Host ve Domain imi kebirden almak ıstıyorum sizce nasıl bi firma daha önce çalışanınız varmı İhs nin Dns lerinde sorunlar oldugunu duydum bu konuda dusuncelerınız neler.
Host ve domain Hakkında önerebileceginiz Bi firma varmıdır acaba
SSL Hakkında Soruma gelınce :
SSl olarak Thawte ssl alıcam sitemin Guvenligi için bunu önerdiler Bunu hangı Firmadan almalıyım
Araştırmalarım sonucu SSl yı Turkishhost da buldum Turkish Host nasıl bir firmadır.
Birde SSl yı Turkishhostdan alsam Host ve domain i Farklı bi şirketden alsam herhangi Bi sorun yaşarmıyım
Arkadaşlar Yardımlarınızı bekliyorum ıyı gunler
ssı nerden alıyorsan host ve domainie o firmadan almanı öneririm! Bu arada kebirhost çok güvenilir bir sitedir, adığım tüm sitelerin hostu orada barınmaktadır
turkishhost da thawte ssl guvenlık paketi 60 tl yıllık
İhs de 160 lira yıllık böyle bı fark var
Ama Domain ve Host u Kesınlıkle kebirden alıcam
rodos ve kebir kullanıyorum. kebir daha iyi
kebirhostta su sıralar dns sorunu cok oluyor,, barındırdıgım sitelerin hepsinde bir problem soz konusu. aynı durumu yasayan var mı baska ?
bmurat07
kullanıcısına yanıt
KEBİR HOST İYİ DİYORLAR GENELDE ,FAKAT GARANTİ WEBDEN UZAK DURUN 137 DOMAİN HOSTİNG ALDIM 2 YILDIR YÜZDE ELLİSİNİ YAYINLAYAMIYORLAR ŞU AN İSE 130 WEB SİTEM YAYINLANAMIYOR 3 AYDIR KEBİR HOSTLA ANLAŞMAK ÜZEREYİM GEÇİŞ YAPICAM DÜNYANIN EN KÖTÜ FİRMASI OLAN GARANTİ WEBTEN UZAK DURUN SAKIN SONUNUZ BİZİM GİBİ İFLAS OLUR