Şimdi Ara

Hoslandıgım kızın çok seveni var ://

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar..canımı sıkan bi konu oldugu için sizden yardım isticem inşallah trollemezsiniz. Beni 6.sınıf da aşık olan kız ekledi geçenlerde şuan lise3 gidiyorum,sonra ben bunu istememişim tipsizdi galiba şimdi konuşuyorum çok hoş bir kız olmuş ağzında küfür yok hanım gibi yani.Ama kız acayip popi mi desem ne desem bilemedim yani normal Türk kızı gibi özel bi güzelliği yok ama hoşuma gitti.Kıza çok mesaj atan var erkek abazalardan işte ''selam,naber,buluşalım mı,whatsapp var mı'' gibisinden çok var acayip yani her gün banko 50 mesaj geliyor böyle.Bugün facesini verdi baktım gerçekten de çok var öyle ama kız hiç birine karşılık vermemiş cidden tek benle konuşuyor.Ama ben deli oluyorum tabi herkesi n mesaj atmasına sevgili olacak gibiyiz başım derte girmesin tabi gerektiği yerde kıza mesaj atmıcaksın gibi şeyler söylerim ama olay büyürse sıkıntı olur,çevrem var ama yani ne biliyim hiç bir kavgama çevremi çağırıp toplu bir kavga yapmadık üstelik bayadır sevgilim yok ve bayadır kavga da etmedim yani arkadaşlar ÖZETLE KIZ BENDEN HOŞLANIYOR AMA ABAZASI ÇOK BENDE BU DURUMU SEVMİYORUM beyler ayrıca bundan bin kat daha güzel kızlar var neden bu çözemedim lütfen bi yardım hele

• Bir kizi 100 kişi ister 1 kişi alir evlat
  • Kuzu musun? Daha kız arkadaşını koruyamıyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten olmaz adam gibi yüz yüze konuş kardeşim

• kalede kaleci var diye gol atmayacak mısın evlat
  • Ss yolla biz karar verek

• kızda şeylik yoksa senden gerçekten hoşlanıyorsa zaten diğerlerini iplemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben kızı koruyamıyorum değil durum gerektirdiği yerde korurum elbet tabiki ama facede zaten 2 bin arkadaşı var 2 bini de nerdeyse abaza yani nerde abaza var eklemiş mi diyim ne diyim yani alayı mesaj atıyor eski sevgililerimde bundan güzelleri vardı öyle çok mesaj yoktu ya buluşalım diyorum kaçıyor bazen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.