Şimdi Ara

Hosting Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firmanızın veya Kendinizin ürün ,hizmet , tanıtım veya satış yapabilmeniz için mutlaka bir web sitesine sahip olmalısınız. Dosyalarınızın saklanacağı bir hosting e ihtiyacınız var Tabi hostng satın almadan önce dikkat edilecek önemli konular vardır. Bunları kısaca şöyle sıralayabiliriz

Hosting Alırken Nelere Dikkat Edilmeli.

Hosting alacağınız firma kaliteli ve kullanıcı paneli kolay olmalı
    Kapsamlı İyi bir fiyat için piyasa araştırması yapın.
    internet üzerinde alınan hosting ve benzeri tüm hizmetler için kesinlikle fatura alınmalı.
    Firmadan domain alınırken kesinlikle size özel bir domain kontrol paneli verilmeli tüm whois ve dns değişiklik hakları sizde olmalı.
    Firma üzerinde sistem yöneticisi kesinlikle bulunmalı firma 24 saat sunucularını izlemeli.
    Web sitenizde kullanacağınız programlama diline karar verin. PHP ise lunix, ASP ise Windows hosting kullanmanız gerekecektir. HTML dilinde hem lunix hem de Windows hosting kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyChef -- 14 Ekim 2014; 12:08:23 >

• ben ihs'nin hostingini kullanıyorum gayet başarılı. name.com da güvenilir ve güzel. tabi orada ingilizce bilmek lazım biraz biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetadivar

ben ihs'nin hostingini kullanıyorum gayet başarılı. name.com da güvenilir ve güzel. tabi orada ingilizce bilmek lazım biraz biraz...

Evet güvenilir ve iyi hizmet veriyorlar.
  • sadecehosting.com dan alan adı seçip parayı ödedikten sonra neler yapmak lazım güvenli bi site kurmak için?
  • faydalı oldu teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.