Şimdi Ara

Hoşgörü Göstermeyen Uzlasmayan Arkadas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Derdim buyuk biraz aslında. Gecen sene ayni odayı paylastigimiz beraber kadrr ortakligi yaptigimiz bir arkadaş bu sene eve çıktı. Gecen sene odaya 320 tl degerinde alışveriş yapmistik.Bunun içindd kettle ocak ızgara vs. vardi.Şimdi bu eve cikinca doğal olarak bana bir miktar para verin siz kullanmaha devam edin bu işi boyle halledelim dedi. Ya da ben size 180 tl vereyim hepsini bana verin dedi. Simdi al mali ver 180 i demekte ayip olur adama al naparsan yap gibi bisey demek olur. Ayip olur dedik. Kendimkzce ucreti 60 lirs belirledik buna teklif ettik.Sonucta bu mallar onun oldugu ksdsr bizim de ve bi nevi kirs ücreti odeyecektik. Sonucta 1 sene de kendisi kullandi bunlari. fiyati soyledigimizde biraz bozuldu kendi 120 belirlemis 120 istiyormus. Simdi topu bana attilar.Sen fikrini soyle sana uyacaz dedi diger 3 arkadaş. Simdi düşünüyorum biz 120 versek bu adama bi nevi ilk sene verdigi paranim daha fazlasını vermis olucaz.Üstelik belese gelmis olacak ona. Dusunup tasindim bu is adaletle cozulsun kimsenin kimsede hakki kalmasin kimsede ulan bu parayi verdikte söyle de yapabilirdik diue bir ukte kalmamadi için ben 100 lira teklif ettim.Hem ben rahat hissedecektim hem de istedigi miktsra yakın bir paraydi. Bana dedigi ise ben size 100 lira vereyim mallari da alip cope atayım. Nasil olsa ihtiyacim yok benim.Ustelik bana 20 liranın lafını yapıyorsunuz dedi. Simdi ben buna ne diyim. Açıkçası dedigide kafama yatti . Ver 100 lugu al ne yaparsan yap dmeeyi dusunuyorum. Sizin fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzlaşma sağlanamadıysa erken seçimi bekleyin ve biriniz iktidar olsun.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    durum ciddi. Trollugu kaldiracak durumda degilim

• Aga bana 100 tlyi verin eşyalarıda verin olay çözülsün.

Olaya gelirsek arkadaşınız biraz sizi kazıklamaya çalısmış 20 tl 20 tldir o da sen 100 tl diyince bozulmuş o da o zaman 20 tlnin hesabını yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ayni fikirdeyim. Dominant takilan bi arkadas bu. Geri adim atmaz. Ama ben de ulan keske vermeseydim hissini kendime yarattırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hıağğğğ

ben de ayni fikirdeyim. Dominant takilan bi arkadas bu. Geri adim atmaz. Ama ben de ulan keske vermeseydim hissini kendime yarattırmam.

Bosver dominantlığı teklifi sen sunacaksın adama bırakma ya bu ya bu bitti de keyfi bilir neticesinde zamanında eşyaları kullanmış şimdide yarı parasını istiyor oh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en nefret ettiğim seydir bide su para muhabbeti. Ama ayni fikirdeyiz hocam. Sanki adama yari fiyati teklif ediyoruz. 60 dan 100 yapmisiz 20 de kendi fedakarlik yapiversin. Eyvallah hocam yorumlarin için. Sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• yandaki kiza bakmaktan konuyu okuyamadım pişmanim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.