Şimdi Ara

hotbird de izlenebilcek kanallar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartmanda hortbird uydusu var. kanalları taratsam 750 tane gereksiz, şifreli kanal var. taratmak istemiyorum. italyan, polonya, almanya kanalları ile de işim yok. İngilizce ağırlıklı hangi frekanslar düzgün. hangi kanalları barındırıyor. Hotbird frekans listesinden birşey anlamadım.

• multivision kanallarının inglizce ses desteği de var.
  • bbc world,bbc, cnn international, cnbc europe ingilizce yayın yapan en adam akıllı kanallar. Ama İtalyanca, Almanca ve Fransızca yayın yapan güzel kanallarda var. Mtv France, Zdf, SF1,SF2, Rai 1,2,3,sport vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

bbc world,bbc, cnn international, cnbc europe ingilizce yayın yapan en adam akıllı kanallar. Ama İtalyanca, Almanca ve Fransızca yayın yapan güzel kanallarda var. Mtv France, Zdf, SF1,SF2, Rai 1,2,3,sport vs...

not:eurosportu unutma.
  • mcm rtl railer ve zdf
  • arkadaş ingilizce demiş siz rtl zdf falan yazmışsınız.bu kanallar ingilizce değilki.almanca yayın yapıyor.inglizce filmler için multivison fransızca ve ingilizce dil desteği veriyor.bunu kullanabilirsin.
  • avermedia tv kartım ve şifre çözemiyorum. bu cnn, bbc hangi frekanstan veya hangi grubun içinde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

avermedia tv kartım ve şifre çözemiyorum. bu cnn, bbc hangi frekanstan veya hangi grubun içinde?

www.lyngsat.com dan frekanslarını alabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.