Şimdi Ara

Hosting Ve Domaini Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben domain ve hostingi aldım.Panel olarak paralells panel kullanıyorum ancak wordpresden aldığım tasarımı bir türlü sitme atamadım.Yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyspiaypi

Arkadaşlar ben domain ve hostingi aldım.Panel olarak paralells panel kullanıyorum ancak wordpresden aldığım tasarımı bir türlü sitme atamadım.Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba;

FTP sunucunuza Filezilla isimli programla bağlanarak kolaylıkla dosyalarınızı sunucuya yükleyebilirsiniz. Filezilla isimli programı araştırmanızı ve kullanmanızı öneriyoruz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    Ben filezilla ile dosyalarımı yükledim hosting firmamın bana dediği dosyanın içine yüklediğimdende eminim.Ancak siteye girdiğimde şöyle bir hata çıkıyor Not FoundThe requested document was not found on this server.Web Server at bilaldarcin.com. Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Ben filezilla ile dosyalarımı yükledim hosting firmamın bana dediği dosyanın içine yüklediğimdende eminim.Ancak siteye girdiğimde şöyle bir hata çıkıyor Not FoundThe requested document was not found on this server.Web Server at bilaldarcin.com. Şimdiden Teşekkürler

Merhabalar;

DOsyalarınızı www veya public_html içerisin yüklediğinizden emin misiniz? Eğer eminseniz, dosyaları yüklediğiniz klasörün içerisinde bazı dosyalar mevcuttur, ilk kurulduğunda vardır, onları sildiniz mi? Sildiyseniz, hosting firmanızla iletişime geçiniz,

Hiçbir dosya silmediyseniz, dosyaları attığınız dizinin ismini söyler misiniz?

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Ftp ile bağlandığınızda bulunan klasör isimlerini yazarsanız. httpdocs veya public_html gibi bir klasör mevcut ise onun içerisine atınız genel varsayılan standart klasörler bunlardır. Siz klasör isimlerini yazın daha rahat yardım edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.