ''. Bu sefer genel merkezi aradım onlarda şikayet departmanına yönlendirdiler beni.Şikayet departmanındaki bayanda web sitemizde sizin buzdolabınıza bakıyorum şu an ama öyle bir özellik geçmiyor dedi.Bende bilgisayar başına geçip sayfa 3'ü açtım ve bakın dedim en altta '' High Definition '' bölümü var,orada '' Active Oxygen Teknolojisi '' var dedim.Bu sefer kıvırdı,buzdolabının genel özelliğinde var,bunun için bir aparata gerek yok vs. vs. dedi.E ama gelen servis çalışanına sorduğumda o aparattan sizin buzdolabınızda yok,modelinizde yok dediğini söyledim.Yanlış söylemiştir dedi.
Velhasıl ben bu işin içinden çıkamadım arkadaşlar.Hotpoint Ariston buzdolabı konusunda uzman olan bilgili olan birileri içimizde muhakkak vardır diye düşündüm ve sizden yardım talep ediyorum.Aktif Oksiyen Teknolojisi nedir? Bu özellik bazı buzdolaplarında yok, benim buzdolabımda var ama benim buzdolabımın içerisinde o aparatın takılacagı yerde aparat yok.Aparatın takılması için vida yerleri vs. var ama aparat yok.Kendi web sitelerinde özelliğin var oldugu yazıyor ama teknik servisleri yok diyor.Nedir bu durum ?
Rica ediyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.