hostgator'dan Business paketini almayı düşünüyorum. Türklerinkine nazaran daha hem daha ucuz hemde özellikleri iyi. Natroymuş isimtescilmiş felan oralarda hep pahalı.
yalnız hostgator'un türkiye'de datacenter'ı yokmuş. Site hızı konusunda felan çok düşüş yaşanır mı? Yazın godaddy den en yüksek paketi almıştım hostta hiçbirşey yüklü olmamasına ragmen 6-7 saniye sonra siteye bağlanıyordu. Hostgator'dada böyle bir sorun olur mu?
Birde başka bi sorum, neden hostgator'da fiyatlar daha makul da türklerin sattıgı hostlar daha pahalı?
quote:
Orijinalden alıntı: burak3527
hostgator'dan Business paketini almayı düşünüyorum. Türklerinkine nazaran daha hem daha ucuz hemde özellikleri iyi. Natroymuş isimtescilmiş felan oralarda hep pahalı.
yalnız hostgator'un türkiye'de datacenter'ı yokmuş. Site hızı konusunda felan çok düşüş yaşanır mı? Yazın godaddy den en yüksek paketi almıştım hostta hiçbirşey yüklü olmamasına ragmen 6-7 saniye sonra siteye bağlanıyordu. Hostgator'dada böyle bir sorun olur mu?
Birde başka bi sorum, neden hostgator'da fiyatlar daha makul da türklerin sattıgı hostlar daha pahalı?
Merhaba;
Hostgator'un Türkiye'de sunucusu bulunmaması nedeni ile elbette ki Türkiye lokasyonlu hosting hizmetlerinden daha yavaş web sitesine sahip olacağınız kesinlikle söylenebilir. Benim sorunuza yanıt vereceğim kısım ise farklı olacaktır,
Fiyatlandırma kısmına gelirsek, Türkiye'de bağlantı ücretlerinin yüksek olması sunucu masraflarını artırmakta ve bu da hosting fiyatlarının yükselmesine neden olmaktadır. Bir de, hostgator gibi uluslararası satış yapan bir firmanın fiyatları ile karşılaştırmak doğru bir tavır olmayacaktır.
Tercih hakkı sizindir, ihtiyaçlarınızı hangisinin karşlılayacağını düşünüyorsanız o paketi satın alabilirsiniz, bütçe sizin bütçenizdir,