Şimdi Ara

Hoşgeldiniz yazısı cıkmadan hemen önce makina kendini resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoşgeldiniz yazısı cıkmadan hemen önce makina kendini resetliyor.
    Donanımsal bir sorun olcağını sanmıyorum. Çünkü çalışan birşeydi.. hiç birşey söküp cıkarmadım. Daha önce yine başıma geldi format atınca düzelmişti..

Bu lanet olası şey nasıl bulasıyordur_? NAsıl kurtarmalıyım.

Format atmak işime gelmiyor ugraşmak istemiyorum.

Ayrıca iyi bir antivirüs programı adı lazım bana.............

Pc nin özellikleri yüzünden mecbur xp kullanıyorum. artık haftada bir format atıyorum nerdeyse

• Virüs programı olarak kasperskyı öneririm.
  • Sürekli olarak kullandığın bir program buna sebep oluyor olabilir.

Her format sonrası belli bir programı kuruyor musun? Misal her format sonrası X programını kesinlikle kuruyorsundur, sorunu x programı yaratıyordur.
    Güvenli modda açmayı dene. Açılırsa sistem geri yükleme yap. Olmadı chkdsk yap, disk birleştir. İşini görür.

Eğer güvenli modda açılmazsa zaten açılmaz artık. Yeniden sistem kurman gerekir. Eğer bu tür durumlardan sıkıldıysa DeepFreeze programını araştırmanı önerebilirim.

Antivirüs olarak Avira Antivir Premium programından şaşma.
  • hatanın bir miktarda çözümü için açılışta f8 e basarak sistem hatasında yeniden başlatmayı devre dışı bırak seçeneği ile aç daha sonra karşında büyük olasılıkla mavi ekran olacaktır ve oradaki hata kodlarından bişeyler bulabilirsin belki bu belli bir süre sonra restart atıyorsa donanımsal bir sorunda olabilir sadece yazılımsal olarak aramayınız yani sorunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Sürekli olarak kullandığın bir program buna sebep oluyor olabilir.

Her format sonrası belli bir programı kuruyor musun? Misal her format sonrası X programını kesinlikle kuruyorsundur, sorunu x programı yaratıyordur.
    Güvenli modda açmayı dene. Açılırsa sistem geri yükleme yap. Olmadı chkdsk yap, disk birleştir. İşini görür.

Eğer güvenli modda açılmazsa zaten açılmaz artık. Yeniden sistem kurman gerekir. Eğer bu tür durumlardan sıkıldıysa DeepFreeze programını araştırmanı önerebilirim.

chkdisk derken neyi kasteddiniz anlamadim.

Malesef Güvenli Modda da acılmıyor...

İlgilenen arkadaşlara cok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns1

quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Sürekli olarak kullandığın bir program buna sebep oluyor olabilir.

chkdisk derken neyi kasteddiniz anlamadim.

Malesef Güvenli Modda da acılmıyor...

İlgilenen arkadaşlara cok teşekkürler.

chkdsk komut istemiyle bilgisayarına komut vermek ben genelde harddiski onarmak amacıyla kullanırım ve komutada şudur "chkdsk c:/r" tırnak içerisindeki yazıyı yazdıktan sonra enter a bastım mı harddiski onarmaya başlar ve olumlu sonuçlar verir genelde..sana şu şekilde de açıklayım normal bilgisayarı kullanırken C: bölümünde mouse ile sağ tıklayınca özellikler daha sonra araçlar ve oaradan hata denetimine gelerek oradan şimdi denetle dedin mi aynı şeyi yapıyoryardımcı olabildiysek ne mutlu bize..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.