Şimdi Ara

Hoparlörden gelen 'Bip' sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde hem masaüstü hemde dizüstü bilgisayarın hoparlörlerinden 15 20 sn aralıklarla bip sesi geliyor. Kafalarına göre bazen geliyor bazen gelmiyor. Eskiden masaüstünde oluyordu daha fazla şimdi masaüstünde azaldı laptopta daha sık bir şekilde olmaya başladı. Bu arada bilgisayarlar yeni donanımlara sahip durumdalar. Komedi gibi bir olay sesi araştırdığım zaman cpu ısınma sesi gibi diyenler olmuş bende masaüstünün işlemcisini macunladım, ekstra fan aldım filan gene geliyor. Sizce neden olabilir bu evdeki bip sesleri ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistem hoparlöründeni geliyor harici hoparlördenmi. Bunu bilemezsen eğer ses sürücülerini kaldır bak bakalım ses gelicekmi.ona göre bi çare bulunur burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem masaüstü hem laptop ikisindede aynı işletim sistemimi var..Yakınlarında cep telefonu olmasın Yoksa iki sisteminde aynı hatayı vermesi zor ihtimal....
  • ilginç arkadaşın dedigi gibi höparlördenmi yok anakart üzerindeki buzzer denmi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnas

Sistem hoparlöründeni geliyor harici hoparlördenmi. Bunu bilemezsen eğer ses sürücülerini kaldır bak bakalım ses gelicekmi.ona göre bi çare bulunur burada

ses kartını kaldırınca gelmiyor. harici hoparlörden geliyor. kasanın içinden ses gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufumoto

hem masaüstü hem laptop ikisindede aynı işletim sistemimi var..Yakınlarında cep telefonu olmasın Yoksa iki sisteminde aynı hatayı vermesi zor ihtimal....

birinde 32 diğerinde 64 bit win 7 ultimate var. evde birçok dijital cihaz var yakınlarında bulunan ama ben bağdaşlaştıramadım ilişkilerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: _supervisor_

ilginç arkadaşın dedigi gibi höparlördenmi yok anakart üzerindeki buzzer denmi geliyor

hoparlörden geliyor sesler. bilgisayarın sesini kısınca yada hoparlörden kısma açma işlemi yapınca onunda ses seviyesi değişiyor. sanki bir müzikmiş gibi geliyor sesler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o evde yatır var söylemedi deme :P Boyle ismi olur ya iki pc de aynı olay alallalal
  • quote:

o evde yatır var söylemedi deme :P Boyle ismi olur ya iki pc de aynı olay alallalal

aynen :) işin ilginci format filan da attım, nuska yazdım, fatiha ile açtım bilgisayarları pc lere ama banamısın demediler. artık alıştım bu seslere normal gelmeye başladı. servisleri çağıracağım onlar bulsunlar artık çözümleri uğraşmaya değmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

o evde yatır var söylemedi deme :P Boyle ismi olur ya iki pc de aynı olay alallalal

aynen :) işin ilginci format filan da attım, nuska yazdım, fatiha ile açtım bilgisayarları pc lere ama banamısın demediler. artık alıştım bu seslere normal gelmeye başladı. servisleri çağıracağım onlar bulsunlar artık çözümleri uğraşmaya değmez :)

Evdeki bir cihaz yada hoparlörlerden etkileniyorlar gibi tahmin yurutuyorum..Sonucu yaz olurmu merak ederim valla:D:D
  • eve yakın baz istasyonu kurulduysa da olabilir

telefon daha çalmadan çalacağını hopalörün cızırtısından anlaybilirsiniz.
  • Konu eski ama :D Katkım Olsun Başkalaı Girip Bakar İlk Önce Hoparlörle ilgili tüm fişleri sök!
    Sonra Pc nin fişini çek hepsini geri tak
    Driver Update Yap
    DVD biçimi yap sesi
    Dts UltraPC gibi bir şey kullanıyorsan
    Frequancy yazar onu ortaya getir
    Sorun %50 hal olur bende oldu :D
  • aynı sorun bende de vardı 5+1 ses sisteminin bir hoparlördünden belli aralıklarla sürekli dıt dıt rahatsız edici ses geliyordu, buffer in üstünde modem vardı onu kaldırdım ses gelmez oldu, sizlerde de muhtemelen buna benzer bi sorun vardır ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.