Şimdi Ara

Hoslanilan kiz ve yemege cikarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda taniyanlar olabilir Polonya baslikli konu acmistim 2 yil once ve burada okumaktayim:)

-`Hem Polonya`da, hemde DH ye kiz konusu aciyorsun?` diyenler olucaktir elbet. fakat burada elde ettigim kiz arkadaslar genelde club sonrasi oluyor. O yuzden bu konuda biraz acemiyim.

Internet ortaminda tanistigim kizla gecen hafta bulustuk ve gayet guzel vakit gecirdik.( hatta ilk bulusmaya gore fazlasiyla :)) ve Persembe gunu tekrar bulusuyoruz. duygularimi anlatacagim.

Sizce yeni tanisilmis bir kizi arka arkaya pahali restorantlarda agirlamak biraz acelemi olur?

• Göstermelik yapma, durumun iyi ise de kızı küçük lokantalarda süründürme.

Bence kız arkadaş için, AVM de daha rahat yemek yersiniz.Daha sonra, sinemaya gidebilirsiniz.

Bu arada dil problemi yok mu yav Polonya da ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Göstermelik yapma, durumun iyi ise de kızı küçük lokantalarda süründürme.

Bence kız arkadaş için, AVM de daha rahat yemek yersiniz.Daha sonra, sinemaya gidebilirsiniz.

Hocam bizim ülke dışında aha boş buldum buraya da AVM yapalım mantığı yok pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben aslinda italian restorantina goturmeyi dusunuyordum.. ama evet AVM de olabilir..

Az cok biliyorum Lehce.. Cok zorlandigimda Ingilizce konusuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

quote:

Hocam bizim ülke dışında aha boş buldum buraya da AVM yapalım mantığı yok pek.

Arsa fiyatları nasıl? Yapsak, tutar mı dersin?

Ve dil problemi yok mu?lehçe biliyormusun?

• hem hoşlanıyosun, hem yeni tanıyosun, hem de 2. buluşmada yemeğe çıkarmak falan diyosun

duygularını anlatmak olmaz öyle 2. buluşmada, zaman zaman anlaşılır zaten
    sen inceden değer verdiğini hisset, konuşmana gerek bile kalmaz o anlar

ne zaman buluşucaksanız buluşun, eğlenceli vakit geçirin. bowling olur, balığa çıkmak olur, sabah erkenden koşmak olur hareketli şeyler yani
    ama kendini biliyosan, ilk önce güven konusunu hallediceksin yoksa aşk falan dümen işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

hem hoşlanıyosun, hem yeni tanıyosun, hem de 2. buluşmada yemeğe çıkarmak falan diyosun

ne zaman buluşucaksanız buluşun, eğlenceli vakit geçirin. bowling olur, balığa çıkmak olur, sabah erkenden koşmak olur hareketli şeyler yani
    ama kendini biliyosan, ilk önce güven konusunu hallediceksin yoksa aşk falan dümen işi

Ilk bulusma aksami yaklasik 10 dakika suren bir yakinlasma oldu aramizda

Bende ona istinaden onunda hoslandigini dusunuyorum. ama Biryandan da cok vurdumduymaz gorunuyor.

`Zaman,zaman anlasilir` diyorsunuz fakat burada hizli olan kizi kapiyor hesabi :) Sirf o mesaj atsin diye beklemekten elimden bir cok kiz kacirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende gittimde polonya ya ordadaki kızlar çok uçuk bize göre değil eğitmen lazım :D
  • Azicik arastirma yap, azicik varos ama lezoz yemek yapan bir yer bul

"Yeni bir sey denemek ister misin, gibi bir sey de" o buldugub yere gotur hem leziz yemek ye hem cebinde paran kalir cikista barda da takilip laflarsiniz hem de kiz seni her ortama uyan biri olarak dusunur,

Denendi ve gayet basarili

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

hocam bende gittimde polonya ya ordadaki kızlar çok uçuk bize göre değil eğitmen lazım :D

Ucuk derken hocam, biraz daha acar misiniz? Pm den de yazabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

hem hoşlanıyosun, hem yeni tanıyosun, hem de 2. buluşmada yemeğe çıkarmak falan diyosun

Ilk bulusma aksami yaklasik 10 dakika suren bir yakinlasma oldu aramizda

Bende ona istinaden onunda hoslandigini dusunuyorum. ama Biryandan da cok vurdumduymaz gorunuyor.

`Zaman,zaman anlasilir` diyorsunuz fakat burada hizli olan kizi kapiyor hesabi :) Sirf o mesaj atsin diye beklemekten elimden bir cok kiz kacirdim.

Mesaj ve imza ahenkte dans etmis

• skllmyh kullanıcısına yanıt
    polonya insanlarını bilirim :)) ben zaman demiyorum, zamana bırakmak yapacağım en son şeydir
    sadece yeni tanıştığın birisine daha 2. buluşmanda duygularından bahsetme

ilk o msj atsın diye bi düşüce yok 2 gün sen atarsın, 1 gün o atar.. 3,4. gün msj atmazsa, sümüklü böcek olmaya lüzum yok

senin yapacağın en mantıklı hareket; onunla duygusal anlamda bi şeyler yaşamak istediğini hissettirerek konuşun, gezin, eğlenin vs
    2-3 hafta sonra hem kızı daha iyi tanırsın, bakalım o da sorun yapmazsa olur, olmazsa sorun yok :)

yanlış anlama ama internetten tanışıp ilk gün ufak tefek şeyler yaptıysanız bile, kıza ne kadar güven olur bilemem
    orası sana kalmış, kızı az çok tanıyan sensin

• Haklisiniz ilk bulusmadan o kadar yakin davranmasi benide sasirtti.. hatta ve hatta internetten baska biriyle daha bulusmus. ve en onemliside klasik yeni sevgiliden ayrilma modunda kendisi fazla guzel olmasa umursamazdim da iste hoslandik bi kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solarkk

quote:

hocam bende gittimde polonya ya ordadaki kızlar çok uçuk bize göre değil eğitmen lazım :D

o kız senin peşinden koşsun biraz bakalım koşarsa devam et
  • skllmyh kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kesinlike yanlış anlama ama hani polonya gibi insanlarının genelinin saçma ama bi o kadar da eğlenceli olduğu bi yerdesin
    kim takar aşkı, hoşlanmayı ya.. bak dalgana, hayatında 2-3 sene yaşayabileceğin zamanlar

hem yabancı bi yerde anlatmak istediğim şekilde takılırsan, tecrübe kazanırsın
    yani önüne çıkan birisine 2. buluşmada duygularını açmamanın daha mantıklı olduğunu öğrenirsin :)

• quote:

quote:

quote:

Konu sahibi ben degilim hocam Polonyali kizlar nasildir anlaminda sordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konu sahibi ben degilim hocam Polonyali kizlar nasildir anlaminda sordum

benim gördüğüm kadarıyla kucaktan kucağa atlayan kızları öyle olmayanıda vardır heralde

• quote:

quote:

quote:

yabancılarda koşturma olayı işe yaramıyor, direkt girecen mevzuya. kaçmak etmek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 15 Temmuz 2014; 4:42:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

quote:

quote:

yabancılarda koşturma olayı işe yaramıyor, direkt girecen mevzuya. kaçmak etmek yok

arkadaşın niyeti ciddi oldugu için dedim yoksa zaten hemen düşüyorlar kucağa :D

• Arkadaslar benim amacim sadece hislerimin arkadastan da ote oldugunu soylemek. Kabul eder, etmez icimde kalmasindan iyidir:)

Bu kadar acelen ne derseniz , avlamaya calisan pek cok kurt var burada ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.