Şimdi Ara

hoparlör seçimi. sony mi? jvc mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JVC CS-V524 13 CM 2 YOLLU OTO HOPARLÖR 55 ytl
    13 cm 2 Yollu Hoparlör
    180W Max. Music Power
    Aramid Kompozit Olefin
    Strontium Mıknatıs
    Poli Eter İmit Dengeli
    Butyl Kauçuk Kenar
    Isıya Dayanıklı Ses Sarmalı

SONY - XS-F1334 66 ytl
    XS-F1334 Oto Hoparlör
    13 cm, 3 yollu F serisi koaksiyel hoparlör, Tam uygunluk özellikli...
    13 cm yuvarlak hoparlör
    3-Yollu koaksiyel
    Üst Giriş Gücü : 160W
    Nominal Güç Girişi : 40W
    Woofer Konisi : HOP

kullandığın teyp pıoneer 2950 4x50 w

• JVC TABİKİDE
  • Eyvallah ta yok mu bi açıklaması hangisi hangi yönden iyi. 2 çift almayı düşünüyorum. ona göre hemen şimdi sipariş verecem. yardımcı olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: dodgeservet

JVC TABİKİDE
  • bir önceki topicteki soruya sonye bass yönünden kötü demiştim.
    ama bunu ben denemedim.alanlar söyliyor.
    jvc hoparlorlerini hiç bilmiyorum.
    ordaki sony 3 yollu bu bir avantaj ses daha kaliteli çıkar.
    aslında bu konuya bu kolonları kullananlar cevap verirse daha doğru olur.
  • doğru söylüyon jaguar kardeş bi okuta bilseydik şu ses-hoparlör üstadlarına mesajımızı daha sağlıklı bilgiler edinirdik herhalde.
  • sana şöyle söyleyeyim ozaman.clarionun üst sınıf oval hoparlorlerinin nominal giriş gücü 40-60 watt arası değişiyor.ve kalitesini tarife gerek yok.senin yazığın 13 cm lik o sony hoparlore orjinal bir anfiden 40 watt güç vereceğiz arabanın içinde dikiz aynasına takılan o koku haricinde ayrı bir koku daha olacağına emin olabilirsin.dağıtır yani.adamlar bizi enayi yerine koyuyor ve coaxial orta sınıf bir 13 lüğe 40 watt rms yazabiliyor.bravo.ben herzaman yazıyorum yine yazacağım.artık milenyumda standartlar çok değişti.sony -pioneer gibi markalar orta sınıf diye anılıyor.jvc-kenwood-alpine-clarion-blaupunkt gibi markalar artık üst sınıfın üstünü zorlar hale geldi.jvc yerinde bir seçim olacaktır.
  • kardeş eğer arabanın orjinal kolonları değiştirip bu kolonlardan alacaksan hiç alma derim
    parana yazık.çok fazla bişey farketmez.
    ben wattına hiç bakmamıştım ama arkadaşın dediği gibi o kolon 40 watt felan değildir.
    bende jvc teyp var çıkışı kanal başına 20 watt rms galiba ama orjinal kolonları hoplatıyo.
    yani o sony den güçlü bi ses bekleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sağolun gerçekten aydınlatıcı oldu bu yorumlar. sonuç olarak bu jvs yi ya da burda da (batman) bulabileceğim blaupunkt'u alacam. gerçi blaupunkt biraz pahalı ama gerçekten işe yarayacaksa alırım. bulunduğum yerde çok fazla seçeneğim yok daha çok kaçak sahte çin malı hoparlörler(pıoneer) var.
  • blaupunktu buldunda daha ne istiyorsun.atla üstüne derim
  • çok doğru
  • artık öyle yaparız. 13 cm olanına 85 ytl demiştiler. bu fiyat normal mi? yarın taktırmaya gidecem. bi deniyelim bakalım. sağolun arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: dodgeservet

blaupunktu buldunda daha ne istiyorsun.atla üstüne derim
  • jvs derim..
  • sağolun arkadaşlar. 2çift blaupunkt aldım, taktırdım güzel oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.