Şimdi Ara

Hoşlanılan Kızdan Çekinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadas ortamımda bi kız var ondan hoslanıyorum.ama aynı zamanda da çekiniyorum konusamıyorum selam bıle verırken tereddut yasıyorum.(halbukı önceden bı sohbetımız falan da var baya)kızın yakın oldugu diger kız arkadaslarıyla cok rahat konusup espri yapabılıyorum.

bundan önce baska bi kızdan daha hoslanıyodum.1-2 gün not alma bahanesı sohbet derken 1 ay tatıl girdi.sonra ben bu kızı gördügüm halde selam veremedım lan oda benı gördü.ben hemen gözümü kacırdım.bugun kızı yine gördüm yine selam veremedım noluyor yaww

derdıme care bulun dh doktorları

• Kızları büyütmeyin onlarda insan heyecan yapıp kendini rezil etme direk merhaba falan de muhabbete gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Kızları büyütmeyin onlarda insan heyecan yapıp kendini rezil etme direk merhaba falan de muhabbete gir

hocam işte içime bi korku düşüyor ya sesim cıkmazsa ya duymamazlıktan veya görmemezlikten gelirse diye selam veremıyorum
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Gelirse gelsin sende işine gücüne bakarsın ona muhtaç mısın ? Olursa olur olmazsa olmaz. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin sen doğal davran

• Üstteki arkadaş haklı

• Aklima ne geldi bak.calisirken cocugun birine selam verdim,hic tanimadigim yaninda bulunan kiz bana el sallamisti ve sen cekiniyorum diyorsun???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.