Şimdi Ara

Hosting Bayiliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win Bayi A
    Alan 2000 MB
    Trafik 10 GB/Ay
    Mail 100 Adet
    Domain 20 Adet
    Fiyat ... TL + KDV / Ay

öncelikle benim bu konularda çok az bilgim olduğu için sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum.

1) 20 Domain vermişler ya bana şimdi , bunlarıwww.siteadı.com ,www.siteadı1.com diye 20 tane açabilme hakkımı veriyor?
    2) Domain açarken her hangi bir ücret ödeyecekmiyim?
    3) 100 mail = 100 kişiye siteadı@siteadı.com diye e-mail adresi mi verebiliyorum başka misal benimsitem@benimsitem.com diyede mail adresi verebiliyormuyum?
    4) her user farklı panelde mi giriş yapıyor?
    5) Her user'e Belli bir alanı ben mi ayarliyorum yoksa 2000Mb alan ortakmı kullanılıyor?
    6) önerdiğiniz bir firma varmı?

Sorularımı cevapladığınız için teşekkürler..

• bildiğim kadarıyla yazayım.
    1)20 adet site barındırma hakkı veriyor.
    2)domain açarken alan adı ücretini ödeyeceksiniz.paketle birlikte aldığınız sadece sitenin barındırılması.
    3)bundan emin değilim ancak bildiğim kadarıyla 100kişiye siteadı@siteadı.com diye verebiliyorsunuz.
    4.ve5.yi ben de bilmiyorum.
  • arkadaşın cevap verdiği 1. ve 2. maddeler doğrudur.
    3) bundada evet toplam 100 mail hakkınız var. yani isterseniz bir domaine(müşteriye) 5 mail hakkı verirseniz bir diğerine 3 verirsin 1 verirsin sonuçta toplamda 100 mail hakkın var.
    4) kendi panelinden açmış oldupun her host hesabı farklı olarak panellerine bağlanabilir. tüm bunların ayarlamalarını ve haklarını sen belirleyeceksin.
    5) 2000 mb genel alanındır burdada mail hesabı gibi bu alanı istediğin gibi bölüştürebilirsin.
    6) bu tamamen ihtiyaçların ve bütçenle doğru orantılı bişey. açıkcası bende araştırıyorum idealhosting ve webadam kafama yatıyor henüz karar veremedim.
  • cevapladığınız için tşkler.
  • arkadaslar soruların hakkında güzel cevaplar vermiş resellere gelelim(bayii hosting) eğer hosting işine gireceksen öncelikle ülkemizde php yazılım dili kullanılıyor bunun için linux hostu tavsiye ederim ikinci bu reseller kartvizit tasarım dediğimiz tek tük siteler içindir.Hayırlı Pazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoekseLLo -- 9 Ekim 2011; 9:57:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Yeni hosting Firmamız :)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.