Şimdi Ara

Hoparlör ve kulaklıktaki ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kasada hiç ses yokken hoparlörde sürekli bir cızırtı var mause hareket ettirdiğimde artıyor ve oyuna girdiğimde dahada artıyor çekilmez hale geliyor ses ayarlarından uğraştım bir türlü yapamadım işletim sistemi windows 8.1 kullanıyorum anakart msi z77a -gd55 işlemci i5 3570k işlemci yükü maksimum %45leri buluyor şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi forumlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: honnery

merhaba arkadaşlar kasada hiç ses yokken hoparlörde sürekli bir cızırtı var mause hareket ettirdiğimde artıyor ve oyuna girdiğimde dahada artıyor çekilmez hale geliyor ses ayarlarından uğraştım bir türlü yapamadım işletim sistemi windows 8.1 kullanıyorum anakart msi z77a -gd55 işlemci i5 3570k işlemci yükü maksimum %45leri buluyor şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi forumlar herkese

Elektrikten olabilir hocam drivlerinizi güncelleyin kabloları oynamasın düz bir şekilde takın ses ksımından beep kısmını 0 a indirin telefonunuz varsa hoperlerden uzaklaştırın yüksek gerilim prizlerinden çekin başka prize takın hoperlerleri
  • hocam driverlerin hepsi güncellendi elektirik hattı topraklama dahil gözden geçirildi kabloların hepsi sabit hoparlörler usbden alıyor elektriği aynı durum kulaklıkda ve farklı hoparlörlerde de denedim sonuç aynı bu cızırtı sesi sürekli geliyor yani bir video ses dosyası falan çalıştığında değil sanki kasanın sesini veriyormuş gibi bir durum söz konusu
  • quote:

hocam driverlerin hepsi güncellendi elektirik hattı topraklama dahil gözden geçirildi kabloların hepsi sabit hoparlörler usbden alıyor elektriği aynı durum kulaklıkda ve farklı hoparlörlerde de denedim sonuç aynı bu cızırtı sesi sürekli geliyor yani bir video ses dosyası falan çalıştığında değil sanki kasanın sesini veriyormuş gibi bir durum söz konusu

Denetim masasından ses ayarlarına girin orda beep oc diye bir ses var onun sesini kısın bilgisayarın sesini vermesini sağlayan o kısım
  • hocam regedit cmd aygıt yöneticisi ve denetim masası dahil heryerden beep kapalı sorunum başka bişeyden sanırım harddisk arızalarında böyle bir sorun yaşanırmı acaba ?
  • quote:

hocam regedit cmd aygıt yöneticisi ve denetim masası dahil heryerden beep kapalı sorunum başka bişeyden sanırım harddisk arızalarında böyle bir sorun yaşanırmı acaba ?

Hayır harddiskten kaynaklanacağını sanmıyorum hocam lcd olmayan bir ekranın yandındaysa manyetik dalgalar gibisinden sebep olabilirmiş ayrıca ses kartınızın drivleri sanırım güncel ve kaliteli bir ses kartımı ek mi yoksa onboardmı taktığınız priz topraklamalımı muhtemelen elektrikten olduğunu düşünüyorum çözüm olmaz ise hoperleri değiştirmeniz daha iyi gibime geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.