Şimdi Ara

Hoparlörü en yüksek ses veren nokia?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wala kaliteyi bilmemde 5800 ve n73de dahil x2 ile yüksekte alayını tokatladım kalitesiz oldugunuda söyleyemem ayrıca bence iyiydi.

ayrıca 4 hoparlörlü olan bir nokia modeli yok x7 de buna dahil. sadece iki hoparlör. ama tasarım bütünlüğünü bozmamak adına 4lü ızgara hoparlör yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 5 Ocak 2012; 22:35:51 >
  • ses hastasıysan ses sistemi al onun dışında 5800 güzel ama telefon olarak tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un1qU3

bulabilirsen tabi.. 6234 veya 6233

kesinlikle katılıyorum dostum...
  • 6233 Bence de
  • kesin bir karara varsakta alsam artık
  • kulaklığa verilen ses konusunda nokia n91'den daha iyisi üretilmedi henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

kulaklığa verilen ses konusunda nokia n91'den daha iyisi üretilmedi henüz.

Kesinlikle katılıyorum , ama konu dış ses o zaman 6233 , kardeşimde 5800xm var babamda 6233 ,6233 daha çok veriyor kalite olayı tartışılır düşük Hz li sesleri 5800 daha iyi verir ama normal açacam müziği dinlicem diyosn 6233 çok tok ve anlaşılır müzil keyfi sunar
  • 5130 da güzel ses veriyor dışarıya.
  • Cihazların teknik özelliklerinden kaç Db ses verdiğine bakabilirsiniz. Gsmarena.com 'dan. Nokia 6233 yada x2 olur. Olmadı şu cep hoparlörlerinden al şarjlı, 2,8 W ses veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 30 Ocak 2012; 20:03:47 >
  • 5800 xpressMusic kullanıyorum harbiden güzel
  • Sony ericsson W995 ya da aino ya bak derim
  • Çin Malı T828
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Cihazların teknik özelliklerinden kaç Db ses verdiğine bakabilirsiniz. Gsmarena.com 'dan. Nokia 6233 yada x2 olur. Olmadı şu cep hoparlörlerinden al şarjlı, 2,8 W ses veriyor

hocam tam olarak nerede yazıyor, göremedim??

http://www.gsmarena.com/nokia_6233-1387.php
  • benim şu ana kadar gördüğüm 1-çin malı markasız çift sim kartlı klon bir telefon 2-n73.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Cihazların teknik özelliklerinden kaç Db ses verdiğine bakabilirsiniz. Gsmarena.com 'dan. Nokia 6233 yada x2 olur. Olmadı şu cep hoparlörlerinden al şarjlı, 2,8 W ses veriyor

hocam tam olarak nerede yazıyor, göremedim??

http://www.gsmarena.com/nokia_6233-1387.php

İncelemelerde yazıyor genelde mesela rastgele bi telefona bakın SE Xperia Arc. Hatta diğer telefonlarla karşılaştırmaları bile var. Ama bunda bulamadım sanırım inceleme eski olduğu için.

• Arkadaşım 5800 hem kaliteli hem çok ses çıkarır ama ondan çok sesi çıkan modeller var ama o modeller kaliteli çıkaramayabilirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.