Şimdi Ara

Hoşlandığımı söylediğim kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce 3 4 ay yakın arkadaş olduğum her gün en az 1 2 saat konuştuğum kıza (evet bende biliyorum salaklık ettim...) hoşlandığımı söyledim. Kız şaşırdı bunu söylediğimde "ne zamandır dedi 3 4 haftadır" dedim. "ilişki istemiyorum sevgili olsak ne olur bilmiyorum, Daha yeni yeni anlattım sende biliyorsun şu sevdiğim çocuğu" dedi. ( Çocuk sapığın teki çıktı kızı kullanmaya çalışmıştı o zamanlar baya iyi arkadaştık) Sonra bende "düşün o zaman sende istersen" dedim bende "peki öyle yapayım" dedi oda. Derslerde sürekli göz göze gelmeler felan arttı ve ben 2 3 gün sonra da kız arkadaşlarımı ona yönlendirdim. Ağzını yoklamaları için bi. Sevdiğim kız ise, "ben onu çok yakın arkadaşım olarak görüyordum bilmiyorum şuan ne olur hiç birşey hissetmiyorumki" demiş. O gece uzun zamandır ağlamayan ben yıkıldım bunları duyduğumda. Hiç girmeyeceğim buralara. Aradan 1 ay geçti kızdan çıt yok. Bildiğiniz kahle almıyormuşcasına davranıyor. Sadece derslerde bana baktığını falan görüyorum ara sıra. Oda aynı şekilde beni görüyor yakalıyor yani normalen. Arkadaşlığımızdan açıldığım günden belli eser yok. Hiç konuşmuyoruz. Ben hâlâ salak gibi ondan cevap bekliyorum. O kadar masumca davranıyorum ki bu hallerimden ben bile bıktım. Her gün gitar ile ona göndermeli şarkılar falan atıyorum sayfama. İzliyor da hemen attığım 10 dk içinde hemde. Çok yakında da doğum günü var. Doğum gününde doğum gününü kutlayacağım sizce yanlış bir davranış olur mu? Birde bu kız sevseydi gelip zaten evet derdi sevmiyor bende farkındayım yada bi ikilemde kaldı gibi hissediyorum. Veya hazır değil çünkü bu çocuğun onu ne kadar yıprattığını bi ben bide bir kız arkadaşı biliyor. Sizce daha nasıl davranayım hiçmi şansım yok. Çok sıkıldım bu durumdan çünkü fikirlerinize açığım teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• klasik türk erkeği

yazık size her arkadaşınız olan kıza karşı bu tarz duygular besliyorsunuz ulan birinizde düzgün arkadaş olun hoşlanmayın ansnı satayım

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 18 Mart 2022; 20:45:9 >
  • O kızı hayatından çıkartman lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim Kıza Açılamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.