Bildirim
hotmail 'i gmail' e aktarma sorunu ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güncel.. -
Hotmail'de gelen kutusundayken ;
Seçenekler - Diğer Seçenekler - Postaları başka bir e-posta hesabına gönderin
yolunu takip edip, gmail adresinizi yazdığınız andan itibaren hotmail adresinize gönderilen epostalar gmail hesabınıza iletilmiyor mu? -
ben yaptım arkadaşım şunu yapacaksın. gmail hesabına giriş yapıp üstten ayarlara gireceksin. sonra hesaplar ve içe aktarma işlemi sekmesine geçeceksin. ondan sonra pop3 e-posta hesabı ekle tuşuna basacaksın. e-posta adresini soracak oraya hotmail adresini yazacaksın xxx@hotmail.com diye ileri deyince zaten ayarları otomatik tanıyacak. hotmail e gelen mailler direk gmail e gelecek hotmailde kalmayacak yani gmailin gelen kutusundan silince hotmail de bir kopyası kalmayacak. bunu da hatırlatmış olayım.
kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: BARIS
Hotmail'de gelen kutusundayken ;
Seçenekler - Diğer Seçenekler - Postaları başka bir e-posta hesabına gönderin
yolunu takip edip, gmail adresinizi yazdığınız andan itibaren hotmail adresinize gönderilen epostalar gmail hesabınıza iletilmiyor mu?
Teşekkür ederim fakat bu işlemi yapmama rağmen hala mail fln yönlenmiyor.(Gmaili kabul etmiyor..) (Deneme mailleri yolluyorum ve test ediyorum)..
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
ben yaptım arkadaşım şunu yapacaksın. gmail hesabına giriş yapıp üstten ayarlara gireceksin. sonra hesaplar ve içe aktarma işlemi sekmesine geçeceksin. ondan sonra pop3 e-posta hesabı ekle tuşuna basacaksın. e-posta adresini soracak oraya hotmail adresini yazacaksın xxx@hotmail.com diye ileri deyince zaten ayarları otomatik tanıyacak. hotmail e gelen mailler direk gmail e gelecek hotmailde kalmayacak yani gmailin gelen kutusundan silince hotmail de bir kopyası kalmayacak. bunu da hatırlatmış olayım.
kolay gelsin
Bu işlemi yaptıktan sonra hotmailimde klasörlerde sakladığım kayıtlı mailleri sıfırdan gönderiyormuş gibi devamlı otomatik mail geliyor. Ayrıca test amaçlı başka bir adresten hotmaile gönderdiğim mailler gmailime gelmiyor hotmailde kalıyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messie -- 5 Mart 2010; 8:01:38 >
-
Arkadaşlar deneme emsajlarınız hemen gelmemesinin nedeni, hotmail pop3 yada yönlendirme hesaplara limit koyuyor. Nasıl yani diyeceksiniz .
- hotmail kendi sunucusuna baska hesaptan yada baska bir alandan erişime her 15 dakikada bir izin veriyor. Bu demek oluyor ki deneme mailleriniz 15 dakika sonra size ulaşacaktır..
Saygılar..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X