Merhaba arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var,FTP den web sitesinin dosyalarını upload ettim (veritabanı ve aspx dosyaları) Web sitesine girdiğimde karşıma klasör penceresi geliyor ve tıkladığımda web sitesi değide kodları açılıyor.Denemek için not defterinde bir Html sayfası yazıp onu upload ettim ftp den, bu sefer tıkladığımda kodlar değilde direk sayfa açıldı fakat yine üzerine tıklamam gerekiyor. Bu konuda pek bilgim yok ne yapmam gerekiyor? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
not: .net 4.0 ile hazırladım ve visual studio dan publish ettim web sitesini bunu public_html klasörüne upload ediyorum hosting linux
Merhaba,
Linux sunucularda asp uzantılı siteler çalışmaz. Windows host denemelisiniz...
Bilginize...
Merhaba;
Aspx için windows sistemli hosting kullanmanız daha faydalı olacaktır elbette fakat asıl problemin kurulum yapmamanız olabilecektir.
Asp veya diğer tüm scriptler için bir kurulum yönergesi bulunmaktadır. Hosting firmanız ile iletişime geçerseniz bu konuda size ayrıntılı bilgi verebilirler.
İyi forumlar...
quote:
Orijinalden alıntı: ProIrc
Merhaba;
Aspx için windows sistemli hosting kullanmanız daha faydalı olacaktır elbette fakat asıl problemin kurulum yapmamanız olabilecektir.
Asp veya diğer tüm scriptler için bir kurulum yönergesi bulunmaktadır. Hosting firmanız ile iletişime geçerseniz bu konuda size ayrıntılı bilgi verebilirler.
İyi forumlar...
Kurulum yapılmadığında farklı bir ekran çıkacağı düşüncesindeyim. Kodlar görünmemeli Windows sunucuda arkadaşım...
Merhaba;
Ben olabilecek sorunlardan birtanesini yazmış bulunmaktayım. Her ihtimali göz önüne almak en iyi yanıttır diye düşünmekteyim.