Şimdi Ara

Hoşlandığım bir kız var fakat (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
4.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcwk

simdi mesaj attı "beni takmıyorsun heralde"

Havalı bi şekilde yavşamayı deneyebilirsin. X kitabına çok kaptırmışım kendimi, özür dilerim sen benim için özelsin vs.
    Kızı iplemeyerek kendini düşündürtmek istiyorsan bile önce böyle bi mesaj vermen lazım bence. Gösterip verme yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 14 Ağustos 2013; 23:46:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S kuralını işleme koymuş kız , olay bundan ibaret.He ağır oldu biraz ilk cümle de kızı otomatiğe bağlamışsın zoraki konuşuyor , sen konuşmasan konuşmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruthSeeker -- 14 Ağustos 2013; 23:58:17 >
  • abi öyle kız bendede varkıza o kadr iyilik ediyorum yardımcı oluyorum hatta konusuoz sürekli yüzyüze sevmiyorum ama kız benm seviyemden düşük ama yinede yüz vermiyor
  • 4 S kuralı diyorum hocam.. Bende 17 yaşındayım bi kere 9. Sınıfta başıma geldi böyle bi şey emin ol umudu kes ondan ikna edemezsin bu yolla böyle kızların çoğu senle konuşurken ayriyetten arka planda sekreter gibi 50 tane erkekle uğraşır sen şimdi gidip teklif edicen ya nolacaksa olsun diye.. Sadece egosunu mest edersin bunların %99 U böyledir benimde aynı olay başıma geldi çok seviyodum deliğini seviyorum ama şimdi ki aklım olsa o last seen de görüp cevap vermiyo ya ona bi atar yapardım bi daha da nolursa olsun mesaj armazsın açık ve net.
    Çünkü sen bunların hepsini sürekli yuttukça senden yüz bulucaktır yedekte tutuyodur seni naparsan yap yaranamazsın sen dediğim gibi bi atar yap sonra atma bi daha mesaj hatta o da atmıyacaktır sen atmadığında baya bi süre ama baktı o diğer konuştuklarıyla olmadı hemen geri döner sana hiç merak etme. Değerini bildir biraz bi dahada uğraşma böyleleriyle derim
    Normalde kız milleti masum görünür ama %90 o senden benden şerefsiz emin ol gerçekleri görsen sende soğursun o kızdan yüz verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Havalı bi şekilde yavşamayı deneyebilirsin. X kitabına çok kaptırmışım kendimi, özür dilerim sen benim için özelsin vs.
    Kızı iplemeyerek kendini düşündürtmek istiyorsan bile önce böyle bi mesaj vermen lazım bence. Gösterip verme yani

hocam sohbet ederken yavşaklık konusu açılmıştı, hiç kimseye yavşamam demiştim. Kendi kendimi çürütürüm

• Ya o da duygularını açamıyor , utanıyor ve konuşmak için konu bulamıyorsa ? Bir de bu yönden düşün kızın aklına gelen konular sana bir şey sormak burdan da senden cevap alıyor konuşuyorsunuz ... Bence hemen silme kızı ve en kısa zamanda açıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

Ya o da duygularını açamıyor , utanıyor ve konuşmak için konu bulamıyorsa ? Bir de bu yönden düşün kızın aklına gelen konular sana bir şey sormak burdan da senden cevap alıyor konuşuyorsunuz ... Bence hemen silme kızı ve en kısa zamanda açıl

hiç zannetmiyorum hocam, kısa cevaplar veriyor durmadan bende konuşmayı devam ettireniyorum. "peki, tamam, olur, ahahaah," diyor ben bitiyorum
  • Dire açık açık söyle neden bu kadar az konuşuyorsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Hocam maalesef işi bilmiyorsun,''sen benim için özelsin'' gibi kelimeleri sevgili olmadan önce söylerse,kız bu arkadaşı çoktan cepte olarak göreceği için başka limanlara yelken açar.

Konuya gelince,gördüğün gibi kız sana mesaj attı ve sen cevap vermedin,hemen ''beni takmıyorsun heralde'' diye bi mesaj gelmiş.Kız bunu yazdıysa sinir olmaya başlamıştır ki bu iyi bi şey.Çünkü insan bi şeyi ne kadar düşünürse takıntı haline getirir,sen nasıl onu takıntı haline getirdiysen oda seni takıntı haline getirecek,yukarıdaki arkadaşların çoğuna katılıyorum onun sana yaptığını sende muhabbetin en koyu yerinde yapacaksın,konuştuysanız gerekirse 1 hafta mesaj felan atmayacaksın eğer oda atmazsa sil gitsin,ama ister istemez onun kafasında '' nerede bu çocuk ya ? sürekli yazardı...'' gibi soru işaretleri belirecek buda (eğer işi mahvetmezsen veya doğru yerde doğru hamleleri yaparsan) kızı sana bağlayacak,tabi kızında sana karşı hafif bi hoşlantısı olması veya seni potansiyel sevgili olarak görüyor olması lazım.

Özet : 4S dediğimiz kanun,veya daha basitiyle KAÇAN KOVALANIR.

Kolay gelsin hocam

• quote:

Dire açık açık söyle neden bu kadar az konuşuyorsun diye

neden kısa, mesaj yazıyorsun diye sorduğumda "kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil,o an öyle yazasım gelmiştir" diye cevap aldım.
  • quote:

quote:

Dire açık açık söyle neden bu kadar az konuşuyorsun diye

neden kısa, mesaj yazıyorsun diye sorduğumda "kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil,o an öyle yazasım gelmiştir" diye cevap aldım.

''kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil ve O AN ÖYLE YAZASIM GELMİŞTİR'' sence de bi gariplik yok mu hocam ? Bu kızın afedersin ama bi tarafları tavan yapmış durumda,ve sen sürekli onunla ilgilenip ona '' ÇOK ''değer verdiğini hissettirirsen kız sana yakınlaşmaz aksine daha da ulaşılmaz bi hal alır senin için

• Yüz vermeyene yol ver dostum kız mı yok başka. Kız da seninle sohbet etmek istese o sohbet öyle bitmez konu konuyu açar. Bırak bu kaçan kovalanırı falan, kız senden hoşlanmıyorsa ilerde aranızda bir şey olsa bile uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz. Zorlamayın her şeyi bu kadar.

EDİT : ayrıca da 2 yıldır konuşuyormuşsunuz, artık Friendzone'dasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 15 Ağustos 2013; 1:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

Yüz vermeyene yol ver dostum kız mı yok başka. Kız da seninle sohbet etmek istese o sohbet öyle bitmez konu konuyu açar. Bırak bu kaçan kovalanırı falan, kız senden hoşlanmıyorsa ilerde aranızda bir şey olsa bile uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz. Zorlamayın her şeyi bu kadar.

+1
  • quote:

Yüz vermeyene yol ver dostum kız mı yok başka. Kız da seninle sohbet etmek istese o sohbet öyle bitmez konu konuyu açar. Bırak bu kaçan kovalanırı falan, kız senden hoşlanmıyorsa ilerde aranızda bir şey olsa bile uzun ömürlü ve sağlıklı olmaz. Zorlamayın her şeyi bu kadar.

friendzonede olduğumu zannetmiyorum, bana sempatiksin diyor -sonra sempatik insanlardan hoşlandığını söylüyor-. Bi ara benle flört ettiğini ağzından kaçırdı ama ben oralı olmamıştım -salak kafam-.
  • quote:

quote:

friendzonede olduğumu zannetmiyorum, bana sempatiksin diyor -sonra sempatik insanlardan hoşlandığını söylüyor-. Bi ara benle flört ettiğini ağzından kaçırdı ama ben oralı olmamıştım -salak kafam-.

Tamam sen devam

• Sen beni takıyor musun ki ben seni takayım? diyeceksin. Sonra burada kız şöyle yazıyor böyle yazıyor dediklerinin aynısını ona yazacaksın. Sonrada güle güle diyeceksin.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam sen devam

Şimdi önemli olan nasıl elde edeceğim? Hiçbir tecrübem olmadığı için size soruyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam sen devam

Şimdi önemli olan nasıl elde edeceğim? Hiçbir tecrübem olmadığı için size soruyorum

Yüz yüze görüşüyor musunuz, evetse ne sıklıkla

• onun yaptıgını sen ona yap
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.