Şimdi Ara

hostgator hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hostgator'dan Business paketini almayı düşünüyorum. Türklerinkine nazaran daha hem daha ucuz hemde özellikleri iyi. Natroymuş isimtescilmiş felan oralarda hep pahalı.

yalnız hostgator'un türkiye'de datacenter'ı yokmuş. Site hızı konusunda felan çok düşüş yaşanır mı? Yazın godaddy den en yüksek paketi almıştım hostta hiçbirşey yüklü olmamasına ragmen 6-7 saniye sonra siteye bağlanıyordu. Hostgator'dada böyle bir sorun olur mu?

Birde başka bi sorum, neden hostgator'da fiyatlar daha makul da türklerin sattıgı hostlar daha pahalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak3527

hostgator'dan Business paketini almayı düşünüyorum. Türklerinkine nazaran daha hem daha ucuz hemde özellikleri iyi. Natroymuş isimtescilmiş felan oralarda hep pahalı.

yalnız hostgator'un türkiye'de datacenter'ı yokmuş. Site hızı konusunda felan çok düşüş yaşanır mı? Yazın godaddy den en yüksek paketi almıştım hostta hiçbirşey yüklü olmamasına ragmen 6-7 saniye sonra siteye bağlanıyordu. Hostgator'dada böyle bir sorun olur mu?

Birde başka bi sorum, neden hostgator'da fiyatlar daha makul da türklerin sattıgı hostlar daha pahalı?

Merhaba;

Hostgator'un Türkiye'de sunucusu bulunmaması nedeni ile elbette ki Türkiye lokasyonlu hosting hizmetlerinden daha yavaş web sitesine sahip olacağınız kesinlikle söylenebilir. Benim sorunuza yanıt vereceğim kısım ise farklı olacaktır,

Fiyatlandırma kısmına gelirsek, Türkiye'de bağlantı ücretlerinin yüksek olması sunucu masraflarını artırmakta ve bu da hosting fiyatlarının yükselmesine neden olmaktadır. Bir de, hostgator gibi uluslararası satış yapan bir firmanın fiyatları ile karşılaştırmak doğru bir tavır olmayacaktır.

Tercih hakkı sizindir, ihtiyaçlarınızı hangisinin karşlılayacağını düşünüyorsanız o paketi satın alabilirsiniz, bütçe sizin bütçenizdir,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Natro pahalı ama verdiği hizmeti hangi firma vermiş o kadar firma gezdim kalitesine oranla fiyatı eş değer diye düşünüyorum

hostgator, godaddy vs. global markalar kıyaslamak pek doğru olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    otorento güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Natro.com güvenilir mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.