Şimdi Ara

Host Olmak için Neler yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aramızda hostluk yapanlar vardır sanırım. yada daha önce bu işi yapmış olanlar

Yaşım 24 üniversite okuyorum boş zamanlarımda ve yaz tatilinde Adana şehrinde otobüş firmalarında hostluk yapmayı düşünüyorum.Ancak kafamda bir sürü soru var

Hostlara ne kadar ücret ödüyorlar ortalama

Nereye nasıl ne ile başvururmam gerek

Sigorta yapıyorlar mı bir de sigara temin ediyorlar diye duydum Kayseri firmasında çalışan arkadaşımdan

Yazın sürekli çalışacağım Adana firması arıyorum hangisini önerirsiniz.

Hostun işi göründüğü gibi kolay ama zorlukları da vardır elbette nelerdir bunlar

Part time olarak nasıl çalışıyoruz onlar mı bizi arıyor

bir otobüse bağlı kalarak mı çalışıyoruz yoksa ihtiyaca göre otobüs mü değiştiriyoruz

Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini ve deneyimlerini paylaşırlar ise hem bana hemde bu konu hakkında merak eden kişilere ışık tutmuş olur

• valla hocam sana şöyle söyliyim, sık sık otobüsle yolculuk yaparım, bazen hostlarla konuşuyorum. çoğu tam gün iş başında. çocuk diyoki gece sabaha kadar izmire gidiyolarmış, sabah hiç durmadan geri istanbula. e sen nezaman uyuyosun diyorum. abi işte böyle otobüs giderken yolcuların bi ihtiyaçları falan olmazsa otobüs içinde uyuyoruz diyo. bilemiyorum nekadarı böyledir ama bana genelde böyleleri denk geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.