Şimdi Ara

Hoparlör Standı yardım (Sonorous SP-100) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heco marka yada sonorous marka olarak konuya katilmadim . Sadece fikrimi belirttim . Titizlikle ve kendi ugraslarimizla yaptigimiz her is bizi mutlu etmeye yetiyor muhakkaki . Kimi altina bir tugla koyar kimi 500 tl hoparloru 1000 tl sehpa ile kullanir kimi kendisi sifirdan sehpa imal eder kullanir herkesin zevki ve kullanim sekli kendine gore degisir . Heco jbl focal castle trident gibi marka ayirimi yada butceli hoparlor ayrimi yapmak uygunusuzdur . Muzik bir hobidir hatta pahali bir hobidir . Eglendirir ugras ister emek ister para ister arastirmak ister evde hanimla temizlik ve gorsellik tartismasi ister cocuklara misafirlere guvenlik tedbirleri ister koruma ve titiz kullanim detaylari ister isterde ister ama bir gunun 1 saatinde sizi mutlu etmeye yeter . Diyecegim kesinlikle marka model butce ayrimi yapmiyorum . Sonucta muzik ekipmanlari bazilarimiz icin cocugumuz gibi ozendigimiz ozveri ile kullandigimiz cihazlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarıyla katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Evet, ayaklar kaliteli değil, farkındayım. Ancak fazla seçenek yok gibi bu konuda ya da ben göremedim. Yurtdışında daha fazla çeşit var ama bu ürünler de aldığım hoparlörlerle aynı fiyata satılıyor neredeyse. Kalitesi belli bir yerde olan hoparlörlere böyle bir ayak almak istemedim açıkçası. Ayaklar kullanışlı olmazsa başka bir çaresine bakarız artık. Ya değiştiririm ya da hoparlöre özel bir şey yaptırabilirim.

Kablo olarak şu an 12 awg pure ofc kullanıyorum. Bir süre daha kullandıktan sonra supra ply 3.4s almayı düşünüyorum. Böylece aradaki farkı daha net anlamış olurum.

Ayrıca,
    - Kaliteli jumper alabileceğim yer tavsiyesi alabilir miyim? Yurtdışı, internet v.s olabilir.
    - Granit uygulamayı istememdeki başka bir amaç ise alt katlara ses gitmesini önlemek. Frontlara ve subwoofera granit uygulayacağım. Peki center için ne dersiniz? Granit uygulanmalı mıdır?

@atalayalper

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• seydibaba S kullanıcısına yanıt
    Center ve surroundlar için granit uygulaması çok gerekli olmamakla birlikte ben daha önce uygulayan görmedim. Jumper kablolar genelde hoparlörlerin üstünde orjinal gelen metal olanların dışında haricen almak istediğinizde hoparlör kablolarından üretildikleri için kendi jumper kablonuzu kendiniz de eşit uzunluklarda kesip bağlantı terminallerine takıp yapabilirsiniz. Ya da ben ayrıca almak istiyorum derseniz;

https://www.futureshop.co.uk/advanced_search_result.php?search_in_description=1&keywords=jumper&categories_id=&osCsid=lpg5vgt4fel0q0i2fl2db807p3&Go=Go#.VcRF5Pntmko

http://www.sigmases.com/plist/hificab.html

http://www.custom-cable.co.uk/index.php?match=all&subcats=Y&dispatch=product_features.view&q=jumper

Gibi sitelere göz atabilirsiniz.

• Kullanmakta olduğum supra ply 3.4.s kabloların ucundan 15 cm keserek jumber bağlantı yaptım sese renk kattı diyebilirim
    https://www.divineaudio.co.uk/supra-ply-3-4-speaker-cable-jumpers

Ben bunu aldım valla basta cope atacaktım berbat caldi ama sonra cidden Bambaşka oldu simdi daha da güzelleş ti
     Hoparlör Standı yardım (Sonorous SP-100)

• Bu da yeni coax kablom
    Dun geldi ikinci el çok başarılı

http://www.wildwestelectronics.net/digital-oval-1-5m.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 7 Ağustos 2015; 10:11:46 >

• kablodan yapmak daha mantıklı duruyor ama spade olarak ne kullandın coşkun abi? 4 adet supra spade ile 1 metre supra kablo 45 sterlin tutuyor. eğer supra spade kullandıysan, erayçelik hocanın tavsiye ettiği ile aynı fiyata geliyor. o zaman hazır olanı almak daha iyi olur.

ayrıca bu fiyata bi-amping yapılıyor. jumper takmaktansa aynı fiyata bi-amping yapmak daha iyi olmaz mı? 5 metre supra ply 3.4s kablo da 45 sterlin zaten. :)
  • Yok üstad ben uçları çıplak olarak bağladım spade falan takmadım takmayida düşünmüyorum

Bu tarz urunler de bi amp bi Wire zarar dan baska bir sey degil avr nin cikis güçlerini bos yere tum dengesini bozuyorsunuz kablo karmaşası ve geri kalanıda cabasi

• Bu sonorous sp 100 de üst tablaya hoparlör nasıl sabitleniyor ?

Orda yuva mı var kenarlık setler mi var anlamadım ? Supreme 102 raf tipi hoparlörler için kullanmak istiyorum.Öylesine üstune koyup bırakacağız mı ?

• Ben öylece üstüne koydum ve bıraktım hiç sorun olmadı ama içinden çıkan çift taraflı yapıştırıcıyı da kullanabilirsiniz
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    cocuk carpmlarda itilmelerde hoparlörün düşmesini engellyor mu bantlar yani mukavemeti yeterli mi ?

Birde hic bir alışveriş sitede yakın plan görsel yok bu ürürün.Hepsi düşük kalitede bulanik. Ozellike üst tabla görseli yok hic.

• Graindor kullanıcısına yanıt
    Üstad ürünün üzerindeki bant cidden çok sağlam hiçbir şekilde bırakmaz hoparlörü emin olun. Aynı ürünü bir arkadaşımda kullanıyor hopları sökmek için falçata kullandım demişti bana..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir ürün , benim satın aldığımda alt tablada çivi gibi olan spike lar yoktu onun yerine silikon yapışabilen alt çıkıntılar vardı spike yerine daha sonra kızım için aldıgımda muhtemelen daha eski bir imalat olan spike lı olanlar geldi ikisi de çok güzel ve kaliteli fiatıda çok makul ve uzun süredir de artmadı tavsiye ederim
  • Anlaşıldı teşekkürler.n11 de 75 tl bonus artı 10 tl kupon var bunlara gitsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.