Şimdi Ara

Hotpoint 1921 vs Samsung RT38FAJEDWW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-rt38fajedww-a-401-lt-nofrost-cift-kapili-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtsamrt38fajedww&categoryId=22154
    http://www.hepsiburada.com/liste/hotpoint-ariston-nmtm-1921-f-tk-ha-a-439-lt-nofrost-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtarisnmtm1911f&categoryId=22154

Arkadaşlar 1500 tl ye kadar buzdolabı aramaktayım.Yukarıdaki iki model arasında kararsısız kaldım. Hotpoint hem fiyat olarak hem dizayn olarak daha çekici geldi. Ancak forumda genel olarak Hotpoint in tavsiye edilmediğini görmekteyim. Ayrıca güç tüketimi ve sesi biraz daha fazla gözüküyor.(49 db-354 kWh ) Sizce 49 db yüksek bir değer mi. (Samsung 43 db )Tasarım olarak hotpoint daha hoşuma gitse de Samsung mu almalıyım.

• serierdal S kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde hotpoint 1-2 lira fazla elektrik tüketir aylık. İki modeli de bilmem ancak ses konusuna açıklık getireyim.
    Eğer her iki modelde bu ses değerlerini sağlıyorsa Hotpoint'in ses seviyesi Samsung'un sesinin 2 katıdır(tam olarak 1.97)
    Evimdeki 39db buzdolabı var. Tam olarak bu değeri mi verir yoksa daha az/fazla mı verir bilmiyorum. Ancak sesinin daha fazla olmasını istemezdim şahsen.
    Bence 49db katalog eğeri olarak çok fazla. Gerçekte 1-2db fazla olabilir. inverter motorlu çamaşır makinelerinin yıkama esnasındaki sesinden daha fazla ses veriyor bu haliyle. Ses seviyesini kendiniz gidip test etmeden almayın derim.
  • Kesinlikle Samsung. Ya da bu fiyat aralığında Grundig 4680'i de öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Kesinlikle Samsung. Ya da bu fiyat aralığında Grundig 4680'i de öneririm.

Hocam 2000-2500 TL civarında kapısı değişebilen 75 cm genişliğinde buzdolabı ne tavsiye edersiniz ? Bir hafta içerisinde almam gerekiyor.
  • 75cm genişliğinde kapı yönü değişen bir model hatırlayamadım. Ya kapı yönü işinden vazgeçmeniz, ya da 70cm dolap almanız gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1939 model philco buzdolabı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.