Şimdi Ara

Hoparlör e LED bağlama (SS Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada resim yeni acildi, serit led o. onu calistirmak icin giristen baska bir amfi ile yukseltip transitore oyle yonlendirmek gerek. obur turlu calismaz:-) tda2822m cok basit. omnunla yukseltebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

bu arada resim yeni acildi, serit led o. onu calistirmak icin giristen baska bir amfi ile yukseltip transitore oyle yonlendirmek gerek. obur turlu calismaz:-) tda2822m cok basit. omnunla yukseltebilirsin

Tamam hocam sağol.
  • bak ama simdi benim de aklima karpuz kabugu dusurdun:-) elimde bir iki vumetre var. onlarin tekini takacam simdi amfiye:-)

• Elektronik okuduğum için utandım meğerse çok kolaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 22 Aralık 2014; 22:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Elektronik okuduğum için utandım meğerse çok kolaymış.

bil bakalim ben ne okudum:-)

• Bılın bakalım ben ne okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

Bılın bakalım ben ne okuyorum

hayirdir sen de mi elektronikcisin:-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

Bılın bakalım ben ne okuyorum

hayirdir sen de mi elektronikcisin:-)

Meslek Lisesinde okuyorum Elektrik Elektronik.
  • Olursa kısa bir vide atsana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Olursa kısa bir vide atsana.

Dostum hoparlör patladı yenisini alırsam yapar atarım.
  • allah ikinizin de cezasini vermesin ben ilahiyatciyim. bunu ben bile biliyorum:-)
    birazdan yaptigim projenin fotolarini atiyim de tasarim ne imis anlayin:-)

• quote:

allah ikinizin de cezasini vermesin ben ilahiyatciyim. bunu ben bile biliyorum:-)

Ben 10. Sınıfım daha bu sene basladık.

• ben transistor konusu haric ne varsa ogrendim gibi. transistorleri bir turlu cozemedim:-) polarlamayi cozsem kendime transistolu amfier tasarlayacagim ama. yoh:-) :-)

• gecnler siz utanmayin, tr de egitim seviyesi belli zaten. ilahiyat ve brlirli bir iki bolum haricinde zaten tr de adam gibi egitim yok. ilahiyatin da durmu cok parlak degil bilesiniz
    sadece oturun okuyun. kari kiz pesinde kosmayin demeyecem. zaten ne kadar desem de gene koscaniz:-) ama en azindan arada elinize havya alin, ayrica @celal.ozkan33 kardesim, patlat hoparloru ne olcak? 4 ohm 30 watt swoofer ankarada 20 lira:-)
    ben asil ins amfi de bozulmustur diye dua ediyorum, bu ssayede sokup tamirle ugrasacaksin elin alisacak.
    ben de milletin bozduklarini tamir ede ede ogrendim, bak daha demin bilimcsizce uyduruk havya tarafindan pert edilmis bir amfiyi duzelttim, megerse pasif parca havyanin elektrik kacirmasi nedeni ile yanmis:-:-)
    boz gitsijn, nasil olsa duzelir, boza boza ogreneceksin, hadi hayirli bozmalar:-)

• quote:

gecnler siz utanmayin, tr de egitim seviyesi belli zaten. ilahiyat ve brlirli bir iki bolum haricinde zaten tr de adam gibi egitim yok. ilahiyatin da durmu cok parlak degil bilesiniz
    sadece oturun okuyun. kari kiz pesinde kosmayin demeyecem. zaten ne kadar desem de gene koscaniz:-) ama en azindan arada elinize havya alin, ayrica @celal.ozkan33 kardesim, patlat hoparloru ne olcak? 4 ohm 30 watt swoofer ankarada 20 lira:-)
    ben asil ins amfi de bozulmustur diye dua ediyorum, bu ssayede sokup tamirle ugrasacaksin elin alisacak.
    ben de milletin bozduklarini tamir ede ede ogrendim, bak daha demin bilimcsizce uyduruk havya tarafindan pert edilmis bir amfiyi duzelttim, megerse pasif parca havyanin elektrik kacirmasi nedeni ile yanmis:-:-)
    boz gitsijn, nasil olsa duzelir, boza boza ogreneceksin, hadi hayirli bozmalar:-)

Soyledıklerıne katılıyorum hocam. Sagolasın.

• quote:

allah ikinizin de cezasini vermesin ben ilahiyatciyim. bunu ben bile biliyorum:-)

Atta görelim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redese

quote:

Atta görelim hocam

vay artiz vayyy
    http://elektronikprojeler.com/index.php?topic=5663.new#new
    al da oku. dün 1 e kadar çalıştım bunun üstünde:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.