Şimdi Ara

HosT ve domain aLacağız yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz 4 arkadaş, severek oynadığımız oyun hakkında ücretLi forum siTesi açmayı düşünüyoruz. ALan adını beLirLedik ama nereden açacağımıza karar veremedik. 40 yTL'ye kadar hosT + domain'i en iyi ve kaLiTeLi nereden aLabiliriz?

2 Gb web aLanı sanırım kuracağımız forum için yeTerLi oLacakTır. BağlanTı hızı , yedekLeme, Türkçe menu gibi özeLLikLeri sağLıyan arkadaşLar var mı veya önerebiLir misiniz?

Teşekkur ederim, koLay geLsin..

• sevinchost tan almada nerden alırsan al kardeşimBilgisizlikleri ve sorunlu sunucularıyla beni yaktılar,paramızı kaptırdık,bari sen kaptırma
    syglar
  • Bu arada sevinchost fiberserver diye bir firma(firmamı,tostçumu bilmiyorum ama) ile birleşmiş,ikiside aynı şey yani,dikkat et bence,anlaşacağın şahıs yada firma güvenilir olsun,hostbul.net,forum.donanımhaber...gibi forumlarda ve sitelerde yazılan olumlu-olumsuz mesajları dikkate al bence(ben almadım hata yaptım)
    syglar
  • info@tasarimkaynak.com
  • www.kb.com.tr

Her bakımdan özellikle teknik destek bakımından öneririm.
  • VakTini ayrıdığınız için Teşekkur ederim. sTar44 TavsiyeLerini dikkaTe aLacağım. senin adına üzüLdüm :( piyasada okadar çok sağLıyıcı var ki bizde şaşırmış durumdayız. aynı duruma düşmemek için buradayım. umarım pişman oLmayız. TavsiyeLerin için ve uyarın için çok Teşekkur ederim. ALLAH razı oLsun.

Dj_karabasan msn ekLeyip konferansTa görüşeLim. ekLiyorum şimdi, arkadaşLarLa buluşup sizinLe Temasa geçeceğim.

Dr.DeccaL önerdiğin siTe waLLahi bende açıLmadı. :(
  • arkadaşlar pişman olmamak için bence çok iyi araştırın aramızda saglam arkadaşlar illaki vardır önemli olan onları bulmak yoksa bütün emekleriniz hibe olur.benden demesi ezbere konuşmuyorum tecrübelendik artık yiye yiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alacağınız yeri iyice araştırın, server bilgileri, datacenter vs.

bu konudaki bilgileri, destek vs., sadece fiyatına bakmayın.

Saygılar.
  • vallahi tanımam etmem amahttp://www.pozitifsolutions.com/
    ne zaman aklıma bir proje vs. gelse direk aklıma hostingi burdan almak geliyor.. sonra proje yatıyor doğal olarak hostingde yatıyor
    bir türlü almak nasip olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcEmİ_AdMiN

arkadaşlar pişman olmamak için bence çok iyi araştırın aramızda saglam arkadaşlar illaki vardır önemli olan onları bulmak yoksa bütün emekleriniz hibe olur.benden demesi ezbere konuşmuyorum tecrübelendik artık yiye yiye

eveT hakLısın bizde en iyisini buLmak isTiyoruz. ince eLeyip sık dokuyoruz ve bulamıyoruzda. ümiTsizLiğe düşüyoruz
  • bLuEbLooD® arkadaşımızı önerebilirim.Özel mesajla iletişime geçersen sana yardımcı olacaktır.
  • @bLuEbLooD® ve @mence.net i öneririm.ikisi de işini layıkıyla yerine getiren kişiler.tercih ederseniz ikisinde de sorun yaşamazsınız
  • www.hostticaret.net yıllardır bu işi yapıyor. Tereddüt bile etme..
  • www.sh.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalı

www.hostticaret.net yıllardır bu işi yapıyor. Tereddüt bile etme..

Sonuna kadar katılıyorum bende..
  • OOO hoşgeldin Hellis nasılsın, yoktun uzun zamandır.?

Kolay gelsin.
  • http://www.pozitifsolutions.com/ şiddetle tavsiye :)
  • HostTrakya.Com

Çok ucuz Çok kaliteli
  • Ucuza hiç bir zaman kalite olmaz :)

Kalite Ucuza olmaz yani ;)

(Burakcım tavsiyen için teşekkür ederim.:)
  • hostçular kapışmaya başladı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.