Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
236.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için yakın zamanda alıp bende deneyimlemek istiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye dlc si ne oldu hiç haber yok?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar guzel oyun yapiyonuz insan su kiza biraz sexilik katar odun gibi geziyoz az biraz outfitlerde degisiklik yapilsa iyi olur en sexisi heralde charca silk oda karin kaslari gorunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kutusuyla alakalı büyük bir kepazeliği fark ettim.



    İngilizce halinde günümüzden bin yıl sonrası diyor (ki gerçekten de öyle) ama türkçesinde kalkıp elli yıl sonrası demişler. Ayrıca "yeryüzü" bitişik yazılır. 2 cümle türkçe yazacaklar onu bile becerememişler. Bir de Türkçe dil desteği gelmedi diye üzülüyordu herkes, gelse kim bilir nasıl çevireceklerdi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 2 Mayıs 2017; 17:44:2 >




  • Sonlara yaklastim acele etmeden yan gorevleri yaparak sindire sindire oynuyorum orta duzey ingilizcemle oyunu cat pat anliyorum ama tamamen kavrayamamak gercekten can sikici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmazz16 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten oyunu bitirirsin alacagin zevki aalirsin sonra bi bakmissin turkce altyazi cikmis arkadas su turkce altyazilari oyunla beraber cikarsanizya(bu arada sozum witcher 3 icindi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim, oyun gerçekten güzel bir oyun ama abartıldığı kadar “efsane-klasik” bir oyun kesinlikle olmadığı görüşündeyim.

    Oyunun görselleri, animasyonlar, çevre tasarımları gerçekten çok güzel, hatta büyüleyici diyebilirim. Aldığı “çok yüksek” puanların biraz da bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

    Hikaye gerçekten ilginç ve baştan sona merak unsurunu kaybettirmiyor diyebilirim, hologramlar ve audio booklarla da arka planın desteklenmesi güzel olmuş. Ancak hikayenin işleniş şekli biraz sönük kalmış sanki, gerek ara sinematikler gerekse diyalog kısımlarını pek başarılı bulduğumu söyleyemem, sinematik sunum genel olarak zayıf. Hikaye ile ilgili bir başka eksik derinleşememesiydi, karakterlerin bir çoğu ilginç veya hatırda kalır olmaktan uzak, üstünkörü anlatılan karakterler, herhangi bir derinliğe sahip değiller(Sylens ve kısmen Erand hariç) .Rost ve Aloy arasındaki bab-kız ilişkisi bile çok yavan verilmiş, herhangi bir duygu yoğunluğu barındırmıyor.
    Ana hikayedeki bu yüzeysellik yan hikayelere de yansımış, oldukça sıradan,sıkıcı ve sığ yan hikaye/görevler mevcut. Ben bir süre sonra yapmayı bıraktım zaten. Oyunun en zayıf yanlarından biri bu bence.

    Oyun mekanikleri fena değil ,aslında ok dışında başka bir mekanik de yok gibi. Trapler pek işlevsel değil,yakın dövüş ise etkisiz ve kesinlikle “yakın dövüş yok demesinler” diye koyulmuş 2 animasyondan ibaret. Böyle uzun bir oyunda sürekli ok kullanmak sonlara doğru beni sıktı diyebilirim. Oyunun gizlilik mekanikleri uzun otlara saklanmaktan ibaret gibi. Pek uğraşmaya değer görmedim.

    Robotlar ,özellikle devasa olanlarla ilk karşılaşmalar, ilk dövüşler gerçekten çok zevkliydi. Muazzam animasyonlara sahipler ve her büyük robot bir boss savaşı havasında. Ancak diğer küçük robotlarla o kadar çok çarpışıyoruz ki, büyüklerle de pek az karşılaştığımız söylenemez gerçi, bir süre sonra şuradan koşarak geçeyim gideyim kafasına soktu beni,uğraşmak istemedim. Harita gerçekten büyük ve büyük olduğu için bol bol robotla doldurmak zorunda kalmışlar gibi geldi bana.

    Oyunda savunma mekaniği yok onun yerine Dodge yapıyoruz ancak gerekli yükseltmeleri yaptıktan sonra bile hızlı robotlar ve çok büyük robotların saldırısından kaçmak çok zor, hatta burada bir hata olabileceğini bile düşünüyorum,veya benim reflekslerim çok yavaşladı bilemiyorum:)

    Crafting basit ve anlaşılır. Oyunun içine güzel yedirilmiş.

    Silah çeşitliliği hususunda, ok üzerine bir oyun olduğu için pek seçenek yok gibi. Robotları taradıktan sonra zayıf noktalarına doğru oklarla ateş etmek bütün olay. Oyunda herhangi bir taktiksellik bulunmadığı gibi bölüm tasarımı açısından da bir özgürlük sunmuyor. Bir görev çoğu zaman bir tek şekilde bitirilebiliyor.

    Müzikler ve sesler güzel, voice acting kısmı da başarılı ki Sylens’ı canlandıran/seslendiren Lance Reddick zaten sevdiğim bir oyuncu, oyunda onu görmek sevindirdi 

    Özetlersem ciddi emek verildiği belli olan, her ne kadar derinleştiremediklerini düşünsem de güzel ve ilginç bir hikayeye sahip, muhteşem görseller barındıran oldukça kaliteli bir oyun. PS4 sahipleri mutlaka oynamalı ,ANCAK oyundan beklentinizi de doğru ayarlamanız lazım, kesinlikle bazı mecralarda ifade edildiği gibi “klasik” bir oyun değil. O mertebede yer almıyor ancak tekrarlıyorum bu onu kötü veya vasat bir oyun da yapmıyor.
    85/100 puan verebilirim :)




  • En sonunda Horizon Zero Dawn da Platinum Kupayı aldım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4' de frame düşmesi var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin yapanlara temadan sonra avatar da yollamışlar gayet güzel, bana gelmiş, maillerinizi kontrol edin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo_70

    En sonunda Horizon Zero Dawn da Platinum Kupayı aldım...



    Bende yapamadım ama Gizli Kupa var nasıl bulacağım yardımcı olur musun ?
  • US PS Store Horizon Zero Dawn indirim kodu.




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BullCock

    US PS Store Horizon Zero Dawn indirim kodu.





    Kullanamadım biri kullanmış sanırım
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Ya da kişiye özel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • storeda indirime girmiş oyun 134 tl
  • Horizon zero dawn almak isteyen varsa beraber alabiliriz. Primary hakkını ben alabilirim. İletişime geçelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Bana henüz gelmedi...
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt
    Alttaki sitede bütün kupaların ne olduğu var.Oradan bakarak daha rahat eksik olanları elde edebilirsin.Yine takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

    https://www.exophase.com/game/horizon-zero-dawn-ps4/trophies/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neo_70

    Alttaki sitede bütün kupaların ne olduğu var.Oradan bakarak daha rahat eksik olanları elde edebilirsin.Yine takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

    https://www.exophase.com/game/horizon-zero-dawn-ps4/trophies/

    Teşekkür ederim baya 20 tane eksik varmış :D
  • neo_70 kullanıcısına yanıt
    Toplam kaç saat sürdü kupayı alman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.