Şimdi Ara

Host1free Bedava Vps Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Host1free nin vps sini kullanıyorum ve birazda vps işleri hakkında bilgim var.
    Öncelikle ne özellikler veriyor onu açıklayım.
    Sınırsız trafik
    128 mb ram
    640 mb VSwap (bildigim kadarıyla işlemci)
    10 gb alan
    4 işletim sistemi

Debian 5 32bit
    Debian 6 32bit
    CentOS 5 32bit
    CentOS 6 32bit

Vps küçük çaplı oyun serverleri için ideal dir.Download upload yapacaksanız awasonpc yi öneriyorum.Çünkü bize verilen vps nin download hızında ben en fazla 4600kb/sn gördüm.

Vps niz sunucuda warez barındırmadıgınız sürece kapanmıyor.(Şikayet olursa direk kapatıyorlar)
    Vps nizin süresi yoktur benim 3.cü ay olacak.

Bedava vps almak için öncelikle facebook hesabınız olmalıdır ve hotmail hesabıyla aynı olmalıdır.Yarni ben aaaaa@aaa.a hotmail adresimle kayıt olayım xxxxx@xxxx
    .x facebook adresimle begeneyim diyorsanız boşuna vps nin gelmesini beklemeyin.

Facebook adresiniz yeni olmamalı yoksa vpsniz yine gelmiyor.

Bedava vps nasıl alınır ?
    Öncelikle host1free nin facebook sayfasını begeniyorsunuz.

Sonra aşagıdaki linkden kayıt forumu dorduruyorsunuz.
    http://members.host1free.com/vps?ac=h1f_register_vps
    Kayıt forumu örnegi :

Hostname bölümüne domaininiz varsa yazın yoksa [B]asdadasd.com diye kesinlikle sıkmayın[/B]
    Dot.tk den domain alın onun isimini girin.

Arkadaşlar eskiden 1 hafta içinde vps geliyordu ama aşırı istek oldugu için 1 ay içinde geliyor vps ler.

1 ay içinde vps niz gelmese Aşagıdaki bölüme girin ve bilgilerinizi yazın onlar size gönderiyorlar.
    http://www.host1free.com/forum/vps-technical-support/

Ve arkadaşlar şu yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum

[QUOTE=Casius;33152]Ok, so as we have announced earlier, we are about to launch free vps, you know, its going to be fun!
    So, the preliminary configuration for free vps will going to be 128MB RAM and 10GB disk space with unlimited bandwidth, so you will enjoy your own free vps.

We would also ask you to share the news about free vps with all of your friends! We have space to everyone. The first blast of free vps will going to be 20.000 servers.

Please comment your suggestions and any thoughts you may have![/QUOTE]

Bizler sadece vps hakkında destek veriyoruz.Vps vermiyoruz.Vps yi almak için dediklerimi yaparsanız vps niz gelecektir.Host1free den daha önce host işleriyle ugraşıyorum çok kaliteli bir firma.
    Hostu yada vps yi kolay kolay kapatmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ext9 -- 7 Temmuz 2012; 18:46:15 >

• cok tesekkurler. sabah deniycem ins isime yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Domain+Hosting icin tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.