Şimdi Ara

Horizon: Zero Dawn PC Versiyonu Sadece Bir Başlangıç (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloodborne gelse de havalara uçsam. Bu nesil oynadığım en iyi oyunlardan birini 29 fps'de oynamak kanser etmişti.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KrallŞaplakçı

Hocam öyle deme epik store exc olan oyunları görünce ağlayan steam fanları gördü bu gözler. Sanki epik store exc olunca pcde oyun açılmıyormuş gibi. Herkesin desteklediği bi platform var işte. half life 3 çıksa ve konsollarada geliyor olsa pc tarafındanda karşı çıkan olur mutlaka. Bu arada ben çıkmasından dolayı üzülmüyorum konsolun övülecek tek bi yönü vardı oda exc. onunda yok edecekler ps markasıda yok olacak mutsuzluğun bundan. Ben exc biterse konsol almam yani neden pc nin yanına ikinci bi cıhaza para vereyim. Uygun fiyat deseniz teknoloji hızlı gelişiyor ileriki zamanlarda uygun fiyata yeni nesil konsollardan daha iyi donanım toplanabiliyor.

Bu nesille beraber bildiğimiz konsol mantığıda gidiyor yavaştan cross playler olsun game anywhere olsun Klavye Mouse desteği olsun gamepass olsun konsollarının x86 mimarisi olsun ara konsollar olsun(One X - Pro) gibi aklımıza gelecek birçok şey pc mantığında ile yapılıyor bildiğimiz konsol mantığı çoktan bitti bence o işi Nintendo yapabilir sadece diğer konu ise Steam'in kendine çeki düzen vermesi için çok daha iyi oldu Epic games'in gelmesi steam bu sayede EA ile anlaşarak yeni oyunlarını tekrardan gelmesine yaradı HL3 geldiğinde tabiki konsollara gelecek hangi yıldayız kimsenin laf edeceğini düşünmüyorum istersen OrangeBox ps3'e çıktığında neredeyse bütün Valve oyunları vardı ve kimse laf etmemişti.

• Eğer bu gerçekse PC deki optimizasyonu merak ediyorum. Umarım Red Dead Redemption 2 gibi olmaz

• Bir PC oyuncusu olarak gelecek nesil exc. oyunları kaçırmamak hatta mümkünse geriye dönük uyumlu olan kaçırdıklarımı oynamak için Playstation' ı almayı düşünüyordum, bu haberden sonra almam. Ama Sony bu hamleyle konsol satışlarından kaybetse de oyun satışlarından daha fazla kazabilir, bu hamleyi yaparken bunu göz önüne almışlardır.

• Birçok PC oyunu konsola çıkmıyor. Kimse bir şey demiyor.
  • Question-X kullanıcısına yanıt
    Hep aynı x86 muhabbeti ama ne hikmetse son dönemde çıkan rdr2, Detroit gibi oyunlar hep sistemleri ağlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Rdr2de rx 580 ve xone x aynı performansı veriyor.

Detroit gibi gameplayı kısır bi oyunu o halde çıkarmak stüdyonun ayıbı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Hep aynı x86 muhabbeti ama ne hikmetse son dönemde çıkan rdr2, Detroit gibi oyunlar hep sistemleri ağlatıyor.
    60fps full ayar oynamak isteyeni ağlatıyor sadece konsollar low-medium 30fps açıyor unuttunuz sanırım.
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Tam bir PS hater. Ölene kadar nefret edeceksin. PS5 çıksın da çıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Tam bir PS hater. Ölene kadar nefret edeceksin. PS5 çıksın da çıldır.
    PS sahibi olmak sizin sandığınız gibi ne çıksa yarabbi şükür diyip biat etmek değildir 13 aralık 2013 den beri ps4 sahibiyim bu 3.konsolum(ps4) onlarca kutulu,collector onlarca dijital oyunum var şuraya psn profilimi atsam leveli senden yüksektir allah bilir,kendiniz gibi fanboy olmayan gördüğünüzde kuduruyorsunuz doğruya doğru hiç bir zaman diyemeyeceksiniz çünkü adeta siz bu markanın müridi olmuşunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 17 Ocak 2020; 20:46:29 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    RDR2 yi ps4 ayarlarında kim oynamak istemişte oynayamamış pc de ? optimizasyon sıkıntılı olduğunu zaten kabul ediyor herkes benim yaşım başım yerinde çok şükür bizi bilende biliyor saklayacak gizleyecek bir şeyimiz yok senin aksine senin fanboyluğun foruma nam salmış yahu zamanında ps4 pro çıkacak dediğimizde bile sızıntıları reddeden 2020 de bile 4K olmayacak diyen piyasadan zerre anlamayan bir adamsın halen utanmadan birde beni alıntılayıp cevap verme cürretinde bulunmuşsun bu forumda sana ağzının payını vermekten ben usandım sen akıllanamadın eskiden yazdığın mesajlardan ne kadar utanıyorsan artık profilini bile gizlemişin

Lafı değiştirme lafı. İş PC’ye gelince eğip büktün hemen. Yazılana cevap ver. Detroit diyoruz konuyu değiştiriyorsun. Üstelik RDR 2’nin de optimizasyonu çok kötü. Sıkışınca başka şeylere zıplama. PC’yi bilmesek bize yutturacak. Steam hesabımda 2105 tane oyun var. Çoğu şeyi ilk kez tecrübe ediyorsun. Önceden haberin dahi yok. Senin fanboyluğun şurada, sadece PS’den nefret ediyorsun. Bir ara Nintendo’yu da trollemeye çalıştın yemedi. Yok YouTube, yok bilmem ne diye. Nintendo Switch aldı yürüdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2020; 20:0:52 >
  • Last of us 2 gow Ghost of Tsushima bloodborne gibi oyunlar PC ye çıksın asla ps5 almam yeterli güçte PC sahibiyim onunla devam ederim

• Ps5 almanın bir albenisi kalmadı o zaman exc. Oyunlar olmayacaksa artık pc de var ps4 de ps4 ü bile sattırir bana bu haberler doğruysa
  • quote:

Lafı değiştirme lafı. İş PC’ye gelince eğip büktün hemen. Yazılana cevap ver. Detroit diyoruz konuyu değiştiriyorsun. Üstelik RDR 2’nin de optimizasyonu çok kötü. Sıkışınca başka şeylere zıplama. PC’yi bilmesek bize yutturacak. Steam hesabımda 2105 tane oyun var. Çoğu şeyi ilk kez tecrübe ediyorsun. Önceden haberin dahi yok. Senin fanboyluğun şurada, sadece PS’den nefret ediyorsun. Bir ara Nintendo’yu da trollemeye çalıştın yemedi. Yok YouTube, yok bilmem ne diye. Nintendo Switch aldı yürüdü.
    Yahu ben neyi ilk kez tecrübe ediyormuşum anlatsana biraz benim elimden xbox da geçti switchde geçti şuan halen xbox var kaldırdım kurulu bile değil sen ne anlatıyorsun bana sana göre bir markanın eksiğini söylemek ''trollemek'' oluyor haklısın size kalsa forumda güller açsın her şey çok güzel toz pembe ps4 uçuyor kaçıyor demi ? sen önce okuduğunu anlamayı öğren full ayar veya 60fps oynamak isteyende sorun çıkarıyor demişim ben yani sıkıntılı olduğunu kabul etmişim ama bu hallerinde bile ps4 ayarında hatta daha üstünde oynatır diyorum yani kişinin oyundan keyif almasına engel değil diyorum bu dediklerimde doğru olmayan ne var ? ps4 de çamur gibi grafik 30fps oynuyorsunuz off süperdi şöyleydi böyleydi pc 60fps sabit veremeyince auvv hem sen şuraya yüreğin yetiyorsa bir psn profilini atsana görelim.

Bak yine konuyu değiştiriyor. Yahu PC’nin olumsuz şeylerini niye yazmıyorsun? Detroit resmen bozuk oyun. Hala da sorunsuzmuş gibi gizleyip saklamaya çalışıyorsun. Taraf tutman ve nefret etmen problem. Konsolları bile satmışsın. Bende tüm platformlar var. Hiçbirini de satmam. Xbox da, PS de, Nintendo da, eski konsollar da. Hepsi olacak. Oyuncuyum. Ayrıca arşivciyim. Bütün oyunları satın alıyorum. Steam hesabımda da senden daha fazla oyunum var. Konsollarda da öyledir. Atmıyorum, çıldır. İçi nefret dolu insan.

• Zamanla oyun dünyasının şartları değişiyor. Sony de ayak uyduruyor. Ya da uydurtuyorlar. Zamanla daha net görürüz bir şeyleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya kardeş sen arıza mısın ? Ulan bu Playstation veya Sony babanızın malı mı sizin ? Her başlığın altına papağan gibi aynı şeyler. Bu Mutlak Sıfır denen Xbox fanıyla dalga geçiyorsunuz ama siz ondan bile kanser bir tayfasınız. Hayır yani neyin tatavası bu ? Playstation'u olan bir kişinin PC sahibi olmaması gibi bir ön şart mı var ? Burada salladığın kişilerin çoğunun da Playstation'u var, Switch'i de var, PC'si de var. Yahu Sony bile durumu bu kadar takmıyor olmalı ki oyunlarını PC'ye getirmeye başlamış. Sana mı kaldı burada Sony ve PS avukatlığı yapıp, milletin yorumlarına abuk subuk, ilkokul çocuğu gibi cevaplar yapıştırmak ? Ki avukatlığını yaptığın şeyden koca firma bile vazgeçmiş. Yazdıkların, belirttiklerinin çoğu sağlıklı bir düşünce sistemiyle açıklanabilecek şeyler de değil. Normal şartlar altında bir oyun, PC'de imkanı olan (iyi bir sistemi olan bir kişi için) bir kişi için daha iyi oynanış şartları sunar. Buna bağlı olarak da akıl sağlığı yerinde olan her oyuncu bir oyunu PC'de oynamayı tercih eder (bak sistem koşulları onun için iyiyse). Bunun lamı cimi yok, aynı oyunu gidip PC'de 60 fps ultra ayarda oynamak varken (elinde bu ayarda sistem olduğunu varsayıyorum) medium-low ayarlarda konsolda 30 fps oynamanın sağlıklı bir şekilde açıklanabilecek bir yanı yoktur. Daha bunun mod desteği var, dil yaması zartı zurtu tonla sayılabilecek şey var. En basitinden klavye-mouse desteği bile yeter tercih için. Hani cidden neyin davası bu ? Hangisinin daha iyi koşullar sunduğu çok açık. Böyle bir durumda insanların bunu istemesi ve desteklemesi de oldukça normal. Mesela ben Horizon'u iki kere konsolda bitirdim ama sırf 60 fps oynamak, klavye-mouse ile tadına varabilmek için bir daha oynamayı düşünüyorum fiyatı da makul olursa. Eminim birçok kişi de fırsatı olursa yapacaktır bunu.

quote:

Orjinalden alıntı: Venomstr

Bak yine konuyu değiştiriyor. Yahu PC’nin olumsuz şeylerini niye yazmıyorsun? Detroit resmen bozuk oyun. Hala da sorunsuzmuş gibi gizleyip saklamaya çalışıyorsun. Taraf tutman ve nefret etmen problem. Konsolları bile satmışsın. Bende tüm platformlar var. Hiçbirini de satmam. Xbox da, PS de, Nintendo da, eski konsollar da. Hepsi olacak. Oyuncuyum. Ayrıca arşivciyim. Bütün oyunları satın alıyorum. Steam hesabımda da senden daha fazla oyunum var. Konsollarda da öyledir. Atmıyorum, çıldır. İçi nefret dolu insan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.