Bu forumdaki 1475385393. konu falandır ama nasıl olur tecrübeli kardeşlerim bana cevap yazın.Aynı sınıftayız kızla ama benden 2 yaş büyük nasıl olabilir bu iş.Elimden geldiğince yakınına oturuyorum.Hiç muhabbetim olmadı.Onunla konuşabilmek için ders notlarını istemeyi düşünüyorum başka türlü konuşamam heralde ama notu nasıl isteyeceğimi bilmiyorum veya notu istedikten sonra muhabbet nasıl ilerler falan hiç bir fikrim yok.
Ders notu isteme, hem kizla muhabbetin yok hemde not mu isticeksin yussuz gibi.
Yine erkenden git, derse gir daha sonra sanki yanlis sinifa girmissin gibi kizin oldugu siraya dogru yanas. Kiza ya xx hocanin dersiydi demi dogru geldim de. Kizda buyuk ihtimal cevap verir. ertesi gun yine gorursun ya da ders oldugunda bi merhaba dersin. 3. Seferde bi merhaba bi naber der kurarsin muhabbeti.
Sonuc olarak 2 yastan ne olacak la.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Pink Floyd
kullanıcısına yanıt
Hocam okul başlayalı baya geçti zaten tüm derslere de en azından 3-4 kere falan girdim bir de sınıf zaten 70 kişi falan ve ortalarda oturuyor genellikle direk ona soruyu sormam garip olur ama bu fikir benimde aklıma gelmişti ama ilk hafta bu kız yoktu sonradan geldi derse geldi
kızlar çakaldır hemen anlarlar ders notu istersen,git erkeklerden iste derler...zaten istediğin saniyede niyetini anlarlar ayrıca onun beğendiği başka zengin erkekler vardır,yani boşuna çabalama,lisede kız tavlanmaz,git sivilceli şişman kızları tavla,en azından şansın olur
Hocam lisede değilim ünideyim de zaten kıza direk açılmak istemiyorum önce muhabbet kurup tanımam gerekiyor ama hiç öyle zengin erkek peşinde olan bir kıza benzemiyor ama yinede senin dediğin gibi de olabilir bu yüzden onu tanımalıyım.
Bir makineci olarak söylüyorum makinecilerden ve elektrik elektronikçilerden yardım isteme. Sana verebileceğim en iyi tavsiye bu olabilir.
ula en azından yaşıtken senden büyük sınıflarda değiller öyle ne koyuyor biliyormusun