Şimdi Ara

HOTMAIL OMURBOYU TURKCE KULLANMAK ISTER MISNIZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı:

quote:

Orjinalden alıntı: nakka

quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

quote:

Orjinalden alıntı: granddevil
    yahu lisans sözleşmesinin icine yazi yazamiyorum ki dedigini yazayim oraya! şu yapan arkadaşlar bi zahmet nasil yazi yazmişlar deseler de biz de yapsak

Yukarıda ben açık açık anlattım granddevil !!!
    Oraya bakarak ve yavaş yavaş hiç heyecana kapılmadan uygula, korkma senin mailini hiç kimse almaz!! Bu işlemi seninde yapacağından adım gibi eminim. Yeterki sakin ol.

NOT. Lisans sözleşmesinin içine yazı yazamazsın, bunu nerden çıkardığını bir türlü anlayamadım.

Hoşça kal ve kolay gelsin. KitapGibi
    kitap gibi sitende bazı indirler çalışmıyor nedendir...kaspersky ved.

Kardeşim pm diye birşey var neden foruma yazıyorsun...
    kardeşim değilsin, sende bunu pmle yazabilirdin demekki bazen de burdan demek gerekiyor....anlamı varki ....neyse...

• quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

yahu lisans sözleşmesinin icine yazi yazamiyorum ki dedigini yazayim oraya! şu yapan arkadaşlar bi zahmet nasil yazi yazmişlar deseler de biz de yapsak

&_lang=tr --> Bu yazıyı lisans sözleşmesinin içine değil adres çubuğundaki yazının sonuna yapıştırıyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Post xxxxxxx adamın yazdığı bütün topiclerde aynı soruyu soruyorsun direk pm atacak kadar xxxxx çalışmıyormu
    hakaretiniz ilgili yere iletitildi...bunun ayrıca ceza kanunlarımıza göre de suç olduğunu hartırlatırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 3 Ocak 2005, 2:38:46 >
  • Peki ilerde ingilizce ye tekrar çevirmek istediğimizde ne yapıyoruz hiç deniyen var mı?
    Ayrıca adsoyad birleşik bir account itiyorum ama vermiyor hotmail araya alt çizgi _ koyuyorum mecburen
    serbest mail adresi almayı sağlayan bir çözüm bulsanız ne iyi olurdu (lafaramızda insanoğlu her zaman daha fazlasını istiyor) yazanların eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cisco -- 3 Ocak 2005, 5:01:10 >
  • Teşekkürler
  • vay be türkçe oldu hemen teşekkür ederim arkadaşlar
  • yetkili arkadaşlar bu topicleri birsüreliğinede olsa üst konu yapmanızı engelleyen mi var acaba....???yeri gelipte buraya 15-20 gün giremeyen arkadaşlar olduğunu düşünmüyormusunuz yoksa...???
    lütfen duyarlı davranıp burdaki herkesin işine yarayacak olan bu topic ve symmetrical dostumun hotmail 250 mb lik topiğini üst konu yapın.
    kimseye herhangi bir kastım yoktur.sadece gözden kaçtığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 3 Ocak 2005, 13:26:28 >
  • harbiden turkce oldu.emegi gecenlere tesekkurler
  • oleeeeeyyy hakkaten tüürkçe ollllldduuuuuu

• hem türkçe hem 250mb
  • Harika bizimlen paylaştığın için teşekürler
  • saol arkadasim... bakalim daha ne aciklar cikicak...
  • hafrikasınız beylerrrr süper oldu
  • Teşekkürler çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTi -- 3 Ocak 2005, 18:44:05 >
  • Allah Razı olsun..

Oh bee bedavaya Türkçe Otmeyil

• quote:

Orjinalden alıntı: ewelfener
    yetkili arkadaşlar bu topicleri birsüreliğinede olsa üst konu yapmanızı engelleyen mi var acaba....???yeri gelipte buraya 15-20 gün giremeyen arkadaşlar olduğunu düşünmüyormusunuz yoksa...???
    lütfen duyarlı davranıp burdaki herkesin işine yarayacak olan bu topic ve symmetrical dostumun hotmail 250 mb lik topiğini üst konu yapın.
    kimseye herhangi bir kastım yoktur.sadece gözden kaçtığını düşünüyorum.

+ Aynı kanaatteyim ewelfener...

Nakka, dostum PM atamıyorum çünkü kapalı olduğunuda kendin yazmışsın. Programların çalışmadığını yazıyorsun ama gerekli denetimi yaptım, bahsettiğin program bende çok güzel çalışıyor. Bilgilerine !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: newrelease
    Allah Razı olsun..
    />
    />

/>

Oh bee bedavaya Türkçe Otmeyil
    />

İstanbul'lular Otmeyil mi diyorlar?
    İzmir'dekiler hep Hotmail derlerde !!!

• oldu be sagolun megersem lisans sozlesmesine atmiyormusuz o yaziyi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 3 Ocak 2005, 21:02:14 >

• tşk ler kardeş allah sizin gibileri formdan etsik etmesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.