Şimdi Ara

Hoşlandığım Kızın Sevgilisi Olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kızı 9.sınıftan beri seviyorum . Şu an 12.sınıfa geçtim kızla en ufak konuşmam geçmedi bu sene söylemeyi düşündüm önceden bir info alayım dedim ki yıkıldım kızın sevgilisi varmış ve sevgilisi farklı bir şehirdeymiş unutmayı deniyorum ama olmuyor bilmiyorum bir şarkı açıyorum yüzü gözümün önüne geliyor.Söylemeyi düşünüyorum sırf içimde kalmasın diye sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yolun başındasın.

unutursun, hayat kimleri karşına çıkaracak daha dur

ayrıca sen onun için kahrolurken, diğer taraf hayatından memnun yaşayıp gidiyor, bak genç senden 7 yaş falan büyüğüm , benden abi tavsiyesi sana:

bu dünyaya bir kere geliyorsun ve geri kazanamayacağın tek şey zaman...
  • Hoşlandığım Kızın Sevgilisi Olması
  • daha yolun başındasın.

unutursun, hayat kimleri karşına çıkaracak daha dur

ayrıca sen onun için kahrolurken, diğer taraf hayatından memnun yaşayıp gidiyor, bak genç senden 7 yaş falan büyüğüm , benden abi tavsiyesi sana:

bu dünyaya bir kere geliyorsun ve geri kazanamayacağın tek şey zaman...
  • Kardeşim keşke söyleseydin.Belki olurdu.Hadi diyelim pek sıcak bakmadı.Cesaretinden dolayı şans verme ihtimali var.(Yaşanmıştır).

UNUTMA !!! "Yemeyenin malını yerler."

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler yanlış işlerle uğraşıyorsunuz. Hoşlantı geçer seninki takıntı olmuş. nasıl bir yapınız var başkasıyla beraber olan birinden hoşlanıyorsunuz insan hoşlansada bir süre sonra geçer. Derslerine çalış 4 yıl kıza takılacağına bir konu üzerinde yoğunlaşsaydın şuan bilim insanı olurdun. Bırakın bu işleri biraz onurunuz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Gençler yanlış işlerle uğraşıyorsunuz. Hoşlantı geçer seninki takıntı olmuş. nasıl bir yapınız var başkasıyla beraber olan birinden hoşlanıyorsunuz insan hoşlansada bir süre sonra geçer. Derslerine çalış 4 yıl kıza takılacağına bir konu üzerinde yoğunlaşsaydın şuan bilim insanı olurdun. Bırakın bu işleri biraz onurunuz olsun.
    Hani nasıl yapınız kaldırıyor başkasıyla sevgili olan birisiyle diye soruyorsunuz ya, bu evet bir takıntı ama sizin zamanlarınız güzel geçmiştir ve belki bu bir anda ortadan uçmuştur ya da uçacaktır, (şu an hoşlandığım kişinin zengin bir sevgilisi var) ve başka bir kızla baş başa konuştuğumda bu kız durduk yere trip attı... Hayat çok karmaşık bazen gerçekten sen istersin olmaz, istemezsin olur yani iki gün önce karşılaştığım bu durumda belki o da istiyor ama sonra gerçek hayata dönüyor diyorum ben de üzülüyorum, çünkü ilk defa yapmadı bunu, kısacası oyuncak bebeğiyle oynayan bir çocuğun elinden onu alırsanız ağlamaya başlar yerine yeni oyuncak geçene kadar..

bir öncekinin yaptığı terbiyesizlikleri unutmam mümkün değil, yenileriyle konuşursun onlarda da sıkıntılar, engeller baş gösterir..

galiba en önemlisi gerçekten ama gerçekten hiç kimseyi umursamamak ne engel olursa olsun azcık onlar çabalasın demek, hep erkek koşar hep erkek şunu yapmalı bilmem ne falan geç bunları bir şeylere çabalayınca da al işte bunlar oluyor, eski sevgiliymiş, hoşlandığın kişinin sevgilisi varmış ama sözde çok iyi arkadaşmışsınız falan geçmek lazım bunları, biraz onlar çabasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.