Şimdi Ara

hoparlör tavsiyesi (kulaklık girişli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun süredir 2.1 hoparlör arıyorum..Aradığım en önemli özellik önünde veya kumandasında kulaklık girşinin bulunması, yani kulaklığımı takmak için kasanın arkasına doğru uzanıp kablolarla uğraşmak istemiyorum..bunu hemen masaüstünde halletmek istiyorum..fiyat 100 ytl yi geçmezse çok iyi olur..tavsiyelerinizi bekliyorum..

Teşekkürler...

• Logitech X-230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ZzZzZ* -- 19 Aralık 2005, 16:49:40 >
  • Dostum bu ürünün Türkiyede satışı yok sanıyorum ben araştırdım ama bulamadım resmini özelliklerini filan..nerede satılacağı konusunda bilgin varmı?

• walla nerdeyse her yerde bulabilirsin nerde oldugunu söle ben sana dinleyebilecegin bir yer de söliim
  • http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=302187003 bende burda buldum..fiyatı uygun geldi burda bana..başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar istediğim özelliği olan, bu diyorsanız 1-2 gün içinde vericem siparişi...

• OZAKI DT-500 46W RMS 2+1 SPEAKER Buna da bir bak istersen.Logiyechden kaliteli demiyorum ama Oldukça iyi bir speaker.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    geçen ay açıldı
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ZzZzZ*

walla nerdeyse her yerde bulabilirsin nerde oldugunu söle ben sana dinleyebilecegin bir yer de söliim

Arkadaşım bu konuda bana da yardımcı olabilirmisin.Bende 5.1 yada 7.1 sistem almayı düşünüyorum. Eskişehir deyim. Hiç bi sistemi deneyemedim. Yalnızca Z-5500 ü dinleyebildim ama o da bütçemi aşıyo.(ama ses kalitasi mükemmel)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.