Şimdi Ara

hoparlörden ses alamıyorum(creative t20)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba az önce bi süre oyun oynadıktan sonra hoparlörü bilgisayardan çıkarıp telefona taktım radyo dinlemek için. Ancak ses alamadım. Kulaklık girişine kulaklık takınca ses geliyor ama kendi hoparlörlerinde cızırtı dahi yok. Sanırım donanımsal bir hata. aç kapa yaptım değişen bişiy yok. Nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: triplepen

Merhaba az önce bi süre oyun oynadıktan sonra hoparlörü bilgisayardan çıkarıp telefona taktım radyo dinlemek için. Ancak ses alamadım. Kulaklık girişine kulaklık takınca ses geliyor ama kendi hoparlörlerinde cızırtı dahi yok. Sanırım donanımsal bir hata. aç kapa yaptım değişen bişiy yok. Nasıl çözebilirim?

bilgisayarda dene yine çalışmazza köntrollerin olduğu hapörlerin içide küçük bir kart gibi birsey var o yanmış veya küf yapmış lahim erimiz olabilir eğer pc de çalışırsa telde bişey vardır (BU ARADA HAPORLELERİŞN GÜZELMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 26 Ağustos 2013; 12:38:00 >
  • dönüş için teşekkürler hocam. Girişi nereye takarsam takayım sonuç aynı. Sanırım dediğiniz gibi oksitlenme vb. sorun. Kendim çözebilirmiyim acaba?
  • soyle bir kisa devre yaparak sorunu cozdum. Tahmin ettigi gibi kulakligin cikarilmis oldugunu bilemiyor hoparlor. bu kisa devre onu tamamliyor sanirim ama cozummudur emin degilim

hoparlörden ses alamıyorum(creative t20)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.