Şimdi Ara

Hosting servisleri hakkında kafama takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Ben bir web sitesi açmayı planlıyorum. Blog tarzı bir şey olacak sanırım henüz tam olarak ne yapacağıma karar vermedim. Geçen yıl satın aldığım bir domain adresi var. Guzelhosting'den satın aldım. Sanırım sadece domain yani alan ismini satın aldım, başka hizmetler almadım.
    Daha önce bir site açma, tasarlama tecrübem olmadı. Ama benzer şeylerde başarılı olduğum oldu yani kıvırırım diye düşünüyorum. Neyse, aklıma takılan birkaç problem var, işin ehli arkadaşlar tarafından bi aydınlanırsam iyi olacak gibi.

    Şimdi bu açtığım siteden ben aynı zamanda satış ortaklığı, google reklamlar gibi para kazanma yöntemleri ile bir gelir elde etmeye amaçlıyorum. Bu sitedeki içerikler İngilizce olacak. Uluslararası veya direkt ABD'deki kitleye odaklanmayı düşünüyorum. Tam olarak planlamadım. Bu hedef kitle konusunda birkaç endişem var. Domain ve hosting hizmeti aldığım firmanın Türk olması veyahut uluslararası bir etkileşime açık olmaması gibi bir durum var mı? Mesela ben İstanbul'dan bu siteyi yönetiyor, içerikler giriyor olacağım. Hizmet aldığım şirket örneği Güzelhosting, benim İstanbul'dan yönettiğim siteyi ABD'nin veya Kanada'nın herhangi bir şehrinde yaşayan insana ulaştırması konusunda bir sorun yaşanır mı? Benim sitemin etkileşim alacağı kitlenin benim lokasyonumla bir bağlantısı var mı? Yani ben İstanbul'da yaşıyorum diye daha çok İstanbul ve çevresindeki şehirlerden bir kitlenin benim siteme bir yönlendirilme gibi bir durumu olabilir mi?

    Teknik konularda bilgili ve deneyimli olan arkadaşlardan yukarıdaki konuda yardımlarını bekliyorum.

    Artı, kitleye ulaşma, etkileşim ve trafik yaratma, google ve facebook reklamlar gibi konularda da bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olmak isterlerse sevindirici olur.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qu'est-ce que c'est -- 2 Mayıs 2020; 14:12:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.