Şimdi Ara

host, domain yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biz geçen sene okul için bir site yaptık ve bir host şirketinden hosting ve domain aldık, siteyi yayınladık. şimdi süresi bitti. fakat biz aynı şirketle devam etmek istemiyoruz.
    bizim alanımız 50 mb di ve toplam 120 ytl ödemiştik.

birinci sorum: ciddi ve daha ucuz başka bir host önerebilirmisiniz. okul sitesi olduğu için dikkatli davranmalıyız. ayrıca alan genişliğinide artırmayı düşünüyoruz(100 mb olabilir) ayrıca bizim hostumuz forum hizmeti sunmuyordu.. forum hizmeti sunan bi host olursa sevinirim.
    ikinci sorum: yeni host aldığımızda hangi şlemleri yapmalıyız. çünkü domainide aynı şirketten almıştık.

ayrıntılı açıklama yaparsanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler..

• 1)alttaki msn i ekleyin görüşelim host ve domain için.
    2) domain onlarda da kalabilir bize de transfer edebilrsiniz.onlarda kalırsa sadece dsn ayarlarının değişmesini belirteecksiniz.

ayrıntılı bilgi için msn deyim
  • Merhabalar

Öncelikle sorularınızı yanıtlayayım ;
    Domain i de o şirket ten aldıysanız ve domainin durumundan memnunsanız uzatma ücreti verip ( 1 yıllık kayıt ücretine eşit bir ücret ) 1 yıl daha uzatabilirsiniz.Bu işlemi yaptıkdan yeni hosting sağlayıcınızın name serverlarını domain panelden girmeniz halinde domain artık yeni hostunuza yönlenecektir.

2. bir seçenek olarak transfer seçeneğini kullanabilirsiniz.Eğerki 1. kısımda söylediğim şekilde domainsel olarak memnunsanız bence uzatmak en akıl karı iştir.

Dilerseniz host konusunda size yardımcı olabiliriz.
    Herşeyimiz yasal olmakla beraber faturanızı belirttiğiniz adrese yolluyoruz.
    Detaylı bilgi almak veya herhangi bir konuda görüşmek isterseniz MSN adresimi özel mesaj ile gönderiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    3 yıl önce açıldı
    mysql hatası, yardım!
    4 yıl önce açıldı
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.