Şimdi Ara

Hoşlandığım kız hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaşlar.Dersaneden uzun süredir hoşlandığım bir kız var.Ama sorun şu ki kız benle konuşmuyor hatta yüzüme bile bakmıyor.Ve ben bunun sebebini bir türlü çözemiyorum.Çünkü kız dersaneye geldiğim ilk günden beri benle ilgilenen bir kızdı.Cidden ilgiliydi belki bana öyle geliyodur ama ilk başta benim yanıma gelip benle konuşan oydu ve diğer günlerdede tek başıma otururken bile yanıma gelip konuşurdu öylesine sohbet ederdik.Ancak kız git gide benle daha az konuşmaya başladı yani önceden her gün yanıma gelirken sonra iki üç günde bir falan gelmeye başladı ama gelen hep oydu.Dersane çıkışında merdivenden inerken falanda birlikte inerdik birlikte yürürdük konuşarak falan.Ama sonradan hiç konuşmamaya başladı ve artık beble hiç konuşmuyor benim olduğum tarafa hiç bakmıyor bile.Sizce neden olabilir?Kıza kaba bir harekettede bulunmadım.Ve sizce kız benimle ilgileniyormuydu yoksa sadece arkadaşça yaklaşıp sonradan sıkıldığı için falanmı gelmemeye başladı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuları çok kafaya takıyorsunuz.
  • Surekli kendisi gelince konusmak istemedigini dusunmus olabilir. Biraz sen git yanına konusmak istedigini belli et daha sonra kızın tepkisine göre bakarsin yoluna.

• ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Sizin bilincinize yüklenen biçok program var. Bunlardan biride kızlara kibar ol programı.

İnanç bu, safsata. Doğada esas olan güçtür, kadınlar güçten hoşlanır kibarlıktan değil.

Hiçbişey bilmiyosanız balıkesirin çılgın eşeklerini filan izleyin, her hayvanın çiftleşmesinde kaba kuvvet vardır.

Kaba kuvveti şiddet algılayan kafasızlar olacak, onlar için yazıyodum şiddet değil. Erkek gücüyle dişiyi zapt eder. Her canlıda böyle bu.

Zayıfların gücü buna yetmediği ve kadını elinde tutmayı bilmedikleri için kibarlık virüsünü yayıyorlar, kibarlığın iyi bişey olduğuna sizi inandırıyorlar.

Bu zayıflık tecavüzünde önünü açıyor. Doğada hiç tecavüz gördünüzmü lan? Olmaz çünkü güçlü erkekler seçilir, zavallıları dişi atıverir sırtından.

Bu zayıflar kadınları kedi yavrusuna çevirmiş. Hiçbi savunması olmayan ezik yaratıklar sanmalarını sağlıyorlar kendilerini.

• Seviyorsan git konuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Fight Club

Surekli kendisi gelince konusmak istemedigini dusunmus olabilir. Biraz sen git yanına konusmak istedigini belli et daha sonra kızın tepkisine göre bakarsin yoluna.

Hocam benim olduğum tarafa çok az baksa bile konuşurum ama yok benim olduğum tarafa bakmıyor bile sınıfta.

• Belki sevgili yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Belki sevgili yaptı

Yok hocam sevgilisi

• Biri seninle ilgili ona kötü birşeyler fısıldamış. Kız da inanmış.

• Git yanina de örn merve birsey konusabilirmiyiz noldu aramizmi acildi felan sor zor birsey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: terumikami

Git yanina de örn merve birsey konusabilirmiyiz noldu aramizmi acildi felan sor zor birsey degil

Hocam sorun şu kızla aramızda yakın bir arkadaşlık olmadı hiç

• Tamam olmasada git yanına tenefüste bi arada çıkıştada olabilir başta konusuyorduk bir sorun mu var de

• Biraz kafada komplo teorileri kuralim :) biri kiza gidip seni kotulemis olabilir, kiz senin ondan hoslandigini falan dusunduyse kendini geri cekmis olabilir, manita yapmis olabilir, yani olabilirde oalbilir hacı :)

• Kardeşim kızların hepsi aynıdır ben bunu çok yaşadım, birgün çok sıcak davranırlar diğer gün sanki yabancı biri olurlar sen bundan anlam çıkarma boşver hepsi aynı mok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kere git naber de tepkisine göre konuş soğuk davranır iplemezse yüzüne bile bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Kardeşim kızların hepsi aynıdır ben bunu çok yaşadım, birgün çok sıcak davranırlar diğer gün sanki yabancı biri olurlar sen bundan anlam çıkarma boşver hepsi aynı mok

Ama bu bir gün iyi davranıp diğer gün davranmama değil hocam haftalarca benle ilgilenip sonra ilgilenmemesi böyle olunca kafama takıldı yoksa daha önce başıma gelmemiş şey değil bu

• quote:

Orijinalden alıntı: stoch9

Biraz kafada komplo teorileri kuralim :) biri kiza gidip seni kotulemis olabilir, kiz senin ondan hoslandigini falan dusunduyse kendini geri cekmis olabilir, manita yapmis olabilir, yani olabilirde oalbilir hacı :)

Hocam o ilk ikisi olabilir dediklerinin hele ikinciyse cidden çok kötü bir durum benimki.Ama kıza ben tamamen arkadaşça yaklaştım yavşama olayı falan olmadı sadece bakıyordum ona belki ondanda olabilir.

• Servisi bekleme kalk kendin al

• OlinEdirneLEE kullanıcısına yanıt
    Her türlü ilişkide. Kibarlığın iyi olduğu inancının gerçekliği yoktur.

Bunu çevrenizdeki tüm kadınların paralı bi hödüğün yanında yer almasından anlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

Tam olarak güçten kastın nedir peki ? Sonuçta insanlar hayvanlardan biraz farklı sadece fiziksel gücü kastetmiyorsun anlaşılan. Ama benim de kız arkadaşlarımın bazı çocuklar hakkında "o çok iyi kibar biri" tarzı söylemlerini duydum. Bu tespiti yaparken kızlarla konuşarak mı yaptın ? Sonuçta kızların kimden hoşlandığını onlar bilir

Bu kibar elemanlar omuzda ağlama jokeridir.
    Kızlar tarafından kullanılırlar.

Ayrıca kızlar toplumdan bağımsız değil.
    Senin benim gibi zihinsel aktiviteleri var.
    Toplumun bunlara yüklediği programlarda var.
    Onlarda kibarlığı iyi sanıyorlar. Ama gerçekten yalnızca sanıyorlar.

Tüm kadınların hepsi istisnasız kendine hükmeden erkeklerden hoşlanır.
    Kaba kuvvet dediğim bu.
    Bu hem zihinsel yönlendirme olur hem fiziksel(dövme değil)
    Pasif kalmayı severler.

Doğada dişiler bu yüzden sönüktür.
    Onlar seçici ve pasiftirler.
    Aktif ve renkli olanlar erkeklerdir hep.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.