Şimdi Ara

Hoşlandığım Kız, Benden Nefret Ediyor Sanırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_110995539/tm.htm >>Sarışın değil, esmer olan.
    http://forum.donanimhaber.com/m_112393055/f_//tm.htm#112393055

Konularda bahsettiğim kız. Özet geçeyim okulun 2.haftası tanıştığım bir kız. 2 gün konuştuk sadece.
    3-4 hafta önce arkadaşımla yürüyordum bunlar da karşıdan geliyordu arkadaşım bunları durdurup nasılsınız dedi ben hiç onlara bakmadan yürümeye devam ettim.
    2-3 hafta önce pazar akşamı vize vardı, son vizeydi. Kapının orada karşılaştık göz göze geldik. Bir umut deyip 2 gün sonra face'den ekledim 3 gün istek durdu öyle, kabul etmeyince geri aldım isteği. Belki görmemiştir.
    Anfide sırtını dönmesi olayında da ben bakmadan önce o beni kesti aslında. 2. ders öne geçmişti. Ben de kafamı kaldırdığımda bana bakıyordu arkasını dönüp, ben bakınca önüne döndü.

Aslında kız benden nefret ediyor ama onu görünce mutlu oluyorum çok yüzsüzüm. Sizce kızı rahatsız mı ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 10 Aralık 2015; 14:41:22 >

• ediyondur şuan aynısını bi kız bana yapıyo hissedebiliypm az çok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANfi değil kardeşim AMfi bi öğrenemediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

ediyondur şuan aynısını bi kız bana yapıyo hissedebiliypm az çok

yokmu bi eksi butonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

ediyondur şuan aynısını bi kız bana yapıyo hissedebiliypm az çok

yokmu bi eksi butonu

• up

• Neden huzursuz olsun ki? Aksine egosu tatmin oluyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WhatsApp durumum :
    ve şimdi, sen benden nefret ediyorsun, çünkü ben seni çok seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BluSpy

Neden huzursuz olsun ki? Aksine egosu tatmin oluyordur.

Sizce ne yapayım?

• Bizce öyle tanışalım mı muabbetine girmeden bir gün yanından rastgele geçerken () bir şeyler söyle. Yani havadan sudan olur. Atıyorum hava çom soğuk yada dersler sıkıcı falan. Oradan handırt pörsent karşılık bulursun sonra sen yarışmaya nereden katılıyorsun vs vs yardır gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Bizce öyle tanışalım mı muabbetine girmeden bir gün yanından rastgele geçerken () bir şeyler söyle. Yani havadan sudan olur. Atıyorum hava çom soğuk yada dersler sıkıcı falan. Oradan handırt pörsent karşılık bulursun sonra sen yarışmaya nereden katılıyorsun vs vs yardır gitsin.

İlk tanıştığımız gün nereden geliyorsun muhabbetini yaptık zaten.
    Bir de sence kız benden tiksinmiyor mu okumadın mı konularımı?

• kız senden nefret etmiyo, korkuyo. öküz gibi bakma kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

kız senden nefret etmiyo, korkuyo. öküz gibi bakma kıza

Hayvan gibi baktığımı nereden biliyorsun belki Hülya Koçyiğit gibi romantik romantik bakıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

Bizce öyle tanışalım mı muabbetine girmeden bir gün yanından rastgele geçerken () bir şeyler söyle. Yani havadan sudan olur. Atıyorum hava çom soğuk yada dersler sıkıcı falan. Oradan handırt pörsent karşılık bulursun sonra sen yarışmaya nereden katılıyorsun vs vs yardır gitsin.

İşin sırrını vereyim. İşin sırrı kötü olan tipi yahut içe dönüklüğü gizlemekte değil. Tam tersine açığa çıkarmakta. Yani "tipim kötü" cümlesini içinden değil de dışından da söyleyebilmek gerek. Sosyal değilsen sosyal olmadığını açık açık söyleyebilmek gerek. Yani içi dışı bir olmak. Böyle insanları herkes sever. Mesela kızla konuşurken kendini kasıcağına git gül komiklik yap yada komik bi şey söyle güldür mutlaka. Tabi kızın nasıl bi düşünce yapısında olduğunu da bilmek gerek. Böyle herkesle konuşan kopuk kendine güveni olan ve özellikle buraya dikkat kendi 3 5 kişilik kız tayfasının en güzeliyse ve bunu o da anlayıp gösteriyosa bunu, işte bu kız hoşlanılmaya değmeyen kızdır. Gözü moneydedir.
    Ama bazı kızlar vardır kendini belli eder zaten onlarla kolay muabbet kurarsın. Seçim senin hacı. Go and live the rest of your life.

• quote:

quote:

quote:

İşin sırrını vereyim. İşin sırrı kötü olan tipi yahut içe dönüklüğü gizlemekte değil. Tam tersine açığa çıkarmakta. Yani "tipim kötü" cümlesini içinden değil de dışından da söyleyebilmek gerek. Sosyal değilsen sosyal olmadığını açık açık söyleyebilmek gerek. Yani içi dışı bir olmak. Böyle insanları herkes sever. Mesela kızla konuşurken kendini kasıcağına git gül komiklik yap yada komik bi şey söyle güldür mutlaka. Tabi kızın nasıl bi düşünce yapısında olduğunu da bilmek gerek. Böyle herkesle konuşan kopuk kendine güveni olan ve özellikle buraya dikkat kendi 3 5 kişilik kız tayfasının en güzeliyse ve bunu o da anlayıp gösteriyosa bunu, işte bu kız hoşlanılmaya değmeyen kızdır. Gözü moneydedir.
    Ama bazı kızlar vardır kendini belli eder zaten onlarla kolay muabbet kurarsın. Seçim senin hacı. Go and live the rest of your life.

Açıkçası bölümde her zaman konuştuğum 1 arkadaşım var sadece. O konudaki bahsettiğim arkadaşla artık pek konuşmuyorum. Bir de vize dönemi bizde üst sınıflar oluyor üst sınıflarla konuşuyordum, kız ve arkadaşı da görüyordu yan bankta oluyorlardı genelde. Pek arkadaşım yok ama birileriyle muhabbet edebiliyorum yani. Çirkin olduğumun farkındayım dert etmiyorum. Kız da sürekli o sarışın arkadaşıyla beraber. Çok seyrek başkalarıyla konuştuğunu gördüm o da 2 3 cümle.
    Genelde etrafına gülümser ama beni görünce yüzü düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 10 Aralık 2015; 22:34:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkçası bölümde her zaman konuştuğum 1 arkadaşım var sadece. O konudaki bahsettiğim arkadaşla artık pek konuşmuyorum. Bir de vize dönemi bizde üst sınıflar oluyor üst sınıflarla konuşuyordum, kız ve arkadaşı da görüyordu yan bankta oluyorlardı genelde. Pek arkadaşım yok ama birileriyle muhabbet edebiliyorum yani. Çirkin olduğumun farkındayım dert etmiyorum. Kız da sürekli o sarışın arkadaşıyla beraber. Çok seyrek başkalarıyla konuştuğunu gördüm o da 2 3 cümle.
    Genelde etrafına gülümser ama beni görünce yüzü düşüyor.

Abi biraz strateji. Biraz strateji yav biraz. İşi tipe bırakma kafanın içindekiyle hallet abi.

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Gerçek hayatta bloklama olsa kız beni bloklıcak dediğin şeye bak. Yanından geçerken bir şey desem terslemez mi sence de?

• quote:

Gerçek hayatta bloklama olsa kız beni bloklıcak dediğin şeye bak. Yanından geçerken bir şey desem terslemez mi sence de?

Sevme abi o zaman.

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Elimde değil, balık etli ve tatlı tam hayalimdeki kız tipi.

• quote:

Elimde değil, balık etli ve tatlı tam hayalimdeki kız tipi.

Hahahaha güldüm ya aynı bensin tatlı olacak güzel olmasına gerek yok dimi :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.