Bildirim
Hosting Ve Domaini Aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eyspiaypi
Arkadaşlar ben domain ve hostingi aldım.Panel olarak paralells panel kullanıyorum ancak wordpresden aldığım tasarımı bir türlü sitme atamadım.Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba;
FTP sunucunuza Filezilla isimli programla bağlanarak kolaylıkla dosyalarınızı sunucuya yükleyebilirsiniz. Filezilla isimli programı araştırmanızı ve kullanmanızı öneriyoruz,
Bilginize...
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net
-
Ben filezilla ile dosyalarımı yükledim hosting firmamın bana dediği dosyanın içine yüklediğimdende eminim.Ancak siteye girdiğimde şöyle bir hata çıkıyor Not FoundThe requested document was not found on this server.Web Server at bilaldarcin.com. Şimdiden Teşekkürler -
quote:
Ben filezilla ile dosyalarımı yükledim hosting firmamın bana dediği dosyanın içine yüklediğimdende eminim.Ancak siteye girdiğimde şöyle bir hata çıkıyor Not FoundThe requested document was not found on this server.Web Server at bilaldarcin.com. Şimdiden Teşekkürler
Merhabalar;
DOsyalarınızı www veya public_html içerisin yüklediğinizden emin misiniz? Eğer eminseniz, dosyaları yüklediğiniz klasörün içerisinde bazı dosyalar mevcuttur, ilk kurulduğunda vardır, onları sildiniz mi? Sildiyseniz, hosting firmanızla iletişime geçiniz,
Hiçbir dosya silmediyseniz, dosyaları attığınız dizinin ismini söyler misiniz?
ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net
-
quote:
Ben filezilla ile dosyalarımı yükledim hosting firmamın bana dediği dosyanın içine yüklediğimdende eminim.Ancak siteye girdiğimde şöyle bir hata çıkıyor Not FoundThe requested document was not found on this server.Web Server at bilaldarcin.com. Şimdiden Teşekkürler
Ftp ile bağlandığınızda bulunan klasör isimlerini yazarsanız. httpdocs veya public_html gibi bir klasör mevcut ise onun içerisine atınız genel varsayılan standart klasörler bunlardır. Siz klasör isimlerini yazın daha rahat yardım edilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X