Şimdi Ara

host ve domail hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum fakat sormak istediğim konu. adıma bir domainim var fakat host almadım. arkadaşımın bir sitesi var ve kullanmıyor onun site adresi yerine kendi adresimi koyarak hostunu alabilirmiyim. ayrıca şablonuda değiştirmek istiyorum. bu konuda yardımcı olurmusunuz. sitenin amacı su arıtma sistemleri

ama sizin istediğiniz sanırım o domainle o hostingde var olan bir siteyi yönetmek. arkadaşınızın kullandığı kodlama dili ve database durumuna bağlı bu. bunun için detaylı bilgiyi pm atabilirseniz daha fazla inceleme şansımız olacaktır.

Bununla birlikte , Pozitif İnternet olarak , 2010 da daha güçlü olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle özellikle kurumsal sitelere yönelik ciddi hosting kapmanyalarımız mevcut.

Eğer ilgilenirseniz, sizin domainize özel bir hosting açalım, ve tamamen küçük işletmeler için hazırlanmış olan web sitesi paketimiz ile de size özel bir sitenin olmasını sağlayalım.

konu hakkında daha fazla bilgi için lütfen özel mesaj gönderiniz.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen_1r -- 29 Ocak 2010; 17:59:20 >

1. Alan adınızı hosting sağlayıcısının sunucularına yönlendirmek.

2. Hosting sağlayıcısı ile irtibata geçerek eski alan adınızı (arkadaşınızınki) değiştirmek istediğinizi belirtip yeni alan adınızı (sizinki) ni belirtmektir.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.