Şimdi Ara

Hotmail.de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şİmdi arkadaşLar hotmail.de den mail adresi almak istiyorum yani uzantısı bilmemne@hotmail.de olacak...Yanlız sorun şurda explorerawww.hotmail.de yazdıgımda beni direk türkçe siteye atıyo...nerden nasıL alırız hotmail.de uzantlı maiLLi? Şimdiden Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hotmail.de: E-posta Servisi Hakkında Kapsamlı Kılavuz

Hotmail.de Nedir?

Hotmail.de, Microsoft'un sunduğu ücretsiz bir web tabanlı e-posta servisidir. 1996 yılında kurulan Hotmail, dünyanın en popüler e-posta servislerinden biridir.

Özellikler

• Büyük Depolama Alanı: Hotmail.de hesapları, 15 GB'a kadar ücretsiz depolama alanı sunar. Böylece, çok sayıda e-posta, ek ve dosyayı saklayabilirsin.
    • Filtreleme ve Etiketleme: Hotmail.de, e-postaları otomatik olarak filtreleyebilir ve etiketleyebilir. Bu, gelen kutunu düzenli tutmana ve önemli e-postaları kolayca bulmana yardımcı olur.
    • Ek Güvenlik: Hotmail.de, spam ve kötü amaçlı yazılımlardan korunmak için gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.
    • Çoklu Cihaz Desteği: Hotmail.de, masaüstü bilgisayarların yanı sıra akıllı telefonlar ve tabletler dahil olmak üzere tüm cihazlardan erişilebilir.
    • Outlook Uygulaması Entegrasyonu: Hotmail.de, Microsoft'un e-posta yönetimi uygulaması Outlook ile sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Kimler Hotmail.de Kullanmalı?

Hotmail.de, basit ve güvenilir bir e-posta servisi arayan herkes için uygundur. Özellikle aşağıdaki kullanıcılar için idealdir:

• Kişisel e-posta iletişimi için bir hesap isteyen bireyler
    • Küçük işletmeler ve serbest çalışanlar
    • Microsoft ürünlerini ve hizmetlerini düzenli olarak kullanan kişiler

Nasıl Hotmail.de Hesabı Oluşturulur?

Hotmail.de hesabı oluşturmak basit ve hızlıdır. Microsoft hesabı oluşturma sayfasına giderek birkaç adımda hesabını oluşturabilirsin:

• "Hesap Oluştur" seçeneğine tıkla.
    • İstediğin @hotmail.de e-posta adresini yaz.
    • Güçlü bir parola oluştur.
    • Kişisel bilgilerini doldur.
    • Hesap oluşturma işlemini tamamla.

Sonuç

Hotmail.de, ücretsiz, güvenilir ve kullanımı kolay bir e-posta servisidir. Büyük depolama alanı, gelişmiş güvenlik özellikleri ve çoklu cihaz desteği ile Hotmail.de, kişisel ve profesyonel e-posta iletişimi için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim bildiğim sadece ve sadece hotmail.com var .de var mı ki?
  • ya yok sanırsam =) ...arkadaş soruyoduda emin degilmiş bi aratdım vermiyolar sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybuzz -- 12 Kasım 2005, 15:03:15 >
  • .de uzantılı var ama nasıl alınıyo bilmiyorum
  • almanyada bi tanıdığın varsa ona söyleyeceksin alacak sana eğer yoksa ama en son bana gel ben birine söyleyim alsın sana çünkü söz vermiş olmayım almanyada arkadasım var oda pek anlamıyo bu netten
  • eğer almanca olmasını istiosan...hotmail.comdan al mail...sonra ayarlardan almancaya çevirirsin...Ama ille hotmail.de şeklinde almak istiosan..www.msn.de adresinden alabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meybuzz

Herkese Merhaba,

Şİmdi arkadaşLar hotmail.de den mail adresi almak istiyorum yani uzantısı bilmemne@hotmail.de olacak...Yanlız sorun şurda explorerawww.hotmail.de yazdıgımda beni direk türkçe siteye atıyo...nerden nasıL alırız hotmail.de uzantlı maiLLi? Şimdiden Teşekkürler...

ben sana aldırtabilirim almanyyada bir cok is arkadasım var turkiyeden hotmail.de uzantılı mail almak imkansız
  • istediğiniz yerden alabilirsiniz..yeterki bilgisarın dili ingilizce
    olsunn...yada almanca...
  • Denetim Masasına gir Bölgesel ve Dil Seçenekleri kısmına gir oradan dili almanca yap ondan sonra .de uzantılı mail adresi alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.