Şimdi Ara

Hoşlandığınız kadın size yakışıklısın derse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşlandığım kadınla(yaşça büyük benden) konuşurken ben tipsizim filan demiştim ama o nerden çıkardın yakışıklısın dedi. Ben de ayna var yalan söylemeye gerek yok dedim o çirkin olsan söylerim zaten ThisisRevolution'cığım Dedi. Bu durumda ne hissedersiniz? Şu an duygularım geçti o kadına karşı 4-5 ay önceydi. Sonra bu yıl ilk sevgilim oldu sonra onun arkadaşı bana yazdı falan. Galiba tipsiz değilim beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da zeki diyorlardı

• seni kandırmış
  • Vallahi bilemiyorum BuDevrim'ciğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

seni kandırmış

Kadın aşırı güzel. Sarışın, yeşil gözlü, uzun boylu. İş arkadaşıydık.

• Ya bir insan neden hoşlandığı hatunla konuşurken bunu söyler ben anlamıyorum. Kendini çok yakışıklı bulmuyorsan bile bunu hoşlandığın hatuna yansıtmıcaksın kardeşim, kızın karşısında kendini bilen ve öz güveni olan adam imajı çizeceksin ki kız senden etkilensin, bu ne böyle yakışmıyor tekrar yapma bu hatayı başka bi kıza karşı. Ayrıca tipin de muhtemelen normaldir sen abartıyorsun.
  • Sen olayı bitirmişsin ben tipsizim diyerek zaten.Kendini bile beğenmeyen,sevmeyen biri beni nasıl sever ? Diye düşünür kızlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dalga geçiyor diye düşünürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Valdiantore

Ya bir insan neden hoşlandığı hatunla konuşurken bunu söyler ben anlamıyorum. Kendini çok yakışıklı bulmuyorsan bile bunu hoşlandığın hatuna yansıtmıcaksın kardeşim, kızın karşısında kendini bilen ve öz güveni olan adam imajı çizeceksin ki kız senden etkilensin, bu ne böyle yakışmıyor tekrar yapma bu hatayı başka bi kıza karşı. Ayrıca tipin de muhtemelen normaldir sen abartıyorsun.

Tabi hocam abartı bir tipim yok normal ama ben daha kötü diye düşünüyordum.
    Edit:arkadaşlar da diyor yakışıklısın diye filan ama bende aşağılık kompleksi filan var iletişimim sorunlu filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 7 Mayıs 2015; 18:14:02 >
  • Etkilendiğini düşünürüm bro.
  • yas max 13

• Bu arada hep olgun sevgilim olsun istemişimdirr

• dostum bu kadar neden kasıyorsun at SS'ni Dh halkı objektif bir şekilde değerlendirir
  • Olay şöyle bir kız ay ben şişmanım dediğinde nasıl "hayır değilsin" diye bir yalan atıyorsak buda aynı şekil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

Hoşlandığım kadınla(yaşça büyük benden) konuşurken ben tipsizim filan demiştim ama o nerden çıkardın yakışıklısın dedi. Ben de ayna var yalan söylemeye gerek yok dedim o çirkin olsan söylerim zaten ThisisRevolution'cığım Dedi. Bu durumda ne hissedersiniz? Şu an duygularım geçti o kadına karşı 4-5 ay önceydi. Sonra bu yıl ilk sevgilim oldu sonra onun arkadaşı bana yazdı falan. Galiba tipsiz değilim beyler.

sen eski nikinle çok asosyalim tarzı konular açıyordun.
    csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeymarıBiçenKolombiyalı

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

Hoşlandığım kadınla(yaşça büyük benden) konuşurken ben tipsizim filan demiştim ama o nerden çıkardın yakışıklısın dedi. Ben de ayna var yalan söylemeye gerek yok dedim o çirkin olsan söylerim zaten ThisisRevolution'cığım Dedi. Bu durumda ne hissedersiniz? Şu an duygularım geçti o kadına karşı 4-5 ay önceydi. Sonra bu yıl ilk sevgilim oldu sonra onun arkadaşı bana yazdı falan. Galiba tipsiz değilim beyler.

sen eski nikinle çok asosyalim tarzı konular açıyordun.
    csb

Hala asosyalim ama tiple ilgili konular açmamıştım.

• at ss yi görelim yakışıklımısın değilmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Sen olayı bitirmişsin ben tipsizim diyerek zaten.Kendini bile beğenmeyen,sevmeyen biri beni nasıl sever ? Diye düşünür kızlar

Böyle adamları sevneyecekleri doğru ama dediğin sebebin gerçekle alakası yok. Bu ne kadar ezik bir herif diye düşünürler doğrusu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Sen olayı bitirmişsin ben tipsizim diyerek zaten.Kendini bile beğenmeyen,sevmeyen biri beni nasıl sever ? Diye düşünür kızlar

Böyle adamları sevneyecekleri doğru ama dediğin sebebin gerçekle alakası yok. Bu ne kadar ezik bir herif diye düşünürler doğrusu böyle.

O da doğru
  • Kalktı yeah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.