Şimdi Ara

Hortum,Çipset blok,Rakorlar,Katot tüpler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yada fiatlar hakkında yorum yapmayınız.Ürünün özellikleri ve fiatı bellidir.
    Sorusu olan pmden ulaşabilir.

Yurt dışından alınma Sharkoon marka Kullanılmamış 3 adet mini katot tube kiti(2 adet tüb inverter ve kablolar)satılıktır
    2si kırmızı 1i beyaz.Beyaz olan satıldı @ c_threepo Kırmızının 1i satıldı. @ MaGaRaS sonuncuda @ xmacix e satıldı
    http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p10263_Sharkoon-Kaltlicht-Kathoden-Twin-Rot---10cm.html

Pazarlık ve takas teklif eden pmleriniz cevaplanmayacaktır.

Metre ile satılık açılmamış kutusunda Masterkleer 10/13 mm şeffaf hortum(biraderden 3m istedim öldürmüş)

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p3252_Masterkleer-Schlauch-PVC-12-7-9-5mm--3-8-ID--Clear.html

1m ve katları şeklinde satacağım
    FİAT Saıtldı @ MaGaRaS Pazarlık ve takas teklif eden pmleriniz cevaplanmayacaktır.

Çipset ve vga için blok
    54 ve 62 mm. aralığındaki deliklere uygun,sisteme sli yapınca kullanamadığım blok.G1/4 rakorlara uygun sıfır kullanılmamış.
    Fiat:50 Tl.

4 Adet G1/4 10 mm. dönebilir rakor aquacomputer kullanılmamış satıldı @ xmacix
    4 Adet G1/4 10-13 mm sıkmatik rakor.2si yeni 2si kısa süre kullanılmış. Tane(yeni)7,5 Tl (kullanılmış)5 Tl.
    4 Adet G1/4 10 mm high flow kısa rakor phobya. Ambalajında yeni Tane 7,5 Tl.
    2 Adet G1/4 küp dirsek tane 7,5 Tl.1i satıldı 1 adet kaldı.
    2 Adet G1/8 10-13 mm highflow rakor aquacomputer. Ambalajında yeni Satıldı @xmacix

Pazarlık ve takas teklif eden pmleriniz cevaplanmayacaktır.Ürün yada fiat hakkında yorum yapmayınız.Ürünün özellikleri ve fiatı bellidir.
    Sorusu olan pmden ulaşabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple59 -- 30 Eylül 2014; 21:30:25 >

• Pompa tarafımdan alınmiştir hızlı kargo ve yardımları için tşk ederim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliklerin arasini olcersen anlarim uyupuymadigini 54 mm ile 62 mm arasiysa olur. capraz iki kosenin uzunlugu olmasi lazim

• guney_82 kullanıcısına yanıt
    Sn guney_82,
    İlandaki ölçüler (54-62) olması gerektiği gibi çapraz olarak (takılacak iki 3mm vida merkezleri arası vida kenarları değil) verilmiştir.
    Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple59

Sn guney_82,
    İlandaki ölçüler (54-62) olması gerektiği gibi çapraz olarak (takılacak iki 3mm vida merkezleri arası vida kenarları değil) verilmiştir.
    Selamlar...

hocam kusura bakma bi arkadas kendi ekran kartina olup olmadigi sordu senin ilanindaki vga blogunun ona yazicam diye ilana yazmisim kusura bakma mobilden giriyorum boyle hatalar olabiliyor hayirli satislar

• hayırlı satışlar hocam
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.