Şimdi Ara

Hosting'de Devrim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle bu bilgi kesinlikle reklam amaçlı değildir.Bilmenizi istiyorum.
    Bilgisayarkurdu'ndan aldığım hizmetten biraz daha bahsetmek istiyorum geçen gün 4 arkadaşımı daha yönlendirdiğim bilgisayarkurdu'u bu sefer bomba gibi paketlerle piyasayı sarsacak gibi duruyor.Adamlar isteğe göre band genişliği mantığını oturtmaya başlamışlar.Mükemmel bir hizmet.Bence sizde sayfadan web hosting bölümüne girin paketlere bir göz atın,eğer size uygun bir paket seçimi yapamazsanız mail atın,isteğinize göre paketleri yapboz gibi kurun ve 10 dakika içerisinde hesabınızı açsınlar.2 Ytl'ye hosting veriyor adamlar ve adamların datacenterları var,kaçırmayın bence.Eğer fiyata,teknik bilgiye,hizmete önem veriyorsanız 2 Ytl'den başlayan hosting fiyatları bence çok uygun.Bir göz atın derim..Okuduğunuz için teşekkür eder,reklam amaçlı yazmadığımı bilmenizi isterim.Saygılar.

Online Destek:
    http://www.bilgisayarkurdu.org/onlinedestek.htm
    Web Adres:
    http://www.bilgisayarkurdu.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 7 Mart 2005, 10:01:26 >

• Reklam olarak algılamıyorum ama bir kaç sorum olacak.

Birincisi neden referanslarımız bölümü yok.
    Serverlar nerede barındırılıyor. Reseller olmadığınızı nereden bilebiliriz.
    Üçüncüsü domain tesilinde kontrol paneli varmı.
    Maliyeye kaydınız varmı. Fatura verebiliyormusunuz.
    Hostbul da neden kaydınız yok.
  • bu bence reseller firma havası yok hiç
  • Öncelikle sorularınıza cevap veriyim,Borusan Telekom'da serverları var,ayrıca firma benim değil sadece hizmet alıyorum bu yerden.Hiç bir şekilde reseller bir yer değil,istediğiniz her anda istediğiniz şekilde kota yükseltebilir,azaltabilirsiniz.Beğenmez iseniz 15 gün içinde para iadeleri var.Her şeyi kötüye yorumlamayı bırakın lütfen.Gerçek bir şekilde hizmet almak isterseniz kendilerine mail yoluyla danışın sizi yönlendirsinler.Maliyeyede kaydı var,ınternic şirketi (domainlerin çoğunun alındığı tekel) ile anlaşmalarıda var.İyi akşamlar.
  • Herşeye kötü bakma diyosun ama bu tür firmalar yüzünden çok kişinin parası gitti. Parayı bırak hadi yine bir kenara emeği gitti. Şimdi ben hosting firması açtım buyrun oturun. Eskidendi. Şimdi bak maliye kaydı bile soruluyor. Yani kötü bakanlarada hak vermen gerek bi taraftan
  • Soru sorma hakkımı kullanıyorum;
    HOst aldım sizden 2 ay sonra kapatıp gitmeyeceğinizi nerden bilecem,
    Hostingte ki geçmişiniz yazmıyor,
    YAbancı bir firmadan dedicated alıp 1-2 makineyle host dağıtmadığınızı nerden bilecem(profosyonelseniz yapmamalısınız),
    Sınırsız mail hesabı sınırsız ftp ve birkaç tane sınırsız birşey daha yazıyor,böyle birşeyi nasıl verebiliyorsunuz sınırsız makineniz mi var,
    ...
  • artık önüne gelen herkes hosting sitesi açabiliyor dikkat edin
    bu lafım direkt sana değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir konu açıldı,herkese teşekkür ediyorum.Öncelikle yine söylemekte fayda görüyorum firma sahibi ben değilim.Ben sadece memnuniyetini dile getirmeye çalışan bir şahısım.Ben bu hosting firmasının ilanlarını arabulda gördüm ve bi dedim adamlara mail atayım 30 dakika içerisinde mail geldi ve paketlerimizden herhangi birinimi seçtiniz yoksa kendi paketinizimi oluşturdunuz yok dedim ben önce bi mega paket alayım bandwidth 2 gb yeter dedim.."Nasıl isterseniz ona göre ileridede bandwidth'i yükseltebilirsiniz"dediler.Gece 3'te aradım sitedeki telefonlardan,o saatte mail ile ilgili problemimi çözdürdüm.Kusura bakmayın ama ben böyle bir hizmeti 150 dolar verdiğim ismini vermek istemiyorum ayıp olmasın "A" firmadan alamadım.Çok kötü durumda kaldım.
    İyi ki bu firmaya rast geldim,çok memnunum,sözleşmede yolluyorlar,karşılıklı imza atıyorsunuz 15 gün içerisinde para iade politikası uyguluyorlar.Zaten hizmeti aldıktan sonra farkı görüyorsunuz.Çalışma olacağı zaman şu kadar süre çalışma yapılacak (örnek:Ups çalışması,server upgrade,router çalışması) diye mailing ve telefonla bilgilendirme yapıyorlar.Sanırım bu kadar açıklama yeter;yaklaşık 13 kişi benim sayemde bu hosting firmasıyla tanıştı,2002 den beri bu işi yapıyorlar bu arada,kapansaydı bu zamana kadar çoktan kapanırdı.Herkese başarılar dilerim,almayı düşünenlere,gerçekten iyi bir hizmet alabileceklerini belirtebilirim.Saygılar.

• Bende sana bu firmanın dedicated olmadığını ispatlarım. Ama herkes rızkını yer. Ben ise kimsenin işini bozmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaverickGizli -- 7 Mart 2005, 22:49:33 >
  • ben önce aldığım hizmete daha sonra fiyatına ve güvencesine bakarım.Bence hepsi dört dörtlük seninde hosting sattığını görmüştüm.Ben hosting satıcısı değilim,aldığım hizmeti sizinle paylaşmak istedim sadece.Kirletmediğiniz için teşekkürler.Almak isteyenler siteye bakabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drift

ben önce aldığım hizmete daha sonra fiyatına ve güvencesine bakarım.Bence hepsi dört dörtlük seninde hosting sattığını görmüştüm.Ben hosting satıcısı değilim,aldığım hizmeti sizinle paylaşmak istedim sadece.Kirletmediğiniz için teşekkürler.Almak isteyenler siteye bakabilirler.

Drif şimdi bi bakım yapalım. Sayfana şöyle güzel çaf çaflı bir template yap. Sagına soluna 24 saat teknik destek yaz referanslar bölümünede aklına gelen heryeri yaz bak ozaman satışlarına artmassa gel. Bu dediklerimin bazılarınıwww.bizimhost.com yaptı ersin abibelki tanıyanlar vardır. Adam iyi para kazandı zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wishmaster -- 8 Mart 2005, 0:12:50 >

• wishmaster site benim değilki abicim..:)ben sadece orda kendi sitemi host ediyorum.İrtibat kurmak istersen siteye bakabilir,kendileri ile irtibat kurabilirsin.Ayrıca bizim host sayfası hem acaip yavaş açılıyor hemde sitede bir index sayfasından başka birşey yok.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 8 Mart 2005, 9:41:18 >
  • Arkadaşlar
    www.bilgisayarkurdu.org
    bu site bende niye sunucu bulunamadı hatası veriyor ?
    256 KBps ADSL var
    acemiwebci
  • Arkadaşlar,
    Birincisi sizin korku ve çegincelerinize ben de katılıyorum. Çünkü ben de geçmişte problemlerle karşılaştım.
    Buna göre şu soruları sorabilir miyim ?
    Bu bilgisayar kurdu hosting firmasının neden bir adresi yok ?
    Neden yerel bir telefon yerine cep tel var ?
    0533 gibi bir cep telefonu nasıl PBX oluyor ?
    Firma hakkında neden bir bilgi yok ?
    Ticaret Odası gibi kayıtları veya varsa başka isimde şirket ismi neden yok ?
    Saygılarımla
    acemiwebci
  • Arkadaşlar tek nick kullanın. Saf hatalarınızla olayınız yerlere serilmiş. Silmeye çalıştığınız mesajları görebiliyorum. Devam etmemenizi tavsiye ediyorum.
  • Öncelikle sorularınızı bana değil site sahibi kişilere danışabilirsiniz.Ama şunu söyleyebilirim,anlatıldığına göre pbx diye görünen numaralar santral olduklarından,sadece bir hat değiller,turkcell firmalara böyle kolaylıklar sağlıyor.Bu nedenle cep telefonunuzdan ulaşmanız çok kolay kendilerine.Ama ben genelde mail ile ulaşıyor,cevabı çok kısa bir sürede alıyorum.Adres yazmamalarını bende sormuştum,firma bilgileri ile ilgili birçok telekom firmasıyla anlaşmaları olduğu için,kimsenin datacenterlarını böyle bir bilgi ile yayınlamayı düşünmediklerini söylemişlerdi ki;bence güzel bir mantık.Tekrar söylüyorum.Site ile ilgili firmaya mail atabilirsiniz.
  • Drift merak ettim; Spike ile bir tanışıklığın var mı? Konu çok tanıdık geldi de.

http://forum.donanimhaber.com/m_1862253/mpage_1/tm.htm
  • Evet benim çok yakın bir dostumdur kendisi.İkimizde aynı müh.fakültesindeniz.Herhangi bir art niyet aramanıza gerek yok,ona hosting sitesini ben tavsiye ettim zaten.Herkese tavsiye ediyorum aynı hosting firmasını.Geri dönüşüm kutusuna girme yetkimiz yok zaten bunları araştırmanıza gerekde yok,dikkatin için teşekkürler gürol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 9 Mart 2005, 4:41:46 >
  • paketlerin hepsi penguen
  • quote:

Orjinalden alıntı: notorious

paketlerin hepsi penguen

sana panda alırız dostum üzülme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyLe -- 9 Mart 2005, 10:15:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.